Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnos nagyon restellem , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nagyon restellem , de nős létemre meg tetszett nagyon egy másik lány. !?!

Figyelt kérdés
Mindenkép el szeretném felejteni mert tudom hogy nem lesz semmi. Egy kerületben lakunk, illetve közel dolgozik hozzám. Tudom tudom mocsok vagyok , féreg vagyok stb, hogy tudnák ezen változtatni? Sajnos egyre rosszabb , egyre jobban vonzódom hozzá, mindennap kb egyszer találkozok vele és így rossz. Hogy kellenne az érzéséket le csíllapítani????
2022. júl. 13. 17:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
lehet csak beképzeled, hogy kedves veled, de lehet, mindenkivel kedves :-)
2022. júl. 18. 19:46
 22/31 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem miért akarnak emberek együtt maradni azzal akit csak tisztelek,de már nem úgy szeretnek. Ennyi erővel annak idején összeköltözhettél volna a legjobb barátoddal is,és még csak azon sem kell aggódni hogy elmúlik a szerelem. Vagyis de értem,mert akkor egyedül maradnának,nem lenne kihez haza menni stb.Csupa önző célok,miközben most is azzal védekezel,áltatod magad,hogy el akarod felejteni,de azért szándékosan bejársz a boltba,és még állítod azt is h tiszteled a párod.Csöppet sem ellentétes viselkedés.Valszeg totál nem vagy boldog a házasságban,csak rossz lenne egyedül maradni,mert a másik csaj nincs meg.
2022. júl. 27. 11:31
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez veszett fejsze nyele.

Szerinted a beszélgetésben nincs semmi rossz, beszélnél vele, ha nem lenne ott más (bár nem értem, mi olyat akarsz beszélni, amit más nem hallhat, ha egyszer nem akarsz tenni semmit). Miatta mész be, pedig tudod jól, hogy tetszik, és el akarod kerülni a megcsalást.

Dehát annyit se tudsz elkerülni, hogy bemenj a boltba.

2022. júl. 27. 13:59
 24/31 anonim ***** válasza:
76%

Velem nő létemre előfordult, hogy megtetszett más, pedig férjezett vagyok.

Tényleg két dolog lehet, vagy kerülöd, és akkor elfelejted. Vagy megpróbálod megismerni, és kiderül, hogy nem érné meg a dolog. A baj akkor van, ha az derül ki, hogy de.

Én beszélgettem a sráccal párszor, és kiderült, hogy elég üresfejű. Szóval hamar kiábrándultam belőle. Na, meg képzeld el, amikor szingli voltál, hány félresikerült randid volt? Nekem volt jópár, az első ránézésre vonzalomból sokszor kiderült, hogy nem vezet sehova, szóval én ezekre szoktam gondolni. Egy jól működő kapcsolatot egy bizonytalanra lecserélni nem jó dolog.

2022. júl. 27. 15:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Van gyereked? Ha igen, kiskorú, veletek él? Mert ha nincs akkor nem biztos hogy érdemes erőltetni egy olyan kapcsolatot, amiben erőlködni kell, hogy ne menj félre. Ha nem ez a boltosnő, akkor jönni fog más egy idő múlva. Mivel valami hiányzik a mostani kapcsolatodból. Tapasztalatból beszélek.
2022. júl. 27. 20:32
 26/31 A kérdező kommentje:
Van gyerek igen, szeretem őket, már nem járok a boltba, nem akarok kockáztatni, nem biztos hogy meg érné az miatt a nő miatt
2022. júl. 28. 05:25
 27/31 anonim ***** válasza:
61%

Vidd haza, aztán hátha lesz egy édeshármas.

Ha nem, akkor meg dugd meg csak te.

2022. júl. 28. 06:39
 28/31 anonim ***** válasza:
51%
Ha vannak kiskorú gyerekek akkor tényleg nem kell keresni a bajt.
2022. júl. 28. 08:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, akik itt írogatnak, hogy váljatok el, azok hány évesek? Volt már hosszú távú kapcsolatuk? Ez nem így működik, hogy beleszeretek valakibe, aztán a kémia majd 50 évig működni fog.

Azért tenni kell, hogy egy házasság fennmaradjon, eldobni a legegyszerűbb. De sajnos egy bizonyos kor felett már nem túl észszerű a hormonjainkat követni.

Nekem van egy kolléganőm, nagyon szép csaj, 40 éves, 4-szer vált el, három gyerek, 3 különböző férfitól. Hát nem tudom, ez az ideális? Mi 15 éve vagyunk házasok, és mondta is nekem a csaj, hogy nem érti, hogy bírom ilyen sokáig, már biztos nagyon uncsi. Ő meg nem tudja mit adjon enni a gyerekeinek, az jobb?

2022. júl. 28. 12:50
 30/31 A kérdező kommentje:
29: Végre egy érett felnőtt is ír. Semmiképp se lépnék ki a házasságból egy nő miatt , de az is igaz hogy a hormonjaim is dolgoznak ettől függetlenül és megtetszhet egy másik nő is, persze az akarat erőm hál istennek eddig győzött.
2022. júl. 28. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!