Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell titkos kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell titkos kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, nőt keresek.

Tehát a helyzet adott: van egy stabil életem, minden tökéletes, viszont még szeretném kiélni magam, vágyom izgalmakra, hiányzik a randizgatás, ismerkedés és a szerelem.

Tehát szeretném megtartani a jelenlegi nyugis életemet, de közben szeretnék egy kis változatosságot is belecsempészni.

Nyilván sokat agyaltam, hogy mit miért és hogyan, és arra jutottam, hogy ez lehet a megoldás a vágyaimra, a szükségleteimre. Párommal mindenben megértjük egymást, ő a legjobb társ, viszont teljesen elzárkózik mindentől, ami nem monogámia. Én pedig úgy tűnik nem vagyok monogám. Így marad a titkos kapcsolat.

Illetve egy kis különbség miatt nem fogok eldobni egy ilyen szép kapcsolatot.

Alapvetően azt gondolnám, hogy hozzám hasonlóan párkapcsolatban levő nőkkel kellene ismerkednem, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, azaz hogy a párjukkal akarnak maradni, csak szükségük van még valami pluszra.

Illetve mivel ott van a vesztenivalójuk nekik is, ezért garantáltabb a diszkréció.

Hogyan találkozik ez esetben a kereslet és a kínálat? Hiszen egyik fél se tudja, hol találhatja meg a másikat.

Azaz hogyan találjak partnert a titkos vágyaimhoz?

2022. máj. 29. 01:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

4: köszönöm az óva intéseket! Ezeket inkább tudom venni kihívásnak. Asszertivitással sokat foglalkoztam korábban, mivel érzelmileg labilis voltam. Most beton biztosnak érzem magam. Ezzel is meg tudok birkózni.

5: igen, túl vagyok rajtuk. Csináltam én mindent már. De köszönöm a javaslatokat 😉

6: köszönöm a tapasztalataidat. Nagyon hasznos az írásod. 🙌

7: köszönöm a figyelmeztetéseket. Mindenképp átgondolom őket. 👍👍👍

2022. máj. 29. 10:52
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy nagyon jó kérdés, hogy szokták kivitelezni, akik ilyet keresnek.

Merthogy azért a külső, kinézet itt elég sokat számít ( vonzódsz-e az illetőhöz), de közben nem tölthetsz fel képet magadról sem, mert kellemetlen ha belefut valaki egy oldalon véletlenól..

Itt gyiken sem értem, hogy így hogy tudnak/mernek találkozni, a legtöbb válasz alapján eszembe nem jutna ezeknek képeket küldeni, hogy aztán arra menjen a matyizás :DD

Munkahelyen szoktam hallani ilyen történeteket, de mivel visszahallom, nyilván kiderül ezekből jó pár. Akinek esze van, az onnan sem keres szeretőt.

Ja, bocs, most egy kis őszinteség: engem egyszer akart megcsalni a párom, vagy legalábbis erre mutattak a jelek ahogy ezt intézte.. (a csaj végül nem találkozott vele, pedig kíváncsi lettem volna). Én akkor eléggé vonzódtam egy külsős munkahelyi kollégához. Mivel iszonyat rosszul esett a hátam mögötti irkálás és találkaszervezés, én ezért nyitottam a pasi felé akkor. Elmondtam, hogy kapcsolatban vagyok és nem tervezek új kapcsolatot, meg azt is, hogy mi a helyzet épp.. Az más kérdés, hogy ő szeretett volna többet is, így én hamar vissza is léptem ezekből.

2022. máj. 29. 11:36
 13/31 anonim ***** válasza:
9%

Hát elég nehezen. Mivel van egy tökéletes :D életed, így normális nőnek eszébe se jut hogy ugorjon amikor éppen üríteni támad kedved. Így marad a prosti meg a burkolt prosti.

N

2022. máj. 29. 17:37
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
Neked nem való. Biztos lebuksz, aztán jön az érzelmi és az anyagi katasztrófa, meg a gyereken veszekedés. Sose hevered ki, mehetsz haza a szüleidhez lakni, ha szerencséd van visszafogad, de örökre utálni fog. Szóval neked nem éri meg. Aki tudja, hogy mi kell neki, az tudja azt is hogyan csinálja meg.
2022. máj. 29. 19:05
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Na ez jó kérdés. Itt GYKn is volt egy hölgy, aki azt hirdette, hogy diszkréten kell szeretőt keresni, mert ő is így tett és nem bukhat le.

