Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tesz ilyet egy pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ilyet egy pasi?

Figyelt kérdés

Hogy belerángat egy nöt egy úgymond ”kapcsolatba” ahol megcsalja, hazudik neki, elsö naptól. Félrevezeti, elsö perctöl. Erölteti a ”komoly” kapcsolatot, közben ö félrejár rendszeresen.

Nem anyagi érdek miatt....

Tehat ok nelkul átver valakit .... megröhögi a szeretövel, hogy a nö milyen szerencsetlen es milyen feltekeny.

2022. jún. 12. 22:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Évről évre egyre több szociopata ember van a világon!
2022. jún. 12. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom ugyanazért, amiért nők is csinálnak ilyet. Kihasználják az embereket a saját céljaik érdekében.
2022. jún. 12. 22:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Mi lehet a celja egy ilyennek?
2022. jún. 12. 22:40
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Velem fordítva történt. A nő kezdeményezett, én magamtól sosem mertem volna kezdeni vele. Aztán jöttek a rózsaszín tervek, hogy összeköltözünk stb., közben pedig minden jóindulatom kihasználta, és természetesen az anyagi forrásaim is, és mindezek alatt párhuzamosan legalább egy másik pasit is "futtatott".

Hogy a háttérben kiröhögött-e, azt nem tudom, de már nem is érdekel.

Szerintem vagy az van, hogy váll felett valami nem volt százas vele, vagy valami bosszúvágy hajtotta a pasikkal szemben, esetleg bizonyítási kényszer, vagy csak az egyszerű kihasználással megszerzett javak.

2022. jún. 12. 22:59
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sokkal több értelme lenne arra a kérdésre keresned a választ, hogy miért tudta megtenni veled, és hogy mik azok a tanulságok, amiket érdemes levonnod a történtekből.
2022. jún. 12. 23:59
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert nem tudtam róla , azert
2022. jún. 13. 00:00
 7/18 anonim ***** válasza:

Mert az ő értékrendjébe ez belefér, nem célja, hogy becsapjon, egyszerűen meg akar szerezni, és neki vastag a bőr a képén.

Egyáltalán nem valószínű, hogy a másik nő tud rólad, az még kevésbé, hogy ők ketten rajtad röhögnek, egyszerűen nem érdekled őket.

2022. jún. 13. 00:04
 8/18 A kérdező kommentje:
Tudott rólam meg gratulált is a kapcsolatnak
2022. jún. 13. 00:09
 9/18 anonim ***** válasza:
51%
Miért hiszi ilyenkor minden idióta hogy a szeretővel együttlétkor róla beszélgetnek? Nem először olvasom már
2022. jún. 13. 05:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is te írtad ki?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

"Mi lehet a celja egy ilyennek?"

Gondolom az, hogy ő jól érezze magát, mindenki más meg le van ejtve.

Vannaj ilyen emberek, nem biztos, hogy gonoszsagból teszi, meg főleg nem röhög a hátad mögött, ezt csak te gondolod, mert próbálod demonizálni, mert merges vagy rá. Írtam a másik kérdéshez is, hogy az ilyen ember egyszerűen túl önző, kevésbé empatikus, ez lehet a legkézenfekvőbb magyarázat.

2022. jún. 13. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!