Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell titkos kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell titkos kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, nőt keresek.

Tehát a helyzet adott: van egy stabil életem, minden tökéletes, viszont még szeretném kiélni magam, vágyom izgalmakra, hiányzik a randizgatás, ismerkedés és a szerelem.

Tehát szeretném megtartani a jelenlegi nyugis életemet, de közben szeretnék egy kis változatosságot is belecsempészni.

Nyilván sokat agyaltam, hogy mit miért és hogyan, és arra jutottam, hogy ez lehet a megoldás a vágyaimra, a szükségleteimre. Párommal mindenben megértjük egymást, ő a legjobb társ, viszont teljesen elzárkózik mindentől, ami nem monogámia. Én pedig úgy tűnik nem vagyok monogám. Így marad a titkos kapcsolat.

Illetve egy kis különbség miatt nem fogok eldobni egy ilyen szép kapcsolatot.

Alapvetően azt gondolnám, hogy hozzám hasonlóan párkapcsolatban levő nőkkel kellene ismerkednem, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, azaz hogy a párjukkal akarnak maradni, csak szükségük van még valami pluszra.

Illetve mivel ott van a vesztenivalójuk nekik is, ezért garantáltabb a diszkréció.

Hogyan találkozik ez esetben a kereslet és a kínálat? Hiszen egyik fél se tudja, hol találhatja meg a másikat.

Azaz hogyan találjak partnert a titkos vágyaimhoz?

2022. máj. 29. 01:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
58%
Szexrandi.hu pl. De sok ilyen jellegű partnerkereso van. Én itt kerestem és találtam szeretőt, akivel szinte első látásra kölcsönösen egymásba szerettünk, pedig nagyon nem ezt akartuk. Szóval csak megfontoltan és óvatosan!
2022. máj. 29. 05:17
 2/31 anonim ***** válasza:
36%
Kezdj el imádkozni az Úrhoz, hogy megszabadítson a bűnös gondolatoktól és vágyaktól, illetve adjon neked önfegyelmet, önuralmat.
2022. máj. 29. 06:00
 3/31 A kérdező kommentje:

1: ezek nekem nagyon kamus oldalnak tűnnek. Biztos rendben van? Elő voltál fizetve?

2: ÁMEN! 🙏 🤣

2022. máj. 29. 06:19
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak mást kell megmentened saját magadtól, hanem saját magadat is. Amit tenni készülsz ha nem is tudatosan de mélyen tudatalatt rengeteg bűntudatot fog benned is generálni, ami hatással lesz a pszichédre, viselkedésedre. Pl. lehet bűntudatból kompenzálni fogsz, vagy lehet a bűntudatod agresszióba vagy valahogy mások ellen fordul.
2022. máj. 29. 06:40
 5/31 anonim ***** válasza:
65%

2-es.

Kezd el sutemenyt sutni meg hazimunkat tobbet vegezni,h ne jusson eszsdbe hulyeseg.

Izgalmat lehet elerni sportban,aukcion,buliban. Nem kell megcsal i hozza a masikat.

2022. máj. 29. 06:43
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
Én is volt már, hogy feleségként gondoltam erre, aztán a csóknál , pettingnél megálltam. És még így is olyan bűntudatom volt, hogy két hónapig asztma jellegű tüneteket produkáltam, úgyhogy nem kellenek azok az izgalmak. Itt találtam az illetőt az oldalon, ahogy írta fentebb valaki, mi is szerelmesek is lettünk, jól megégettük magunkat. Pedig nem ezt akartam. De a csávó is annyira belém gabalyodott érzelmileg, hogy még az esküvője napja előtt is engem kajtatott, pedig már több, mint egy éve vége lett köztünk. Nem ezt akartam a terv szerint. Soha többet. És még egy szempont, a feleségednek hazavinnéd az esetleges nemi bajokat, más pH t, akár hpv t, annak durva következménye is lehet. Gumi nem véd mindentől, erre is gondolj.Nem olyan könnyű pálya ez.
2022. máj. 29. 07:09
 7/31 anonim ***** válasza:
70%

Nem marad titokban, és a monogám párod úgy fog kidobni, mint a hasmenéses macskát.

A szerető felhajtása is idő, energia és pénz, ahogy a titkos randik is. Ezeket mind a meglévő kapcsolatodból vonod ki. A másik érezni fogja, hogy megváltoztál. Szépen eltávolodtok. Benned beindul a védekező mechanizmus, és elkezded keresni a másik hibáit, amiért megérdemli a megcsalást. Elkezdesz vele kötekedni, ettől még jobban eltávolodtok. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az egész kapcsolat egy rakás xar.

A kapcsolatban lévő nő meg pont ugyanolyan kockázatos. Nagyon sokan csak kiugrási lehetőséget keresnek a rossz kapcsolatból. Egyedül nem tud lépni, de ha van kire akaszkodni, akkor könnyebb. Addig fog taktikázni, amíg "véletlenül" lebuktat.

Ilyen apróságokon is szép nagyot lehet bukni, hogy a két nő hüvelyflórája teljesen eltérő. Ha nem hülye a nőd, nagyon gyorsan rájön, hogy mindig akkor jön ki rajta a hüvelygomba, mikor te nem vagy otthon pár órát. Jobb esetben. Rosszabb esetben a nőgyógyásztól tudja meg, hogy olyat vittél haza, amit csak nemi úton lehet terjeszteni. Tudod, a kikapós menyecskéknél gyakori jelenség. A gumi se véd mindentől, főleg ha orális szexnél senki se használja.

A jó hír az, hogy szakítás után te is ki tudod élni magad, és a párod is talál olyat, aki megbecsüli.

2022. máj. 29. 07:11
 8/31 anonim ***** válasza:
17%
Olyan kapcsolat, amiről a nő sem tud.
2022. máj. 29. 07:30
 9/31 anonim ***** válasza:
45%
Undorito vagy 🤷 remelem jo hamar kiderul majd
2022. máj. 29. 07:34
 10/31 anonim ***** válasza:
72%
Titok... ;)
2022. máj. 29. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!