Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire lehet jó ötlet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lehet jó ötlet? Mennyire működhet?

Figyelt kérdés

5 éves házasok vagyunk a férjemmel, és megtudtam, hogy megcsal. Nagyon sok gyanús jel volt, és egyik alkalommal (ugyan nagyon nem szeretem ezeket, de mégis megtettem) belenéztem a mobiljába. Mostmár biztos, hogy az egyik kolléganőjével (egy fiatal kis 22 éves libával) párszor félrelépett. Viszont az üzenetek alapján azt láttam, hogy a nő az, aki jobban akarja. Röviden annyi, hogy sokszor győzködte, hogy hagyjon el, de a férjem elég bizonytalannak tűnt, egyrészt mert van 2 gyerekünk (4 és 3 évesek), másrészt azt írta, hogy ettől még szeret engem is. Én őszintén azt érzem, hogy annyi mindenen estünk ketten át, hogy nekem ez elég, én is szeretem, tudom kicsit ilyen, de annyi mindennel ellensúlyozza ezt (nagyon jó apa, tényleg figyelmes, bár lehet fura ezt így elképzelni, a nagy család jól kijön, és felépítettünk egy szép életet, amit nem szeretnék a 0-ról elkezdeni), hogy ha most ennek vége lenne őszintén nem lenne bennem rossz érzés. Nyilván majd egyszer ezt meg is beszélnénk. Az a félelmem, ha sokáig tart ez, akkor a végén nehogy komolyabb legyen.

Emiatt arra gondoltam, 3 hét múlva, amikor lesz a 35. születésnapja, tartunk egy meglepetés bulit. A legjobb haverjával már meg is beszéltem, hogy elmennek sörözni (természetesen a titkos tervet azért ő sem tudja), addig itthon egy kerti partit készítünk össze, itt lesz a család, a barátok, a munkatársait elhívom (a ribit is) és szeretném megmutatni neki is, hogy milyen boldogok vagyunk, nagyon kedves szeretnék lenni hozzá (bár szívem szerint beleverném a falba a fejét), hogy lássa nincs itt keresnivalója, és remélem elgondolkodik azon, hogy milyen önző ilyesmit megpróbálni tönkretenni. Sokszor meg fogom csókolni a férjem és arra gondoltam a csajnak elmondom bizalmasan, hogy már a 3. gyereket várom. Hátha ez is odaüt, meg gondolom ezt nem meri a férjemnek visszaadni, ha meg mégis, ő úgysem meri felhozni, mert az kínos kérdéseket szülhet. Másrészt a férjemnek is lehet felnyitná a szemét, hogy mindenünk megvan, és akár boldogok is lehetnénk.

Szembesítést nem szeretnék, mert az csak veszekedést szülne, és nem akarom igazából, hogy még távolabb kerüljünk. Szerintem ezt most elengedem és próbálom kihozni a legjobbakat, mert nagyon szeretem. Nyilván ha rendszeres lenne, más lenne a helyzet, hátha most ez így véget ér. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy teljesen őrült vagyok? Ti mit tennétek?

2022. jún. 16. 05:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
94%

Még csak félig olvastam el, de már azt gondoltam, hogy annyira gyerekes és szánalmas kapálózás ez. Az a kiscsaj csak röhögne rajtad.

Nem mersz kiállni magadért, nem tudsz kommunikálni sem, inkább ilyen idióta színészkedéssel próbálsz elérni valamit, aminek úgyis a fordítottja fog bekövetkezni. Ugyanúgy tovább fogják ezt művelni, egyre bátrabban, mert hát itt is látták, hogy szabad. Téged fognak hülyének nézni, és igazuk is lesz, mert az is vagy.

Én a te helyedben biztos nem röhögtetném ki magam, hanem beszélnék a férjemmel nyugodt hangon. És nem megtartani akarnám, hanem döntés elé állítanám. Nyilván előfordulhat, hogy a kiscsaj mellett dönt, de ki akarna akkor egy ilyen féreg emberrel együtt maradni?

Ha meg mindenképpen az a célod, mert valami miatt függesz tőle, akkor alázkodj meg, csukd be a szemed és tűrj. De a házasságod megjavítani csak őszinte kommunikációval lehet, ilyen kínos színészkedéssel biztosan nem.

2022. jún. 16. 07:26
 12/41 anonim ***** válasza:
94%

AZ a helyzet, hogy a lány ugyanolyan áldozat ebben a szituban, mint te. 22évesen belezúgott a férjedbe, aki ezt kihasználva megdugta párszor.

