Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapcsere után nem találom...

Zolika217336 kérdése:

Alaplapcsere után nem találom a bisoban a dvd meghajtót és nem lehet ujraaktiválni a windows 10-et (? )

Figyelt kérdés

Hogy lehetne ezeket a problémakat megoldani ?

Neten nem sok mindent találtam hozzá , pedig kezdő se vagyok

-2 hdd van a gépben ha az uresre feldobom a win 7et onnan aktiválom a rendszert win loader-el akkor utana a win 10 is aktiválódna nem ?

-a meghajtó egyik kimult a masik ides , az uj alaplapon nincs ide csak sata mar: vettem hozzá egy ide-->sata 2irányú átalakitót hogy kompatibilis problémat ki küszöböljem , a bios nem ismeri fel továbbra sem az irot , pedig jo használva volt regen, a jumperokat is átpakolásztam ugy sem torténik semmi .

#DVD #HDD #Windows 7 #író #átpakolásztam
2017. aug. 1. 11:59
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

- Ha megváltozik a hardverösszetétel, újra kell aktiválni. Ez természetes. Ez az "aktiválási" módszer amit mondasz nem mindig működik. KMSpico -t használj.

- Ezek az IDE-SATA átalakítók nem túl megbízhatóak. Az árából már akár Új SATA DVD írót is lehet venni.

2017. aug. 1. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Asztal sarkarol eltünt h nincs aktiválva a fiók , de a géphazba ugyanugy aktiválaltlan plussz most mar a böngészö sem nyit meg 1s oldalakat sem ssl hibára utalva...

azert mert 500.-kintről , egy satas hdd meg 2000 től van hasznaltan !

2017. aug. 1. 16:01
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Mondom, küld rá a KMSPoco -t.

Az olcsójánoskodásból meg csak a szopás van sokszor. Én sosem hittem ebben az átalakításosdiban.

2017. aug. 1. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
A kms spico-rol szolt az első ket sor , több kart csinalt mint hasznot .
2017. aug. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!