Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a vélemény egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény egy olyan férfiról akinek szeretője van az asszony mellett?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan embereket,hogy a férfi sokat dolgozik meg felesége van,a szeretője az szingli meg másik városban él és a fickó xy időnként eljár a nőhöz szexelni a nő tisztába van vele,hogy a férfinek felesége van és nem érdekli.Gondolom a fickó kiéli minden perverzségét meg minden mást,a nő meg ki van éhezve és jó ez így nekik.A nőnek az a lényeg,hogy a fickó órákig döngesse.

2022. máj. 29. 22:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%

Neked mi bajod ezzel? Azt hiszed, ezért nincs csajod?

Nekem is van szeretőm akit órákig döngetek. Inkább úgy mondanám egész délután vagy egész éjjel. Mikor hogy.

2022. máj. 29. 23:07
 12/32 A kérdező kommentje:

11/

Én meg azt nem értem neked mi bajod van,én csak kérdeztem valamit te meg rögtön a csaj témával jössz közben meg nem is ismersz.

2022. máj. 29. 23:20
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

Azt, hogy gerinctelen féreg.

F 39

2022. máj. 29. 23:46
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg sérült ösztönrabok, akik összekeverik a szexet a szeretettel.
2022. máj. 30. 06:44
 15/32 anonim ***** válasza:
30%
Az jo pasi lehet :)
2022. máj. 30. 06:53
 16/32 anonim ***** válasza:
11%
Undorító, gerinctelen féreg, de a szerető se semmi amúgy ha tudja, hogy van felesége és akkor is ku.rváskodik
2022. máj. 30. 07:48
 17/32 A kérdező kommentje:

15/

Mitől jó pasi?

2022. máj. 30. 10:03
 18/32 anonim ***** válasza:
73%
Ha az asszony kielégítő lenne, szexuálisan, és érzelmileg is, a férfi nem menne félre.
2022. máj. 30. 10:15
 19/32 A kérdező kommentje:

18/

El is lehet válni és keresni mást aki kielégíti a vágyait szarakodás nélkül,vagy szingliként szingli összejárós nőt keresni.

2022. máj. 30. 11:22
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Elírtam #9-et úgy értem hogy többnyire nők írnak be ide hogy szeretők, következők lehetnek:

- hitegeti a pali hogy maholnap elválik ( hazudozik )

- visszamegy az asszonyhoz mert drága a vallás

- tényleg szètment az asszonnyal , csak a vallás van hátra ( de így együtt is lehet már élni nem? Ergo nem szerető státusz )

- felkoppintja a szeretőjét:

- A, felvállalja, de csak anyagilag támogatja

- B, nem vállalja fel és szarba hagyja

- C, elhagyja a feleségét és mint egy boldog új család

- D, megmondja a feleségének és az megbocsájt / v kirakja

- elhagyja a feleségét a szeretője miatt

- a felesége megtudja és kirakja a palit és úgy megy a szeretőjéhez

Írhattok meg kombinàciókat , de a vègkimenetelek erősen korlátozottak.

És te? Te melyik fajta szerető típushoz tartozol?😁

Akinek a férfi folyamatosan azt hazudja hogy elhagyja a feleségét , vagy akinek drága ajándékokat vesznek a szolgàltatàsaièrt? 😁😁

2022. máj. 30. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!