Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire lehet jó ötlet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lehet jó ötlet? Mennyire működhet?

Figyelt kérdés

5 éves házasok vagyunk a férjemmel, és megtudtam, hogy megcsal. Nagyon sok gyanús jel volt, és egyik alkalommal (ugyan nagyon nem szeretem ezeket, de mégis megtettem) belenéztem a mobiljába. Mostmár biztos, hogy az egyik kolléganőjével (egy fiatal kis 22 éves libával) párszor félrelépett. Viszont az üzenetek alapján azt láttam, hogy a nő az, aki jobban akarja. Röviden annyi, hogy sokszor győzködte, hogy hagyjon el, de a férjem elég bizonytalannak tűnt, egyrészt mert van 2 gyerekünk (4 és 3 évesek), másrészt azt írta, hogy ettől még szeret engem is. Én őszintén azt érzem, hogy annyi mindenen estünk ketten át, hogy nekem ez elég, én is szeretem, tudom kicsit ilyen, de annyi mindennel ellensúlyozza ezt (nagyon jó apa, tényleg figyelmes, bár lehet fura ezt így elképzelni, a nagy család jól kijön, és felépítettünk egy szép életet, amit nem szeretnék a 0-ról elkezdeni), hogy ha most ennek vége lenne őszintén nem lenne bennem rossz érzés. Nyilván majd egyszer ezt meg is beszélnénk. Az a félelmem, ha sokáig tart ez, akkor a végén nehogy komolyabb legyen.

Emiatt arra gondoltam, 3 hét múlva, amikor lesz a 35. születésnapja, tartunk egy meglepetés bulit. A legjobb haverjával már meg is beszéltem, hogy elmennek sörözni (természetesen a titkos tervet azért ő sem tudja), addig itthon egy kerti partit készítünk össze, itt lesz a család, a barátok, a munkatársait elhívom (a ribit is) és szeretném megmutatni neki is, hogy milyen boldogok vagyunk, nagyon kedves szeretnék lenni hozzá (bár szívem szerint beleverném a falba a fejét), hogy lássa nincs itt keresnivalója, és remélem elgondolkodik azon, hogy milyen önző ilyesmit megpróbálni tönkretenni. Sokszor meg fogom csókolni a férjem és arra gondoltam a csajnak elmondom bizalmasan, hogy már a 3. gyereket várom. Hátha ez is odaüt, meg gondolom ezt nem meri a férjemnek visszaadni, ha meg mégis, ő úgysem meri felhozni, mert az kínos kérdéseket szülhet. Másrészt a férjemnek is lehet felnyitná a szemét, hogy mindenünk megvan, és akár boldogok is lehetnénk.

Szembesítést nem szeretnék, mert az csak veszekedést szülne, és nem akarom igazából, hogy még távolabb kerüljünk. Szerintem ezt most elengedem és próbálom kihozni a legjobbakat, mert nagyon szeretem. Nyilván ha rendszeres lenne, más lenne a helyzet, hátha most ez így véget ér. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy teljesen őrült vagyok? Ti mit tennétek?

2022. jún. 16. 05:06
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
96%

Hülye ötletnek hangzik. Egyrészt valószínűleg nem fogod tudni úgy kivitelezni, ahogy eltervezted, mert sem veterán színésznő nem vagy, sem hidegen tervező és kivitelező pszichopata (reméljük). Másrészt mindenképpen teljesen kiszámíthatatlan, hogy a csajra - és a férjedre - milyen hatással lenne ez a kis előadás.

Ezt a "juj, ezek milyen boldogok, lelépek inkább, semmi keresnivalóm itt" sztorit csak te képzeled, a valóságban simán lehet, hogy a csaj teljesen máshogy reagálna. Pl. lehet, azt mondaná magának, "hú, milyen nyomulós, nyálas egy liba a felesége, most már tényleg ki kell szabadítani Gábort ennek a spinének a karmai közül!"

