Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz ilyet egy pasi?
Hogy belerángat egy nöt egy úgymond ”kapcsolatba” ahol megcsalja, hazudik neki, elsö naptól. Félrevezeti, elsö perctöl. Erölteti a ”komoly” kapcsolatot, közben ö félrejár rendszeresen.
Nem anyagi érdek miatt....
Tehat ok nelkul átver valakit .... megröhögi a szeretövel, hogy a nö milyen szerencsetlen es milyen feltekeny.
Velem fordítva történt. A nő kezdeményezett, én magamtól sosem mertem volna kezdeni vele. Aztán jöttek a rózsaszín tervek, hogy összeköltözünk stb., közben pedig minden jóindulatom kihasználta, és természetesen az anyagi forrásaim is, és mindezek alatt párhuzamosan legalább egy másik pasit is "futtatott".
Hogy a háttérben kiröhögött-e, azt nem tudom, de már nem is érdekel.
Szerintem vagy az van, hogy váll felett valami nem volt százas vele, vagy valami bosszúvágy hajtotta a pasikkal szemben, esetleg bizonyítási kényszer, vagy csak az egyszerű kihasználással megszerzett javak.
Mert az ő értékrendjébe ez belefér, nem célja, hogy becsapjon, egyszerűen meg akar szerezni, és neki vastag a bőr a képén.
Egyáltalán nem valószínű, hogy a másik nő tud rólad, az még kevésbé, hogy ők ketten rajtad röhögnek, egyszerűen nem érdekled őket.
Ezt is te írtad ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
"Mi lehet a celja egy ilyennek?"
Gondolom az, hogy ő jól érezze magát, mindenki más meg le van ejtve.
Vannaj ilyen emberek, nem biztos, hogy gonoszsagból teszi, meg főleg nem röhög a hátad mögött, ezt csak te gondolod, mert próbálod demonizálni, mert merges vagy rá. Írtam a másik kérdéshez is, hogy az ilyen ember egyszerűen túl önző, kevésbé empatikus, ez lehet a legkézenfekvőbb magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!