Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell titkos kapcsolatot kialakítani?
Férfi vagyok, nőt keresek.
Tehát a helyzet adott: van egy stabil életem, minden tökéletes, viszont még szeretném kiélni magam, vágyom izgalmakra, hiányzik a randizgatás, ismerkedés és a szerelem.
Tehát szeretném megtartani a jelenlegi nyugis életemet, de közben szeretnék egy kis változatosságot is belecsempészni.
Nyilván sokat agyaltam, hogy mit miért és hogyan, és arra jutottam, hogy ez lehet a megoldás a vágyaimra, a szükségleteimre. Párommal mindenben megértjük egymást, ő a legjobb társ, viszont teljesen elzárkózik mindentől, ami nem monogámia. Én pedig úgy tűnik nem vagyok monogám. Így marad a titkos kapcsolat.
Illetve egy kis különbség miatt nem fogok eldobni egy ilyen szép kapcsolatot.
Alapvetően azt gondolnám, hogy hozzám hasonlóan párkapcsolatban levő nőkkel kellene ismerkednem, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, azaz hogy a párjukkal akarnak maradni, csak szükségük van még valami pluszra.
Illetve mivel ott van a vesztenivalójuk nekik is, ezért garantáltabb a diszkréció.
Hogyan találkozik ez esetben a kereslet és a kínálat? Hiszen egyik fél se tudja, hol találhatja meg a másikat.
Azaz hogyan találjak partnert a titkos vágyaimhoz?
1: ezek nekem nagyon kamus oldalnak tűnnek. Biztos rendben van? Elő voltál fizetve?
2: ÁMEN! 🙏 🤣
2-es.
Kezd el sutemenyt sutni meg hazimunkat tobbet vegezni,h ne jusson eszsdbe hulyeseg.
Izgalmat lehet elerni sportban,aukcion,buliban. Nem kell megcsal i hozza a masikat.
Nem marad titokban, és a monogám párod úgy fog kidobni, mint a hasmenéses macskát.
A szerető felhajtása is idő, energia és pénz, ahogy a titkos randik is. Ezeket mind a meglévő kapcsolatodból vonod ki. A másik érezni fogja, hogy megváltoztál. Szépen eltávolodtok. Benned beindul a védekező mechanizmus, és elkezded keresni a másik hibáit, amiért megérdemli a megcsalást. Elkezdesz vele kötekedni, ettől még jobban eltávolodtok. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az egész kapcsolat egy rakás xar.
A kapcsolatban lévő nő meg pont ugyanolyan kockázatos. Nagyon sokan csak kiugrási lehetőséget keresnek a rossz kapcsolatból. Egyedül nem tud lépni, de ha van kire akaszkodni, akkor könnyebb. Addig fog taktikázni, amíg "véletlenül" lebuktat.
Ilyen apróságokon is szép nagyot lehet bukni, hogy a két nő hüvelyflórája teljesen eltérő. Ha nem hülye a nőd, nagyon gyorsan rájön, hogy mindig akkor jön ki rajta a hüvelygomba, mikor te nem vagy otthon pár órát. Jobb esetben. Rosszabb esetben a nőgyógyásztól tudja meg, hogy olyat vittél haza, amit csak nemi úton lehet terjeszteni. Tudod, a kikapós menyecskéknél gyakori jelenség. A gumi se véd mindentől, főleg ha orális szexnél senki se használja.
A jó hír az, hogy szakítás után te is ki tudod élni magad, és a párod is talál olyat, aki megbecsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!