Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatja meg a párom, hogy ismerkedek mellette?
No vagyok.
Telefonom nem nezheti meg, mibol masbol veheti eszre?
Mondjuk abból, hogy leülsz vele és megmondod neki őszintén, ez lenne a leggerincesebb dolog!
41/N
Ismerőse meglát társkereső appban és szól neki .....
Ismerőse meglát randizni mással és szól neki....
Amikkel az exem lebukott:
Olyanokra írt rá, akikkel ismerjük egymást, de ő ezt nem tudta. Kolléganőm, volt osztálytársam, anyu kolléganője, volt szomszéd, stb. A végén kvázi mindenkitől hallottam, hogy fent van társkeresőn. Ő persze nem tudta, hogy ismerősöm, mert nem jelölök mindenkit vissza facen.
Nem tudott az idejèvel elszámolni. Ne arra gondolj, hogy később vagy korábban jött, ennél kicsit bonyolultabb. Például előadta, hogy egész délelőtt takarított, aztán megyek át, és hótt kupi van nála. Ilyen apró alibik, mikor tudod, hogy hazudik.
Jó nagy hazugságok: haverral van, anyjával megy vásárolni, aztán anyjával meg összefutok a városban, a haverja meg jött át, visszahozta a szerszámait.
Telefon gps adatai: elég sok kitérőt tett egy irányba.
Lezúzták a kocsiját, és ki kellett hívni a rendőrséget. Természetesen nem tudta elmagyarázni, hogy miért volt ott a környéken. Eltitkolni meg nem tudta volna, hogy hova lett a kocsi.
Kisebb-nagyobb összegek tűntek el. Hó végéig egy szabad szemmel jól látható összeg lett a sok kicsiből.
Az évek során nem egyszer bukott le, mire kiraktam.
Amiből mindig egyből tudtam, hogy nője van, az a viselkedése. Vagy bunkó volt, vagy hízelgett, vagy nagyon próbált nem gyanús lenni.
Igazából egyszerűbb lett volna, ha nyíltan csinálja. Egyáltalán nem érdekelt, hogy kivel csinálja, mert régóta már csak érdekből voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!