Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnos nagyon restellem , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nagyon restellem , de nős létemre meg tetszett nagyon egy másik lány. !?!

Figyelt kérdés
Mindenkép el szeretném felejteni mert tudom hogy nem lesz semmi. Egy kerületben lakunk, illetve közel dolgozik hozzám. Tudom tudom mocsok vagyok , féreg vagyok stb, hogy tudnák ezen változtatni? Sajnos egyre rosszabb , egyre jobban vonzódom hozzá, mindennap kb egyszer találkozok vele és így rossz. Hogy kellenne az érzéséket le csíllapítani????
2022. júl. 13. 17:26
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
36%
Ne akarj a biológiai késztetésed ellen tenni, az csak belső feszültségekhez vezet. Ismerkedj meg vele és akkor megismered belső tulajdonságait is. Ezek után jobban tudsz dönteni.
2022. júl. 13. 17:49
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megcsalás, hogy valaki tetszik, majd elmúlik az érzés. Kerüld el, ha ilyen komoly problémát jelent egy idegent még meglátni is.
2022. júl. 13. 18:03
 3/31 anonim ***** válasza:
17%
Hat akkor mar nincs szerelem valj el.
2022. júl. 13. 18:15
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem teljesen idegen mert régebbről emlékszem rá az iskolából. Nem vagyok ez a mindenki meg tetszik tipusú férfi, de ez a lány valamiért nagyon vonz engem. Persze el kéne kerülni mert ez így rossz, de viszont kényszert érzek hogy legalább egyszer lássam, miatta is megyek be a boltba (ott dolgozik), tudom aljasság mert van párom de tenni akarnék ellene
2022. júl. 13. 18:20
 5/31 A kérdező kommentje:
4: szerelem nem marad meg, a szeretet az igen és én tisztelem és szeretem a párom. De sajnos most így érzek
2022. júl. 13. 18:25
 6/31 anonim ***** válasza:
86%
Kepzeld el, hogy a parod epp masvalakivel dug. Ha a feltekenyes szikraja se lobban be, ha nem erzel ujra erdeklodest a parod irant erre a fantaziara, akkor valj el.
2022. júl. 13. 18:43
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
Holnaptól többet ne menj be a boltba, probléma megoldva!
2022. júl. 13. 19:00
 8/31 A kérdező kommentje:
Akkor tehát majd az idő be gyógyit
2022. júl. 13. 19:03
 9/31 anonim ***** válasza:
68%
Válj el, ha ennyire vonzónak találsz valaki mást a nejed mellett ott más gondok is vannak. Normális esetben nem lesz kis híján másba szerelmes az ember, ha otthon minden rendben. Nem tudom milyen ember vagy, de jó úton haladsz, hogy hűtlen férj legyél
2022. júl. 13. 19:45
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
Én úgy gondolom, pont azok az érzések maradnak meg legtovább és legintenzívebben az emberben, amiknek egyáltalán nem enged utat az ember. Nem mondom, hogy csald meg a feleséged, mert egyáltalán ne tegyél ilyet! de adjál magadnak legalább egy kicsit a lányból. Ha tartod magad annyira intelligensnek, hogy megálljt tudjál mondani mikor kell, akkor éld meg kicsit a vonzalmadat. Vagy ha kölcsönös, akkor éljétek meg. Csak úgy egymás társaságát élvezve, nem komolyabb szinten gondoltam. Lehet hamarabb elmúlik mindenféle vonzalmad mint így, hogy harcolsz ellene. A fantázia, vágyakozás, mindig is sokkal jobbnak tünteti fel a másikat mint amilyen valójában.
2022. júl. 13. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!