Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell titkos kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell titkos kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, nőt keresek.

Tehát a helyzet adott: van egy stabil életem, minden tökéletes, viszont még szeretném kiélni magam, vágyom izgalmakra, hiányzik a randizgatás, ismerkedés és a szerelem.

Tehát szeretném megtartani a jelenlegi nyugis életemet, de közben szeretnék egy kis változatosságot is belecsempészni.

Nyilván sokat agyaltam, hogy mit miért és hogyan, és arra jutottam, hogy ez lehet a megoldás a vágyaimra, a szükségleteimre. Párommal mindenben megértjük egymást, ő a legjobb társ, viszont teljesen elzárkózik mindentől, ami nem monogámia. Én pedig úgy tűnik nem vagyok monogám. Így marad a titkos kapcsolat.

Illetve egy kis különbség miatt nem fogok eldobni egy ilyen szép kapcsolatot.

Alapvetően azt gondolnám, hogy hozzám hasonlóan párkapcsolatban levő nőkkel kellene ismerkednem, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, azaz hogy a párjukkal akarnak maradni, csak szükségük van még valami pluszra.

Illetve mivel ott van a vesztenivalójuk nekik is, ezért garantáltabb a diszkréció.

Hogyan találkozik ez esetben a kereslet és a kínálat? Hiszen egyik fél se tudja, hol találhatja meg a másikat.

Azaz hogyan találjak partnert a titkos vágyaimhoz?

2022. máj. 29. 01:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Zavar engem ebben a komment folyamban a 'normális' jelző. Házasságban élek, titkos szeretőm van, aki szintén házas, és titokban vagyok neki. ( 1/ 20 vagyok.) És maximálisan normálisnak tartom magam is és a szeretőmet is. De amikor kerestem, én is természetesnek tartottam, hogy személyes találkozáskor csak keresztnevünk volt, nekem még az sem az igazi. Egy első beszélhetős sétát úgy is meg lehet ejteni, hogy nem ismerjük egymás életrajzát és én arra is vigyáztam, hogy ne a helyszínen szálljak ki a kocsiból, mert a rendszám alapján azért meg lehet találni az embert, ha nagyon akarod. Szóval vigyáztam. De amikor megtaláltam azt a férfit, akivel hosszú távra akarjuk egymást komolyan, attól kezdve nem volt titkolózás: azért, mert pont azt akarjuk, amiről fentebb írtok: 'diszkrét, figyel, együtt...' Viszont ezt - ebben a szituban- csak maximális nyiltsággal és bizalommal lehet. Pl 'barátnővel sétálok éppen', amikor hív a férjem- az lenne a gyanús, ha nem venném fel. Felveszem ha éppen egymáshoz simulva fekszünk és megbeszélem a vásárlást; ha éppen nagyon alkalmatlan, akkor pár perc múlva visszhívom, amikor már egymáshoz simulva fekszünk. Ugyan ez, ha egy üzleti partner hív bármelyikünket. Itt kell az az 'ősbizalom', hogy a másik nem él vissza az infókkal, nem szól bele, nem csinál olyan zajt, amit nem lehetne kimagyarázni, stb... Na, ezt hogy a fenében lehetne úgy, ahogyan a kérdező tervezi, hogy 'A magánélet nem tartozik a másikra. Az a diszkréció része. Még a munkámról se beszélnék sokat.' El kell dönteni valóban, hogy csak szexet akarsz( mert akkor elég egyeztetni a köv randit és tényleg nem kell tudni semmit a másikról) vagy bármilyen érzelmi hőfokű kapcsolatot- mert ehhez meg kell a maximális őszinteség.
2022. máj. 30. 09:20
 22/31 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor te mára mindent megosztasz a szeretőddel? Mi az, ami még mindig tabu maradt? Vannak szabályok ezzel kapcsolatban? (Hogy mi az, amit soha nem hoztok fel egymásnak)
2022. máj. 30. 10:02
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
#22:Nincs tabu, és nincsenek szabályok. Vannak dolgok, amikről nem tudok , mert én nem kérdezem ő meg nem mondja magától, de nem azért, mert tabu, hanem mert nem érdekel. De ha valamiért egyszerre csak érdekelni kezdene akkor simán megkérdezném. Vagy ha ő mégis szeretne beszélni róla, akkor simán elmondhatná. Egy szabály van: egymásnak nem hazudunk. Ő írta még az ismerkedésünk elején, amikor maileztünk: 'én alapvetően őszinte ember vagyok- jó, ezt a levelet most nem a feleségemmel együtt írjuk neked- és szeretném, ha...' Érted, mit akarok mondani? Hogy egy titkos viszonnyla együtt jár a hazugság, de ez nálunk a környezetre terjed ki, ránk kettőnkre nem. És még egy szabály van talán: mindketten szolgáltatók vagyunk, bármikor beüthet a ménkú: egy hete tervezünk egy randit, de aznap hajnalra lesz valami bibi a munkában: ilyenkor döntünk, hogy lehet az extra dolgot úgy menedzselni, hogy visszük a laptopot és időnként ránézünk, vagy le kell mondani a randit. Ugyan ez a mailekkel: van egy 'rendje', hogy mikor írunk egymásnak alapvetően.( extrán gyakran, de az alap a reggel-este) Tudjuk, hogy ha elmarad a 'szokásos'( egy reggel volt ilyen eddig) akkor nem az érzelmek változtak, csak nagyon extra helyzet van. Most össze is foglaltam magamnak- miattad: 2 szabály van: 1) semmi tabu, max őszinteség. 2) ha valami eltér a 'szokottól', annak nem az érzelmeink változása az oka, hanem az 'extra dolog a környezetben'. De ehhez egy nagyon fontos alap-dolog van: egyikünk sem akar válni( mert nem akarhat) és meg akarjuk őrizni mindkét házasságot. Tehát ezt egyikünk sem veszélyezteti, sem a magáét, sem a másikét. Erre az alapra építettük a két szabályt.
2022. máj. 30. 10:37
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy kifejtetted.