Na de hogyan? Ha nem ismerős, akkor hogy? Weboldalon? Ott lebukhatsz ha egy ismerősöd fent van. Meg vidéken ki tudja mennyire működik ez. Azért az nem megoldás, hogy hétközben valaki 100km-eket utazzon a szexért. Helyben kell lennie. + Jobb ha ő is foglalt, mert akkor neki is van vesztenivalója. Szóval szerintem ez csak úgy megy, ha ismerkedsz (pl. kollégák, vagy új hobbi révén), aztán összemelegedtek. Kiderül, hogy a kapcsolata nem jó az illetőnek stb. Persze ez sincs a homlokára írva és nem derül ki egyből. Meg kell nyílnia... Nehéz ügy.

2022. máj. 29. 22:29
 16/31 A kérdező kommentje:

13:

Nem teljesen értem mit szeretnél megfogalmazni. A kérdés témája alapvetően olyan helyzetről szól, ami nem normális. Nem akarok normális nőt szeretőnek, mivel ez nem normális helyzet. Olyat keresek, aki valamilyen ok miatt szintén egy titkos kapcsolatot keres.

Másik oldala pedig, hogy nem ürítésre keresek partnert. Új érzelmeket akarok megélni. Nekem fontos a viszonzás. Aki csak szexre keres partnert, az nem nekem való, a fizetős szolgáltatás mégúgy sem.

Szóval köszönöm, hogy hozzászóltál, de nem tudom belehelyezni magam abba a helyzetbe, amit felvázoltál.

14: „Aki tudja, hogy mi kell neki, az tudja azt is hogyan csinálja meg.”

-Pontosan. A hogyanra megoldás pl ez a kérdés, ahol tanulhatok más tapasztalataiból, így nekem már nem kell a nulláról elsajátítanom mindent. Jót írsz, csak lásd a helyzetet is. Azt te is beláthatod, hogy ezt nem könyvekből kell megtanulni, és a helyzet túl kockázatos ahhoz, hogy csak magamtól tapasztalatlanul belekezdjek. Kell a tudás ehhez is, mint mindenhez az életben. Nem elég csak az elhatározás és a bummbele majd lesz valami... abból lesz a lebukás, és nem abból, hogy felkészülök minden eshetőségre.

(Anyagiak és gyerek miatt pedig nem kell aggódni, mert nincs.)

Ezek alapján van új hozzáfűzni valód a témához?

2022. máj. 29. 22:55
 17/31 anonim ***** válasza:

16#pedig rém egyszerű, normális nő alatt azt értem, hogy diszkrét, hogy rád is figyel, hogy együtt éljétek meg a vágyakat. De te ilyet nem akarsz :D

Viszont jó tanács a szerető jelöltnek ne add elő a tökéletes életed, ezzel csak magadat eteted.

13#

2022. máj. 29. 23:24
 18/31 A kérdező kommentje:

17: azt hogy érted, hogy nem akarok? Mert ha így fogalmazod meg, akkor pontosan ezt keresem: diszkrét, figyel, együtt... ezek fontos kulcsszavak, amit adni és kapni is szeretnék.

A magánélet nem tartozik a másikra. Az a diszkréció része. Még a munkámról se beszélnék sokat.

2022. máj. 30. 07:34
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
18# te írtad hogy nem akarsz normális nőt :D A normális ilyen. Hidd el pasit se könnyű találni nőként. De nekem pont ezek veszik el a kedvem. Ne kérdezzek semmit, ne tudjak semmit, eszembe se jusson semmi. Így végülis igen csak ürítés. 17#
2022. máj. 30. 08:16
 20/31 anonim ***** válasza:
91%
#15: Szerintem rám gondoltál( vagy rám is gondolhattál, mert ezen a fórumon én írtam mostanában ezt) de pontosítanék picit:'Itt GYKn is volt egy hölgy, aki azt hirdette, hogy diszkréten kell szeretőt keresni, mert ő is így tett és nem bukhat le.' Nem azért kell diszkréten, mert én is így tettem és nincs levelem róla, hogy nem bukhatok le.:) De valóban: ha titkos szeretőt akar az ember, akkor csak addig titok a titok, amíg a két félen kívül harmadik nem tud róla még áttételesen sem. Ill. az is segíti a titok megőrzését, ha a szeretők korábban nem ismerték egymást, mert akkor vélhetően kevés közös ismerősük van és az a közös ismerős csak nem fog akkor beléjük botlani, amikor éppen besurrannak egy panzióba:) Ez szerintem valóban nagyon fontos, mert azzal is meg lehet bántani a házastársat, ha bejelented, hogy szeretőd lesz/van, lépjen , ahogyan jónak látja. Ennél már csak az okozhat nagyobb sebet, ha lebuksz. Mi ezért teszünk meg mindent, hogy ne bukjunk le. Ez tudatos döntés mindkettőnk részéről, mert anélkül a titkos viszony nélkül nem menne tovább egyik házasság sem, és egy válás esetén a két másik fél végtelenül méltatlan helyzetbe kerülne. Ezért a titkos szerető.
2022. máj. 30. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!