Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalással kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalással kapcsolatban lennének kérdéseim?

Figyelt kérdés
Kinek a hibája? A hűtlenkedő, a megcsalt személy vagy a 3.? Miért süllyed egy ember odáig, hogy megcsalja a másikat? Miért nem beszéli meg a problémáját inkább? Illetve a hűtlenkedő féltékeny lehet arra, akivel félrelépett? Úgy értem, hogy akivel félrelépett azt számonkérheti, hogy ő kikkel volt?

2022. máj. 24. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%

A hűtlenkedőé. Nyilván az sem szent, aki tud a kapcsolatukról de mégis összefekszik az illetővel.

Egyébként sok oka lehet a megcsalásnak. Pl emberileg szereted a párod, de az ágyba nem teljesít jól. Vagy bármi hasonló.

Esetleg közös gyereketek van, és miatta nem akarsz szakítani de már elhidegültél. Vagy extrémebb esetben izgalmas is lehet a megcsalás.

Nem vagyok rá büszke, de mikor megcsaltam az egykori párom egy másik nővel végig az járt a fejemben, hogy a párom most teljes nyugalomban szunyókál otthon abban a tudatban hogy én is otthon alszom. Közbe meg egy szintén kapcsolatban álló csaj lovagol rajtam. Kicsit kettős érzelem bolyongott bennem. Viszont utána nagyon megbántam, és akkor jöttem rá hogy mennyire szeretem mikor marhára féltem hogy megtudja. 20/F

2022. máj. 25. 00:46
 12/24 A kérdező kommentje:
Pénteken szereztem róla tudomást, hogy barátnője van. Nem kívánom senkinek, amit akkor éreztem. Meglepődöttség, csalódottság, düh. A pasit elküldtem a francba (aki lesz*rta mi a probléma. Azt mondta, hogy nem velem kellett volna megcsalnia.), a csajtól meg nem győztem elnézést kérni. Köszi, mindenkit felpontoztam.
2022. máj. 25. 05:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább!Nem èr ez annyit hogy gondolkozz rajta.
2022. máj. 25. 08:57
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
A megcsaló fél a hibás ! A 3. személy abban az esetben nem hibás, ha nem tudta, hogy kapcsolatban van a megcsaló. Nálam alap: nem járok olyannal aki kapcsolatban van ! Mindenki sérülhet egy ilyen helyzetben !
2022. máj. 25. 09:41
 15/24 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld. Köszi.
2022. máj. 25. 11:42
 16/24 A kérdező kommentje:
Én se kezdek vele, ha tudok erről. Rohadtul égett a pofám, amikor kiderült.
2022. máj. 25. 12:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

mindig a párodé. Mindegy hogy nő/férfi.

Lényeg:

1. Azért mindig a párod a hibás és nem az a fél aki bepróbálkozik,mert a párodon múlik hogy belemegy e vagy nem.

2. Megint a párod: Ha ő keresi más ember társaságát félrelépési okból,akkor megint ő a hibás.

Szerintem nem bonyolult.

Helyes lépés a párodnál. 1. nél lekoptatja az illetőt/vagy nem ír vissza(ráadásul még meg is említi neked hogy próbálkoznak nála)

2. Hűséges és nem fog félrelépni.

2022. máj. 25. 13:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Én voltam a 3., csak ügyesen beadta, hogy rajtam kívül nincs más....
2022. máj. 25. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba kérdező, nem éri meg foglalkozni vele. Inkább menj csinálj valami programot a barátaiddal. Az meg hogy elkezdte az ürüléket dobálni kicsit sem meglepő hisz tudod hogy mindig az kiabál a leghangosabban akinek ég a háza.
2022. máj. 26. 12:07
 20/24 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, köszi.
2022. máj. 26. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!