Igen, ez ilyen... a szerető mindig csak 2. helyen lesz, de ez így van rendjén, mert ez egy ilyen kapcsolat, erre vállalkoznak a felek. Kommunikálció fontos benne, értettem.

Az tetszik, hogy ilyen bizalom tudott kiépülni. Mennyi idő volt, mire tudtad/tudtátok, hogy most már fel lehet vállalni önmagatokat, teljes valójában?

2022. máj. 30. 10:57
 25/31 anonim ***** válasza:
86%
#24: Nagyon gyors votl a folyamat. Társkeresőn ismerkedtem, sok férfival találkoztam, ruhástól, álnéven. Szemem se rebbent a sok Tóth/ Kovács vezetéknévtől vagy a csak keresztnévtől. Ő azonnal bemutatkozott teljes néven, pedig igen ritka. Otthon rákerestem a netem, azonnal jött a teljes 'történelem'. Mi valahogy azonnal, már a levelezés során tudtuk, hogy maximálisan megbízhatunk egymásban, csak az volt a kérdés, hogy az ágyban összepasszolunk-e? Ez az első csóknál csak 90%-os bizonyosság volt, az első szállodánál 100%. Azóta ez a kérdés nem merült fel. Ill ugyan ez a bizolom volt a védekezés során: nincs gumi, mert tudjuk, hogy ki-kivel... Ezt rám bízta, én döntöttem és helyes döntés volt. Előtte elmentem orvoshoz , neki meg tök véletlenül pont kellett mennie menedzser szűrésre, ott ezt is nézték. Két neg. lelet,kész.
2022. máj. 30. 11:26
 26/31 anonim ***** válasza:
66%

Szépen kifejtetted az egészet. Én viszont álnéven is félnék regizni pl. ilyen oldalra, mert az ismerősök bármikor megtalálhatnak kinézet alapján.

A te történetedet tudom, de a párodnak mi az oka, hogy maradjon a házasságában? Persze csak ha nem titok

2022. máj. 30. 22:19
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#26 Nagyon ritka az ilyen szeretői kapcsolat. Főleg hosszútávon.
2022. máj. 30. 22:50
 28/31 anonim ***** válasza:
82%
#26: nem tettem fel fotót, ram buktak csak leírás alapján is.:) Fotót már csak akkor küldtem, ha volt egy komolyabb szimpatia és kiderult a levelezedbol, hogy nem ismerjük egymást.Persze itt mindig az van kiszolgaltatottabb helyzetben, aki először küld.Jol elnek, meg szex is van, de nincs meg az a kölcsönös odaadás, amire érzelmileg vágyik.De azt hiszem, hogy ő egyszerűen poliamor, elferunk a sziveben-lelkében mindketten.En ezt elfogadom. Egy újabb szeretőt nem tudnék lenyelni, de a 15 éves házasságot simán.Es ne feledjuk: férjnél vagyok.😏
2022. máj. 31. 06:16
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
#27: Ezt nem tudom. Az biztos, hogy én ismerek sok éves szeretoi kapcsolatokat, ahol mindkét fél házas. Itt az a titok szerintem, hogy a két házasság stabil kell hogy legyen vagy magától vagy kényszerből. És ez biztosít egy olyan fix keretet a viszonyhoz, ami egyben ad korlátot és stabilitást is egyben. Hogy a mienk meddig fog tartani? Meg rövid ideje van, de nincs hianyerzetunk, ezt akartuk, tehát lehet kifutasa... De nem látunk a jövőbe.😏
2022. máj. 31. 06:26
 30/31 anonim ***** válasza:
11%

Most komolyan! Ennek mi értelme? Szeretővel bizalom, őszinteség jó sex, akkor miért nem vele vagytok?

Miért jó megalázni a párotokat, s boldogtalanná tenni? Ezek mind kiderülnek...

Miért vagytok olyannal egyáltalán akivel nem működik a sex?

Mi az oka h így tesztek?

Pénz? Gyerek? Kényelem?

2022. jún. 4. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!