Itt a férjed a legnagyobb tróger... te meg mentegeted és a lányt szidod.

A meglepetés bulinak álcázott színjáték pedig egyenesen nevetséges. Oltári gáz.

A férjed fejét kéne a falba verni. Meg az ilyen ötlet után a tiedet.

Igazából, ha neked ez belefér, mert szereted a kívülről tökéletes életed, akkor nyeld le a békát és kész. Hiszen a férjed kicsit ilyen, nem tehet róla szegény.

Azért megsúgom, a tökéletes élet nem a kirakat, hanem amikor a férj nem kefélget félre.

2022. jún. 16. 07:56
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Elég szánalmas ötlet. Egyrészt minél nagyobb a látszat otthon, annál nagyobb szarba van a kapcsolat. Ha el tudod fogadni hogy mindig lesz melletted más, akkor tedd azt, de felesleges a színház mert csak magadat járatos le. Ha nem ez a csaj akkor lesz neki más, inkább azon gondolkozz el hogy 5 év után miért kell neki más is melletted?
2022. jún. 16. 08:19
 14/41 anonim ***** válasza:
90%
Előadó hogy terhes vagy? Aztán a férjének mit mondasz? Téged sem az eszdér vett el az tuti🤦‍♀️
2022. jún. 16. 08:23
 15/41 anonim ***** válasza:
91%

*férjednek

Amúgy 5 perc múlva tudna róla, ez nem is értem honnan jött hogy nem merné elmondani neki.

2022. jún. 16. 08:24
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

A ribizéssel szerintem le kéne állnod. Nem a csajt várja otthon két kisgyerek meg egy feleség, mialatt kufircolnak, hanem a Szent Férjedet.

De ha csak a látszat boldogságot akarod fenntartani, ahhoz nem kell ekkora cirkusz. Elég, ha szemet hunysz felette.

Itt nem a "ribi"/"liba" a hibás, ez a te házasságod, nem az övé. A liba inkább te vagy, azok alapján, amire készülsz.

2022. jún. 16. 08:52
 17/41 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem azzal, hogy az életetek "rendben" van a férjed is pont tisztában van. Ezt nem kell bizonyítanod. Ő ezt pontosan látja a mindennapokban. Gondolom nagy szerepe van benne, hogy létre tudtátok hozni. Mellesleg gratula.

Ezt felesleges tovább bizonyítani neki. Akármit is mondasz, ezzel nem a csaj felé bizonyítanál (talán), hanem a férjed felé. A csaj bármikor találhat magának bárkit még a következő 20 évben figyelembe véve a korát.

A férjed pont ebből a "rendben"-ből menekül, amikor félrekefél. Pont az izgalmat keresi. Az újat. A frisset.

Mindent egybevetve azt gondolom fogadd el a szitut, és mondd neki, hogy nem akarsz tudni róla, de elfogadod.

2022. jún. 16. 10:18
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
5 év után félredug akkor sokat ne várj tőle, hamar megunt téged.
2022. jún. 16. 10:28
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet bocsájtani, bármit meglehet, de szerintem minimum előbb ahhoz meg kellene bánnia és bocsánatot kellene kérnie. Ahogy a gyerekeidet sem simogatnád meg, hogy nem baj, rosszalkodjanak tovább, majd megtudják, ha már nem leszel, hogy nem kellett volna... Na ez pont ilyen mérgező játszma. Nem mered vállalni a konfliktust, helyette zsarolsz. Nem, oda kell menni és elmondani, hogy ez rossz, ez fáj, ezt hagyja abba. Jogos a haragod, nem kell eltűrnöd a hazugságot. De legyél magadhoz is őszinte, hogy mennyire tudsz innentől megbízni a férjedben és ezzel együtt élni... és tényleg a szeretet vezérel a nagy előre megbocsájtási vágyadban vagy a félelem, hogy mi lesz veled.

A szeretőhöz nincs közöd, ne alázd magad azzal, hogy szóba állsz vele. A férjeddel beszélj, ő tartozik érted felelősséggel. Egyébként mindegy, mit hiányolt a házasságotokból, ő választotta, hogy nem veled oldja meg, hanem mással. Amíg ezt nem ismeri el és nem érzi, hogy mindent elveszíthet, és nem változtat, addig nem fogja bánni, hiába adod elő a mártírt.

2022. jún. 16. 10:51
 20/41 anonim ***** válasza:
88%
Hát most nem tudom eldönteni hogy nagyon buta vagy,vagy nagyon okos…
2022. jún. 16. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!