Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem mással beszélget mit tegyek?
Oké, dolgozol, de valóban mindent megadsz neki? Mert nekem ebből úgy tűnik, hogy eléggé el van hanyagolva. Érzelmileg és szexuálisan is.
Nézz magadba, és változtass. Ha megcsal, akkor viszont ennyi volt a házasságnak.
Nekem már ez is megcsalás, hiszen lehet csak azért nem történt még meg a konkrét együttlét, mert előtte kiderült.
Válnék egy ilyen miatt, a problémáitokat meg kellett volna beszélni korábban, elhanyagoltátok egymást gondolom, de ha fontos lenne a kapcsolat, akkor egyik fél se akarna félre menni a gondok ellenére, hanem megoldásra törekedett volna a feleséged. A nejednek valszeg nem vagy fontos ezek után.
Tudom rossz hallani, de nem adtál meg mindent, maximum csak anyagilag. Állandóan dolgoztál, nem voltál a családoddal. Írod is, hogy reggeltől-estig toltad, nem is láttátok egymást jó ideje már, időt alig töltöttetek együtt.
Gyereket és pénzt/otthont csinálni az nem "minden". Másrészt ha elakarnak hagyni, megakarnak csalni, akkor csinálhatsz akármit, akkor is megteszik. Márpedig a feleségedben annyi nem volt, hogy eléd álljon, megmondja hogy ennek annyi és válni akar, mert az is kell neki, hogy a segge alá rakod a pénzt, amibe beledöglesz.
Hát ezért kell jobban megismerni a másikat, illetve ésszel élni az életet. Az egyetlen "jó" megoldás, ha ezt elengeditek, nem lehet már innen visszajönni. Vagy belemész pl. nyílt házasságba, hadd keféljen össze-vissza amíg te gürizel, amit nem ajánlok semmiképp.
Amikor van szabad időm velük töltöm. Ha haza akar menni a szüleihez már ülünk az autóba és megyünk szex is volt heti 3x akár abban nekem több az igényem ráadásul mint neki. Ugyanúgy foglalkozok velük én szerintem. De hát ez van részemről most már el engedem és elválok tőle.
Én voltam az aki még főzni is megtanította mert az anyja nem volt képes rá az apja iszik kötekszik hétvégén sokat bántotta lelkileg elköltöztünk külön rengeteg munkám van a házba is mert nem szakemberrel csináltattam mindent.
Ott nyugton vagyunk azt csinál amit akar és ugylátszik tényleg.
3-as
Na persze,jó duma!:)
Kérdező,lehet pont az a baj,hogy mindent igyekszel megadni.Érti a franc a nőket,de ez sajnos létező jelenség,elkezdenek unatkozni,nem becsülik meg az igyekezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!