Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy egyejszakas kaland nem a szexrol szol?
Ugy ertem, hogy van beszelgetes, osszebujas.
Nekunk nem is jott ossze a szex..tulizgultuk, de egyutt toltottuk az ejszakat, beszelgettunk. Ugy erzem, hogy nem csak ennyi volt pedig annak indult. Keresett is mar a ferfi..
Nem tudom, nekem ez fura. Valakivel vagy brutál meg van a kémia vagy nincs. Ha működött volna az a bizonyos kémia, vonzalom, vágy a másik teste iránt, akkor már az első alkalommal összejött volna a szex.
Tapasztalatból írom, rendszeresen csalom a párom. Lehet lepontozni. (:
Volt olyan, hogy feljött hozzám a lány, de nem lett szex. Szólt előre, szóval, nem ért meglepetésként.
(azért hoztam fel ennek ellenére, annyi tapasztalatom van, hogy ez sokszor csak duma, de néha tényleg nem csak az; hát, akkor egyszer tényleg ez volt, azt mondta, nem lesz, nem is lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!