Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatja meg a párom, hogy ismerkedek mellette?
No vagyok.
Telefonom nem nezheti meg, mibol masbol veheti eszre?
#12,
ha a "büszke" szót Te is idézőjelbe tetted volna, akkor hasznosnak találnám a válaszod, de így...? Miért lenne büszke magára? Azért mert titokban akarja tartani a kantestvért?
Egyébként azér4t írhatta ki a kérdést, hogy segítsünk neki abban, hogy le ne bukjon a megcsalással. Ő maga is írta.
Kérdező, ismered azt a közmondást, hogy "A hazug embert hamarább
utolérik, mint a sánta kutyát?"
Idővel úgyis lebuksz és minél később, annál több időt számol fel a rovásodra és aszerint is fog cselekedni. Ezen viszont ne lepődj meg!
13
Te ismered az irónia szót?
Gyorsan nézz utána.
Amiket a #10 írt, de vannak ettől prózaibb okok is.
Például amikor olyannal gabalyodsz össze, akinek szintén párja van, de az a saját párja előtt lebukik. Ilyenkor, ha akár csak az "ismerős ismerősei" átfedés van a baráti körötökben, akkor te is buksz. Például bp-i csaj megcsalja a tőle 200km-re levő párját. Csak a csaj szeretője párjának illetve a csaj párjának van egy közös, amúgy Németországban élő ismerőse...
Szintén gyakori, hogy a k.rópajtik közül az egyik lebukik a saját párja előtt, ezért az kirakja. Innentől a k.rópajti többet akar, ha nem kapja meg, akkor sértettségből kitálal a te párodnak "dögöljön meg a szomszéd tehene is" alapon. Például nekem az exem szeretője lebukott az exemmel a menyasszonya előtt. Ezután megkérte az exem, hogy költözzön hozzá, de ebbe az exem nem ment bele, erre a hapsi kitálalt nekem...
Ilyenkor üt vissza az, hogy mindenki mindent megoszt a neten.
Legalább az idegenek elől rejtsd el a profiljaidat, hogy ne lehessen rákeresni. Meg nem szabad facebookkal, privát emailcímmel és telefonszámmal beregisztrálni mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!