2022. jún. 16. 05:32
 2/41 anonim ***** válasza:
76%
En megertelek, mert rohadt nehez uj part talalni es a ferfiak 90 szazaleka csak kefelni akar, plusz tobb mint 80 szazalekuk hazassagban is felremegy, legkesobb 40- 50 eveseb es mind fiatal pipivel. De meg kell ertened, hogy a hazassag nem csak rajtad mulik es egesz vegig veszelyben lesz. Barmikor mondhatja azt a ferjed, ebbol eleg, masfajta kulseju, gondolkodasu, viselkedesu not akarok. Barmikor johet ujabb fiatal pipi es ahogy oregszel, ez a veszely egyre csak no. Hiaba tartod magad szepen, plasztikaztatod, a ferfiak fejeben max 30 eves kori nok vannak, mast el se tudnak kepzelni, mindig veluk kell majd versenyezned. Orokke! Nem tudsz olyan kedves, tunci, jo asszony lenni, hogy uberelj egy ilyet, foleg hogy rengeteg szinten kedves, jol tartott, ferfiak figyelmere acsingozo no van, aki fiatalabb es a helyedbe tud lepni. En azt javaslom, ha meg tudod bocsatani a dolgot, beszeld at a ferjeddel es azt is hogy ez volt az utolso amit eltursz. Ez talan egy darabig visszafogja amig felnonek a gyerekek. De ne epitsd az eleted a ferjedre a jovoben, legyen onallo egzisztenciad, torodj kulsoddel, kariereddel, mert barmikor eljohet az, hogy ujra kell kezdened. Tevhit az hogy a nok kezdemenyezik a valasok tobbseget. Valojaban a ferfiak azok akik fejben mar elobb elvaltak es elhagytak a not. Csak onnantol bunkok, felremennek es varjak hogy a no adja be. Te is lehetsz vagy mar vagy is egy ilyen felig elhagyott feleseg.
2022. jún. 16. 05:35
 3/41 anonim ***** válasza:
21%

Jo ez igy.

Bar en mondjuk eltoretnem a no kezet labat. Veletlen kirablasnak alcazva. Vagy megeroszakoltatnam. De en se mondanam meg,h tudok a megcsalasrol.

A te valtozatod se rossz.

Miert nem szerzel vmi infot a csajrol,amivel zsarolhatod? Vagy uszitasz ra vmi helyes sracot,aki konpromittalo helyzetbe hozza,amirol kepeket keszitesz? Meg a srac a csaj munkahelyere viragot szivecskekkel visz meg ebedet stb. H lassa aferjed,h van vkije…

A parti az nem lesz eleg a csajnak. Ra kell uszitanid vki helyes sracot. Akar fizess meg vkit. Sot a partira is hivd el a sracot es viselkedjen kompromittaloan,h a ferjednek elmenjen a kedve.

A gyerekek es kozos elet stb miatt en se valnek el.

Gondolkozz el egy szereton,hisz ez jar Neked. Ugy kerulnek egyensulyba a dolgok.

N

2022. jún. 16. 05:39
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
Nőként én szégyellem magam helyettetek is.
2022. jún. 16. 06:04
 5/41 anonim ***** válasza:
97%
Ezzel csak az ellenkezőjét éred el.Látszattal, erőszakos kapálózás hosszútávon nem lesz jó.
2022. jún. 16. 06:39
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Legyél inkább őszinte.
2022. jún. 16. 06:48
 7/41 anonim ***** válasza:
63%

Hat ez borzasztó gyerekes.

Tudod az, hogy a férjed félre megy, az nem a csaj hibája. A tied és a férjedé. Ha minden olyan tökéletes lenne, mint amilyet elő akarsz adni, akkor nem történt volna meg ez. Egyszerűen arról van szó, hogy nem működik köztetek a kommunikáció, nem tudtátok megbeszélni a problémákat, ezért a férjed keresett valakit, akivel lazázhat.

Biztos nem maradnék mellette, mert borzasztó megalázónak érezném. Ugyanakkor az egészben a legkevésbé a lány vétkes.

24N

2022. jún. 16. 06:49
 8/41 anonim ***** válasza:
95%
A csaj inkább azt fogja gondolni hogy milyen szánalmas ahogy előadod a tökéletes családot, közben meg ő tegnap is a férjeddel dugot és holnap is ugyanúgy fog, attól mert te előadod magad.
2022. jún. 16. 06:51
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet a szeretetednek feltétele, miszerint ne hazudjon a szemedbe. Gondolom, függsz tőle anyagilag és félsz...
2022. jún. 16. 07:02
 10/41 anonim ***** válasza:
92%
Miért a nőt ribized és libázod? A férjed tette bele a f*rkát, nem is egyszer!!! Erre neki simán megbocsátasz, a nő meg ribi és kész? Az ötlet pedig borzasztó, és szánalmas. Saját magadata alázod meg.
2022. jún. 16. 07:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!