Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudhatja meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatja meg a párom, hogy ismerkedek mellette?

Figyelt kérdés

No vagyok.

Telefonom nem nezheti meg, mibol masbol veheti eszre?

2022. jún. 16. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%
Legjobb barátnőd lebuktat. Sose mond el senkinek, ha lelkiismeret furdalásod van, inkább a lelkisegély szolgálatot hívd fel.
2022. jún. 21. 11:29
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Arcképet sehova ne tölts fel. Pasitól kérj előbb arcképet, így ismerősök kiszűrhetők előre. És ne, soha ne kezdj ismerőssel, nagyon vissza tudnak élni a helyzettel, bármit megigér, aztán felét se tartja be. Legyen másik telefonod, egy olcsó feltöltős. Így bármikor el is tudsz tünni.
2022. jún. 21. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Én a ruháimra figyelek oda nagyon, ugyanis volt, hogy spermás maradt a ruhám.. :)
2022. júl. 2. 15:13
 24/25 gyurlaci ***** válasza:
23 Ezek szerint még szopni sem tudsz rendesen. Mondjuk ismerek pár arcot akik megetették volna veled a kérdéses ruhaneműt.(Azt mondja a nőm a hátam mögött, és mi van ha télikabát? Hát akkor gyomorrontást kap :-))
2022. júl. 6. 14:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mellette ismerkedj, hanem helyette. Ez aljas dolog, csak nehogy a két szék között legyen a vége.
2022. júl. 6. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!