Miért pakolnak át kérdéseket másik kategóriákba? Nem egy kérdésem van, amit szándékosan tettem oda, ahova és átpakolás után nem kaptam (megfelelő) választ.
Egyszer az állatok immunrendszeréről kérdeztem, a kérdésnek tudományhoz volt köze és legesleginkább talán az evolúcióhoz. Erre áttették az Állatok kategóriába, ahol nem érkezett válasz. Fél évvel később valaki más kérdése alatt terelődött az enyém felé a szó és akkor én (amúgy szabályzatot szegve, ha szigorúan vesszük) rákérdeztem a tájékozottabb válaszolóknál.
Ez volt a leglátványosabb eset.
Viszont számos kérdésemet helyezték át és így vagy nem kaptam válaszokat, vagy nem megfelelőeket, mert például nem az a szempont érdekelt volna.
Mert elsö olvasásra felteheöen más kategóriába tartozónak tünik a kérdésed, és valaki jelzi a moderátoroknak.
Ha azt akarod, hogy - a példádnál maradva - egy állatokkal kapcsolatos kérdés konkrét okból a tudmányos topikban legyen, ezt írd bele a kérdésbe, indoklással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!