Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell titkos kapcsolatot kialakítani?
Férfi vagyok, nőt keresek.
Tehát a helyzet adott: van egy stabil életem, minden tökéletes, viszont még szeretném kiélni magam, vágyom izgalmakra, hiányzik a randizgatás, ismerkedés és a szerelem.
Tehát szeretném megtartani a jelenlegi nyugis életemet, de közben szeretnék egy kis változatosságot is belecsempészni.
Nyilván sokat agyaltam, hogy mit miért és hogyan, és arra jutottam, hogy ez lehet a megoldás a vágyaimra, a szükségleteimre. Párommal mindenben megértjük egymást, ő a legjobb társ, viszont teljesen elzárkózik mindentől, ami nem monogámia. Én pedig úgy tűnik nem vagyok monogám. Így marad a titkos kapcsolat.
Illetve egy kis különbség miatt nem fogok eldobni egy ilyen szép kapcsolatot.
Alapvetően azt gondolnám, hogy hozzám hasonlóan párkapcsolatban levő nőkkel kellene ismerkednem, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, azaz hogy a párjukkal akarnak maradni, csak szükségük van még valami pluszra.
Illetve mivel ott van a vesztenivalójuk nekik is, ezért garantáltabb a diszkréció.
Hogyan találkozik ez esetben a kereslet és a kínálat? Hiszen egyik fél se tudja, hol találhatja meg a másikat.
Azaz hogyan találjak partnert a titkos vágyaimhoz?
Köszönöm, hogy kifejtetted.
Igen, ez ilyen... a szerető mindig csak 2. helyen lesz, de ez így van rendjén, mert ez egy ilyen kapcsolat, erre vállalkoznak a felek. Kommunikálció fontos benne, értettem.
Az tetszik, hogy ilyen bizalom tudott kiépülni. Mennyi idő volt, mire tudtad/tudtátok, hogy most már fel lehet vállalni önmagatokat, teljes valójában?
Szépen kifejtetted az egészet. Én viszont álnéven is félnék regizni pl. ilyen oldalra, mert az ismerősök bármikor megtalálhatnak kinézet alapján.
A te történetedet tudom, de a párodnak mi az oka, hogy maradjon a házasságában? Persze csak ha nem titok
Most komolyan! Ennek mi értelme? Szeretővel bizalom, őszinteség jó sex, akkor miért nem vele vagytok?
Miért jó megalázni a párotokat, s boldogtalanná tenni? Ezek mind kiderülnek...
Miért vagytok olyannal egyáltalán akivel nem működik a sex?
Mi az oka h így tesztek?
Pénz? Gyerek? Kényelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!