Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalással kapcsolatban lennének kérdéseim?
A hűtlenkedőé. Nyilván az sem szent, aki tud a kapcsolatukról de mégis összefekszik az illetővel.
Egyébként sok oka lehet a megcsalásnak. Pl emberileg szereted a párod, de az ágyba nem teljesít jól. Vagy bármi hasonló.
Esetleg közös gyereketek van, és miatta nem akarsz szakítani de már elhidegültél. Vagy extrémebb esetben izgalmas is lehet a megcsalás.
Nem vagyok rá büszke, de mikor megcsaltam az egykori párom egy másik nővel végig az járt a fejemben, hogy a párom most teljes nyugalomban szunyókál otthon abban a tudatban hogy én is otthon alszom. Közbe meg egy szintén kapcsolatban álló csaj lovagol rajtam. Kicsit kettős érzelem bolyongott bennem. Viszont utána nagyon megbántam, és akkor jöttem rá hogy mennyire szeretem mikor marhára féltem hogy megtudja. 20/F
mindig a párodé. Mindegy hogy nő/férfi.
Lényeg:
1. Azért mindig a párod a hibás és nem az a fél aki bepróbálkozik,mert a párodon múlik hogy belemegy e vagy nem.
2. Megint a párod: Ha ő keresi más ember társaságát félrelépési okból,akkor megint ő a hibás.
Szerintem nem bonyolult.
Helyes lépés a párodnál. 1. nél lekoptatja az illetőt/vagy nem ír vissza(ráadásul még meg is említi neked hogy próbálkoznak nála)
2. Hűséges és nem fog félrelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!