Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Korhoz köthető a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korhoz köthető a megcsalás?

Figyelt kérdés

A fiatalabbak vagy az idősebbek csalnak inkább?

Házasságon kívül mi a megcsalás igazából?

Ffi

2022. jún. 8. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Mivel jellemzően minél idősebb valaki, annál nagyobb eséllyel él komoly kapcsolatban, házasságban, ezért úgy gondolom, nagyobb az esélye ebben a korban a megcsalásnak is.
2022. jún. 8. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 20-21 évesen megcsalós voltam, aztán magamba szálltam, megbántam a bűneimet és most is már pl. 4 éve élek rendes kapcsolatban a kísértésnek engedés nélkül. Bűnbánatra mindig van lehetőség.

28/F

2022. jún. 8. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle statisztikák ismerete nélkül azt mondanám, hogy 16 és 24 év között, és 45 fölött a leggyakoribb. Az általános élethelyzetek miatt. Fiatalkorban még "komolytalanabbak" a kapcsolatok, nincsenek annyira meg azok a faktorok, amik megkívánják a nagyobb elköteleződést, pl házasság vagy gyereknevelés. 45 fölött meg már elhidegülhetnek a felek, a gyerekekkel sem kell már annyit törődni, (ha egyáltalán vannak) és egyszerűbb félrelépni, és megmaradni azért a biztonságos hátországnál, mint kilépni egy kapcsolatból ennyi idősen az ismeretlenbe. A valóság lehet, hogy tökre eltérő viszont. Vannak erről cikkek, tanulmányok, ha nagyon érdekel a téma, olvass utána :)
2022. jún. 8. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
2022. jún. 8. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak az nem derül ki ebből a cikkből, hogy a kisujjukból szopták ki, vagy álmukban jött a megvilágosodás.
2022. jún. 9. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as szépen leírta a korral való összefüggést, ami valójában az élethelyzetet jelenti.

Az, hogy ki csal inkább, az elsősorban az illető jellemén múlik, a hűség döntés kérdése. Van aki egy kapcsolatot simán lezár, ha valami nem stimmel, más mérlegel, és keres új izgalmat tét nélkül, van akit semmi nem érdekel, csak sportot űz belőle, más meg érzelmileg belebonyolódik.

Házasságon kívül, és belül ugyanaz a megcsalás, amivel megbántod a másikat. Mindenkinek máshol vannak a határai, ezt érdemes megbeszélni, megtapasztalni, és szabályokat alkotni. Van akinél élhetetlenül kicsik a határok, máshol sok minden belefér.

2022. jún. 9. 01:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy a fiatalok válogatnak a másik neműek között, tehát akit otthagynak, az megcsalásnak veszi.

Idősebb korban (házasokra gondolok, vagy évek óta együtt élő párokra) a tovább lépés is előfordul, de nézetem szerint ők már annyira összecsiszolódtak, hogy nem látják értelmét a megcsalásnak. Persze - mint minden alól - ezek alól is van kivétel és nem is kevés.

Summázva: a fiatalabb korban gyakoribbnak látom, akár fiatal házasok között is.

2022. jún. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!