Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megpróbálnátok helyrehozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnátok helyrehozni?

Figyelt kérdés
Ha a pasitok / férjetek mobiljában talalnatok üzenetet, amit másik nőnek írt, hogy mennyire vágyik már hogy szexeljen vele, és hogy ki van éhezve és veletek unalmas
2022. jún. 19. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏽‍♀️Dehogy próbálnám. Nem vagyok bolond. Mindig lesz nálam izgalmasabb nő, kell a fr.ncnak olyan, aki egész életemben csal.
2022. jún. 19. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ez tiszteletlem de nagyon durván veled szemben. Mindenki döntse el magának hogy mi fér bele és mi nem fér bele egy kapcsolatba személy szerint nekem ez már kiábrándító lenne aztán menne is lapátra. Szerintem bárkinek akinek van egy egészséges önbizalma is becsüli magát az nem gondolkozna el ezen egy percig sem. Az ilyenek olyat érdemelnek akik olyanok mint ő. Keresnék olyat aki jobban megbecsül.
2022. jún. 19. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Ezen mit lehet helyrehozni?

Menjen, ha akar, nagyon nem arról van szó, hogy veled unalmas, mert akkor változtatni akarna, ha meg neked így jó, és elutasítod, akkor nem illetek össze.

2022. jún. 19. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan kivágnám aznap.

De nagyon sok nő nem, mert ott a közös ház/hitel/gyerek.

Nem hogy egy ilyen üzenetet hanem konkrét megcsalást is elnéznek sokan.

Ismerősöm volt olyan hülye, hogy a felesége még meztelen képeket is talált a közös számítógépen. Azóta is együtt vannak, a pasi meg csalja.

Mondjuk a pasi válni akar és szabad lenni, a nő nem.

Szomorú.

2022. jún. 19. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet helyrehozni.
2022. jún. 22. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem .Igaz fájna a dolog .De nem balhèznèk vele ne lássa hogy kborultam írnék neki egy levelet és lelèpnèk .
2022. jún. 23. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Azèrt ha valakit megcsalnak az nem azt jelenti hogy nem szeret .Egy példa nem jelentett semmit csak szex volt stb .De ha egy férfi ilyet ir hogy unalmas akkor elgondolkodnèk azon hogy mi volt unalmas akkor nem is érdemel meg téged ez megalázó a kèrdezőre nézve .
2022. jún. 23. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jún. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!