Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy a szerető nem jó az ágyban mégis vonzódsz hozzá?
Csak értékelem magam. Ez nem az hogy vámpír lennék.
Szeretek szeretni hű monogám is vagyok, szeretem azt is ha szeretnek.
De nem vagyok egy használati rongy csak ugy a semmiért.
Alapvetoen érzelmi alapon működöm, szexkapcsolatokban is csak azzal megy.
Es megtisztelnek annyival a férfiak hogy ne használgatva/kihasználva érezzem magam soha legyen bármilyen jellegű is a kapcsolat.
11. Vannak akik az egyenlőség nevében azt várják egy nőtől hogy ugyanannyit nyújtsanak kapcsolatba mint a férfi, annak ellenére is ha a ferfi bőven keres többet.
Ha a nő gyereket szul nevel ejszakázik amortizálodik is elkapálja magát egy életre is anyának, a ferfiak akkor is hajlamosak lenézni a nőt, hogy de ő viszi haza a pénzt legyen kiszolgalva.
Én olyan elveket vallok hogy egy ferfi es egy nő közt azért mégis vannak kulonbségek nem kicsik. Nálam kezdve annál hogy a ferfiak pl barmikor élvezik a szexet en viszont ezt csak szeretetbol vagy szerelembol tudom csak nyujtani maskepp nem. Az intimitás nekem nem testi hanem lelki kielégulés is. Soha nem leszek egyenrangu a ferfiakkal olyan tekintetben hogy nekik barhol barkivel jo, de nekem nem.
Nekem minimum érzelmi alap kell.
Használati rongyként képtelen vagyok működni.
Es vannak férfiak akik a klasszikus eleket vallják hogy ne akarjon már egy nő férfi lenni udvarolni fizetgetni nyalizni bókolni, a ferfi feladata a nő hódítása megtartása a nőt nem árt értékelni es tisztelni.
Velük tudok együtt működni csak.
14#
Az erzelmi kihasználása egy nőnek az létező jelenség.
Aki anyagilag ráerősit hogy nem vagy kihasználva mindjárt jobb.
"Én olyan elveket vallok hogy egy ferfi es egy nő közt azért mégis vannak kulonbségek nem kicsik"
Óh hát én erről p*fázok évek óta és folyamatosan falakba ütközöm minden platformon.
"Es vannak férfiak akik a klasszikus eleket vallják hogy ne akarjon már egy nő férfi lenni udvarolni fizetgetni nyalizni bókolni, a ferfi feladata a nő hódítása megtartása a nőt nem árt értékelni es tisztelni."
Férfiként én is így gondolom!
16. Két különböző dologról beszélsz. Van az érzelmi és van az anyagi kihasználás. Attól, hogy egy nő el van látva anyagi javakkal (rossz nyelvek szerint: prostituálja magát - de ha ez a szó nem tetszik, hát ne használd), még lehet érzelmileg kihasználva.
Az anyagiak nem töltik be az érzelmi űrt! Továbbra is azt gondolom, hogy egy férfiből "kinyerni az anyagi javakat", lehúzni egy agresszív, nőietlen (vagy pont, hogy nagyon is nőies? - döntse el mindenki maga) magatartás.
Aki.lehúzást lát benne az nem ismeri a mélyebb tartalmait ennek. Pedig irtam a gyerekpeldat is.
Van amikor a másik öröme a te örömöd!
Van amikor egy ferfinek öröm az ha tejben vajban furdetheti a nőt aki boldogan lubickol abban, mig egyutt vannak.
Hogy ad az érzelmeket aki anyagiakat sajnál a másiktol amugy?
Szeretlek de bocsi lesz.rom ha szukseged lenne valamire vagy elmennél a vidamoarkba. Lesz.rom az almaid vágyaid én csak magamnak váltom valora az en vágyaimat ha ahhoz anyagiak kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!