Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más is van úgy, hogy a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy a szerető nem jó az ágyban mégis vonzódsz hozzá?

Figyelt kérdés
Nő 33.
2022. júl. 18. 15:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
10%

Nekem szinte egy pasi sem jó az ágyban párkapcsolatban sem.

Nem szexorientált alapon vagyok párkapcsolatokban laza kapcsolatokban szexkapcsolatokban hanem érzelmi kapacitásokat nyerek ki ezekbol. De újabban màr inkább az anyagi kapacitáson gondolkozom mert az érzelmekkel nem megyek sokra mert az érzelmek csak addig táplálnak míg kapom, kapcsolat elmúltaval ha el van zárva a "forrás" meg mincs belőle semmi.

Viszont anyagi orientáltsággal kapcsolatok elmúltával is volt értelme a kapcsolatnak. Azaz jövőben is van teremtő értéke.

2022. júl. 18. 15:23
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont anyagi orientáltsággal kapcsolatok elmúltával is volt értelme a kapcsolatnak. Azaz jövőben is van teremtő értéke."

Igen, ezt úgy hívják, hogy prostitúció.

2022. júl. 18. 15:45
 3/24 anonim ***** válasza:
22%

2.nem feltétlenül. Szerelmi kapcsolatokban pl a férfi szívből szeretve nyújt azért mert te is szereted őt.

Egy szexkapcsolatos is ha vesz vmit nem feltétlenul kifizet/megvesz, hanem mimt udvarias gesztus hogy ne érezd magad kihasználva.

2022. júl. 18. 15:48
 4/24 A kérdező kommentje:
Nekem soha semmit nem adott a szeretőm, és nem is fogadnék el semmit, mindenem meg van!!!
2022. júl. 18. 15:48
 5/24 anonim ***** válasza:
9%
De amikor pl 5 éves kapcsolat után ott állsz hogy elment 5 éved és semmid nincs abbol az 5 évből csak "átmentek"rajtad az szerintem etikátlan.
2022. júl. 18. 15:49
 6/24 anonim ***** válasza:
11%
4# a férfiak nagyon gyakran azért nyujtanak mert nekik jólesik adni. Így nem érzik magukat adósnak ha te szived lelked tested vagy az eveidet kiteszed nekik. Adni jó. Talán oviban is tanítjak.
2022. júl. 18. 15:50
 7/24 anonim ***** válasza:
22%
Egy férfi (már amelyik..)de normál esetben örül annak ha egy nőt tejben vajban füröszthet. Es a nő öröme az ő örömük.(persze nem a smucigokrol beszélek:))
2022. júl. 18. 15:54
 8/24 anonim ***** válasza:
20%
Pl a gyerekednek is megvennél bármit a világon. Na vannak ilyen férfiak akik ezt egy nő iránt érzik.
2022. júl. 18. 15:59
 9/24 anonim ***** válasza:
12%
Én egy szexkapcsolatomban 60 ezres ajándékot kaptam szülinapomra, aminek a jelentése, hogy rá emlékezzem, ne felejtsem őt el, ha úgy alakulna. Nem azért, mert ledegradálna, nem azért, mert használ, nem azért, mert kifizet, hanem hogy ő megmaradhasson nekem, emlékezzem rá, bármi is legyen később. Szép gesztus :)
2022. júl. 18. 16:07
 10/24 anonim ***** válasza:
86%
1. Az ég tartson távol az olyan vámpíroktól, mint te!
2022. júl. 18. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!