Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nagyon restellem , de nős létemre meg tetszett nagyon egy másik lány. !?!
Szerintem ez veszett fejsze nyele.
Szerinted a beszélgetésben nincs semmi rossz, beszélnél vele, ha nem lenne ott más (bár nem értem, mi olyat akarsz beszélni, amit más nem hallhat, ha egyszer nem akarsz tenni semmit). Miatta mész be, pedig tudod jól, hogy tetszik, és el akarod kerülni a megcsalást.
Dehát annyit se tudsz elkerülni, hogy bemenj a boltba.
Velem nő létemre előfordult, hogy megtetszett más, pedig férjezett vagyok.
Tényleg két dolog lehet, vagy kerülöd, és akkor elfelejted. Vagy megpróbálod megismerni, és kiderül, hogy nem érné meg a dolog. A baj akkor van, ha az derül ki, hogy de.
Én beszélgettem a sráccal párszor, és kiderült, hogy elég üresfejű. Szóval hamar kiábrándultam belőle. Na, meg képzeld el, amikor szingli voltál, hány félresikerült randid volt? Nekem volt jópár, az első ránézésre vonzalomból sokszor kiderült, hogy nem vezet sehova, szóval én ezekre szoktam gondolni. Egy jól működő kapcsolatot egy bizonytalanra lecserélni nem jó dolog.
Vidd haza, aztán hátha lesz egy édeshármas.
Ha nem, akkor meg dugd meg csak te.
Nem értem, akik itt írogatnak, hogy váljatok el, azok hány évesek? Volt már hosszú távú kapcsolatuk? Ez nem így működik, hogy beleszeretek valakibe, aztán a kémia majd 50 évig működni fog.
Azért tenni kell, hogy egy házasság fennmaradjon, eldobni a legegyszerűbb. De sajnos egy bizonyos kor felett már nem túl észszerű a hormonjainkat követni.
Nekem van egy kolléganőm, nagyon szép csaj, 40 éves, 4-szer vált el, három gyerek, 3 különböző férfitól. Hát nem tudom, ez az ideális? Mi 15 éve vagyunk házasok, és mondta is nekem a csaj, hogy nem érti, hogy bírom ilyen sokáig, már biztos nagyon uncsi. Ő meg nem tudja mit adjon enni a gyerekeinek, az jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!