Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinél mi vezetett a megcsalásh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél mi vezetett a megcsaláshoz? Végül kit választottatok: a párotokat, a szeretőt vagy egyiket sem?

Figyelt kérdés

Szeretőm van, akibe szerelmes vagyok. Együtt élek valakivel, akit nagykn szeretek, de már nem vagyok belé szerelmes.

Aki volt már hasonló helyzetben, hogy döntött? Számomra ez nem egy ideális állapot, szeretnék pontot tenni a végére. Sajnos a kapcsolatom nem az igazi, ezért szerettem bele másba.

Kérlek az ócsárolástól kíméljetek meg, tudom, hogy sz.r ember vagyok, de a fentebb leirt dolgok egy nagyon hosszú sztori kiragadott részei… persze a tettem alól nem mentesítene a teljes sztori, de kérlek inkább a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!

25L

2022. jún. 2. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"gyakorlatilag ami összeköt minket az a jelzáloghitel, semmi egyéb" - pontosan erre gondoltam, hogy megvan az igazi okod arra, hogy miért nem lépsz ki a kapcsolatból. Nem azért, mert annyira nagyon szereted, hanem mert anyagilag rosszul járnál, és mehetnél albérletbe. Inkább ülsz a biztos szarban, és a beszólásait azzal bosszulod meg, hogy más ágyába bújsz bele.
2022. jún. 3. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Már 25 éves korodra nagyon alul van az értékrended, szeretőt tartasz, a hitel miatt elválni meg nem mersz.
2022. jún. 3. 00:19
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Akkor duplán eldöntötted.

- nincs jövője a jelenlegi kapcsolatodnak

- ha elvàlltok is eltudod akár egyedül tartani

- van aki írta már , hogy kb nincs olyan dolog ami visszatartana

- szerinted a jelenlegi állapotot meddig lehet húzni ( nap / hét/ hónap / év )

2022. jún. 3. 00:28
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Minél jobban bizonygatod, hogy a jelenlegi kapcsolatod mennyire gáz, annál érthetetlenebb, hogy szeretőt tartasz. Igazából nem az a kérdés, hogy te kit válassz, hanem az, hogy téged ki válasszon. Ha őszinte vagy a pároddal, valószínűleg ő nem fog érted rajongani. Ha pedig a szeretőd lennék, tuti nem jönnék össze veled, mert nem tudnék bízni benned, hogy nem fogod-e velem is ugyanezt megtenni.
2022. jún. 3. 07:01
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Engem mindig az akkori parom taszitott bele a megcsalasba. Allando feltekenyseg ok nelku, e miatt allando veszekedes, stb. Vegul adtam okot a feltekenysegre majd ott hagytam. Azota boldog parkapcsolatban elek es nem szeretovel.
2022. jún. 7. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Volt párom a szeretőjét választotta.

Mostanra már férj és feleség és látszólag boldogok.

Na de kutyából nem lesz szalonna aki rendszeresen félrelép és két nő szerelme se elég. Az csalni fog ahogy mindig is.

2022. jún. 18. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

Engem állandóan korlátoz a férjem. Nem mehetek egyedül sehova, mindig jön velem mindenhova, utána szemétkedik hogy engem hogy megbámultak a pasik (csak szerinte), nem mehetek dolgozni mert azzal szerinte tönkreteszem a családi életünket. Mindenkire féltékeny, és elegem lett. Nekem most ért véget a suli, így kikezdtem a volt tanárommal.

Azt mondtam a férjemnek hogy ha továbbra is korlátoz, beadom a válópert és elhagyom a környéket, mert már úgy sem köt ide semmi.

2022. júl. 4. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan kérdés, amire ne adna választ az őszinte és nyugodt kommunikáció. Vázold fel a párodnak, hogy mi a helyzet, hogy mit érzel és hogy mi bánt. A beszélgetésnek lehet hogy szakítás lesz a vége, de akkor is szebb szakítás, mint a "léptem csá".

23F

2022. júl. 9. 01:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!