Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 18évesek vagyunk, lassan egy éve vagyunk együtt. Volt egy időszak amikor nagyon sokat veszekedtünk és elmentem egy barátnőmmel bulizni. Az ő párja egész nap nagyon sokat írt neki nekem oedig rosszul esett hogy egy új üzeneten se jött. Nyilván ez nem kifogás, de nagyon részeg lettem és a szórakozóhelyen smároltam egy fiúval. Nagyon rosszul érzem magam és undorodom magamtól, mert most újra jónak érzem a kapcsolatom és legnagyobb hülyeség volt ezt tenni. Nagyon szeretem a párom csak meginogtam. Nem szeretném, hogy vége legyen és nem tudom hogy meg tudná-e ezt bocsátani. Én biztos vagyok benne hogy többet ilyet nem tennék és ha lehetne visszatekerném az időt. Mit tegyek?

2022. júl. 15. 06:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

Jókat mosolygok, amikor itt minden hasonló témában feltett kérdés alatt az angyallekű, öszinte és becsületes emberek válaszait olvasom:)

A nyakamat rátenném, hogy a 80%-uk már csókolt meg kapcsolatban mást és nem mondta el otthon "bátran, vállalva a felelősséget":)

Nem mondom, hogy nem ez a helyes, de kizárt, hogy minden ilyen jólélek és atom becsületes.

Hozzáteszem mielőtt elkezdenétek kikezdeni a lepontozás mellett, hogy 38 évesen soha senkit nem csaltam meg egy kapcsolatomban sem.

Jöhet a sortűz :)

2022. júl. 15. 09:58
 12/19 harebell ***** válasza:
48%

Alapvetően elég szigorúan veszem a megcsalást, de egy 17-18 éves lány egyszeri meginogása esetén elég túlzónak érzem az "ilyen a jellemed" "mindig meg fogod tenni" típusú kommenteket. Ebben a korban az ember még bőven változik, fejlődik, (jó esetben) tanul a hibáiból.

Kérdező, hibáztál, szerintem az a korrekt, ha vállalod érte a felelősséget. Mondd el a párodnak, mi történt, miért történt, add meg neki a lehetőséget, hogy eldönthesse, benne marad-e így a kapcsolatban.

2022. júl. 15. 10:10
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Elmondhatod, két következménye lesz: leesik válladról ez a teher, megtörik köztetek a bizalom.
2022. júl. 15. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
7%
Na és? Én rendszeresen csalom a pasim. Egyszer élünk nem? 🙂 L
2022. júl. 15. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
4%

Engedd el. Le se fekudtel vele… nem kell ezen ragodni.

Mindenki amugy szabad ura a testenek akkor es azzal szexel akivel akar.

Hagyjuk mar a monogam marhasagokat

2022. júl. 15. 11:22
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
De akkor ne legyél kapcsolatban. Fekudj össze, akivel akarsz, de ne vedd el a másik idejét azzal, hogy monogamiat kamuzol, amikor láthatóan képtelen vagy rá.
2022. júl. 15. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Azt hittem már beléd is hatolt az idegen fiú. Szerintem ez egy jelzés önmagadtól , hogy igazából nem ő rá vágysz csupán mint a hozzád hasonló korú vagy alapból az emberek egy társra aki szereti . Az undor normális reakció , azt jelenti van lelkiismereted . Ebből a kapcsolatból ki kellene lépned , és egyenlőre élj még fiatal vagy egyszer csak jön majd olyan akivel hasonlóan éreztek.
2022. júl. 15. 12:24
 18/19 anonim ***** válasza:
63%
Az a baj, hogy csak azt hiszed, hogy máskor nem fordulna elő. Fiatal vagy, tapasztalatlan, és mint a példából kiderült 0 megküzdési stratégiád van. Azért csókolóztál mással, mert nem küldött üzenetet😂 Érted, hogy ez mennyire semmi? Ennél csak nagyobb problémátok lennének, és mivel kiderült, hogy fogalmad sincs, hogy kezeld, pont ahhoz nyúlnál, amit már ismersz. Kivéve, ha a kapcsolat nem jut el 5-10 évig, amikor már valódi problémákkal találkoznátok. Na, de ha úgyse tart örökké a kapcsolat, akkor miért ne szakítanak a fiú most, amikor még megbántott (ha elmondod neki), és tudja, hogy kezdhet egy tiszta kapcsolattal? Egyszerűen reálisan szakítania kéne veled. Ha viszont nem mondod el, akkor téged mérgez belülről, és azért megy tönkre a kapcsolat. Szóval szerintem akkor jársz a legjobban, ha szakítász, és egyelőre nem gondolkodsz komoly kapcsolatban, nem vagy rá még érett. Élj, bulizz, szerezz tapasztalatot. Pár év múlva már tudni fogod, hogy kezeld a problémákat.
2022. júl. 15. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:
30%

18 éves vagy ne törődj vele.

11 nem lett volna a kommenteddel semmi gond amíg el nem kezdtél hencegni.

2022. júl. 15. 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!