Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény egy olyan férfiról akinek szeretője van az asszony mellett?
Figyelt kérdés
Ismerek olyan embereket,hogy a férfi sokat dolgozik meg felesége van,a szeretője az szingli meg másik városban él és a fickó xy időnként eljár a nőhöz szexelni a nő tisztába van vele,hogy a férfinek felesége van és nem érdekli.Gondolom a fickó kiéli minden perverzségét meg minden mást,a nő meg ki van éhezve és jó ez így nekik.A nőnek az a lényeg,hogy a fickó órákig döngesse.2022. máj. 29. 22:28
21/32 A kérdező kommentje:
20/
A hozzászólásod vége nekem szólt? Csak azért kérdezem mert férfi vagyok 🙂
2022. máj. 30. 15:43
22/32 anonim válasza:
Vágesz , csak ilyen yt-sre akartam befejezni
Meg írtad is hogy ingyen krvàt tartását üritèsre
23/32 anonim válasza:
Jellemtelenek csinálnak ilyet.
24/32 anonim válasza:
Vagy a férfi valójában jelentéktelen a sexben, alkalmi szeretőt meg csak "döngeti", feleségét meg nem tudja megfelelően..., mert s csak "döngetés" unalmas 😃
25/32 A kérdező kommentje:
24/
Mondjuk ez a mai nagy döngetős divat engem sem tud lázba hozni,de én biztos maradi vagyok.
2022. máj. 30. 21:03
26/32 anonim válasza:
Ha az asszony nem lene szexúálisan haszontalan, nem lenne szeretője az illetőnek.
27/32 anonim válasza:
Remélem az ilyennek lerohad a farka 😃
28/32 anonim válasza:
A kérdező incelnek tűnik nekem
29/32 anonim válasza:
Én elítélem a megcsalást. Más lenne, ha nem titokban csinálná és a feleség rendben van vele. De ez elég ritka.
30/32 A kérdező kommentje:
28/
Te meg idiótának már csak azért mert úgy elegem van már a kategorizálásból meg a pontozásból.Ugyan olyan felületes ember vagy mint sokan mások a mai társadalomba,nem kategorizálni kéne.
2022. máj. 31. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!