Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, mit tegyek?
Jókat mosolygok, amikor itt minden hasonló témában feltett kérdés alatt az angyallekű, öszinte és becsületes emberek válaszait olvasom:)
A nyakamat rátenném, hogy a 80%-uk már csókolt meg kapcsolatban mást és nem mondta el otthon "bátran, vállalva a felelősséget":)
Nem mondom, hogy nem ez a helyes, de kizárt, hogy minden ilyen jólélek és atom becsületes.
Hozzáteszem mielőtt elkezdenétek kikezdeni a lepontozás mellett, hogy 38 évesen soha senkit nem csaltam meg egy kapcsolatomban sem.
Jöhet a sortűz :)
Alapvetően elég szigorúan veszem a megcsalást, de egy 17-18 éves lány egyszeri meginogása esetén elég túlzónak érzem az "ilyen a jellemed" "mindig meg fogod tenni" típusú kommenteket. Ebben a korban az ember még bőven változik, fejlődik, (jó esetben) tanul a hibáiból.
Kérdező, hibáztál, szerintem az a korrekt, ha vállalod érte a felelősséget. Mondd el a párodnak, mi történt, miért történt, add meg neki a lehetőséget, hogy eldönthesse, benne marad-e így a kapcsolatban.
Engedd el. Le se fekudtel vele… nem kell ezen ragodni.
Mindenki amugy szabad ura a testenek akkor es azzal szexel akivel akar.
Hagyjuk mar a monogam marhasagokat
18 éves vagy ne törődj vele.
11 nem lett volna a kommenteddel semmi gond amíg el nem kezdtél hencegni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!