Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény egy olyan férfiról akinek szeretője van az asszony mellett?
Neked mi bajod ezzel? Azt hiszed, ezért nincs csajod?
Nekem is van szeretőm akit órákig döngetek. Inkább úgy mondanám egész délután vagy egész éjjel. Mikor hogy.
11/
Én meg azt nem értem neked mi bajod van,én csak kérdeztem valamit te meg rögtön a csaj témával jössz közben meg nem is ismersz.
Azt, hogy gerinctelen féreg.
F 39
15/
Mitől jó pasi?
18/
El is lehet válni és keresni mást aki kielégíti a vágyait szarakodás nélkül,vagy szingliként szingli összejárós nőt keresni.
Elírtam #9-et úgy értem hogy többnyire nők írnak be ide hogy szeretők, következők lehetnek:
- hitegeti a pali hogy maholnap elválik ( hazudozik )
- visszamegy az asszonyhoz mert drága a vallás
- tényleg szètment az asszonnyal , csak a vallás van hátra ( de így együtt is lehet már élni nem? Ergo nem szerető státusz )
- felkoppintja a szeretőjét:
- A, felvállalja, de csak anyagilag támogatja
- B, nem vállalja fel és szarba hagyja
- C, elhagyja a feleségét és mint egy boldog új család
- D, megmondja a feleségének és az megbocsájt / v kirakja
- elhagyja a feleségét a szeretője miatt
- a felesége megtudja és kirakja a palit és úgy megy a szeretőjéhez
Írhattok meg kombinàciókat , de a vègkimenetelek erősen korlátozottak.
És te? Te melyik fajta szerető típushoz tartozol?😁
Akinek a férfi folyamatosan azt hazudja hogy elhagyja a feleségét , vagy akinek drága ajándékokat vesznek a szolgàltatàsaièrt? 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!