Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más is gondolt már hasónlóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondolt már hasónlóra?

Figyelt kérdés

30 éve vagyunk házasok. Az idő múlásával a feleségem egyre kevésbé kívánja a szexet. Lefekszik velem amikor akarom, de semmi érzelem, előjáték. Csak hogy én elélvezzek minél hamarabb. Soha semmi szexi cuccot nem vesz fel. Tangát azért mert zavarná, hogy a fenekében van, fekete harisnyát azért, mert az gyászos, puncit nem borotválja le, mert ha véletlenül nőgyógyászhoz kell mennie akkor majd mit mond, nem meztelenkedik előttem, mert azt nem szereti. Mindig az számít, hogy neki mi jó és hogy jó. Én mindig mindent megteszek amit csak kér. Semmiben nem korlátozom. Mindig azt csinál amit akar, azt vesz meg amit akar, oda megy ahová akar.Én nem dohányzok, nem alkoholizálok, nincsenek káros szenvedélyeim, mindig a család volt az első helyen az életemben. Sokat beszéltem neki a vágyaimról, az érzelmeimről, de őt ezek nem érdeklik. Ő zord és hűvös és távolságtartó. Én vágyok az érzelmekre, arra, hogy akivel szeretkezek ő is élvezze amit csinálunk. Már nem tudom, hogy milyen az igazi szeretkezés. Egyre gyakrabban gondolok arra, hogy ha alkalmam lenne egy titkos kapcsolatra, akkor gátlástalanul élnék a lehetőséggel. Gondoltatok már Ti is hasonlóra ?

52F

2022. ápr. 17. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Hagyd ott a vén tyúkot,és keress olyat akinek te is kellesz
2022. ápr. 17. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Gondoltál már arra, hogy miért nem élvezi a szexet? Lehet, hogy ugyanazért nem élvezné a szeretőd sem.

Amúgy meg 30 éve dugod úgy, hogy téged egyáltalán nem zavar, hogy nincs előjáték, és nem élvez el? Szárazon inkább fájdalmas. Jé, vajon miért nem tekereg előtted tangában, hogy utána szárazon megreszeld?

Mindkettőtök szexuális kultúrája a béka se99e alatt van.

2022. ápr. 17. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg rossz családi mintákat hoz magával. A feleséged szüleinek milyen volt a kapcsolata egymással? A feleséged anyja kb. milyen nő volt ugyanígy nyitottságban/zárkózottságban és hasonlókban?
2022. ápr. 17. 09:46
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Te nem is akarod érteni, hogy miről beszélek, csak nyomod a rosszindulatú szövegedet.
2022. ápr. 17. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Vannak olyan emberek férfiak és nők egyaránt akik belekényelmesednek egy házasságba. A feleséged is anyagi biztonságban van, tudja hogy mindent megteszel neki, ahogy ő kéri. Ő már úgy van vele, hogy neki nem kell túlzottan tepernie, mert úgysem szakítanak vele (benne ülnek a tutiban). Ezt nemtől függetlenül sokan tapasztalják egy hosszabb házasságban.

Ezek az emberek csak akkor szoktak meglepődni, ha lecserélik őket, vagy a másik fél beadja a válópert.

Ebben a helyzetben azért azt is figyelembe kell venni, hogy a ti korosztályotok a változó korban van. Ilyenkor a hormonális változások miatt is előfordulhat libidóhiány, hangulatváltozások, depresszió. És az is számít, hogy ki mennyire hanyagolja el magát testi értelemben. Ha pl. a kérdező elhízott, akkor nem biztos hogy az asszonynak van kedve vele szexelni. Mondanám hogy beszéljétek meg ezeket a dolgokat, de már írtad, hogy próbáltad és nem érdekli.

Inkább azon kellene dolgoznotok hogy feldobjátok közös programokkal a házasságotokat. Gondolom a gyerekek már nagyok (ha vannak), nem kell rájuk vigyázni. Ha újra tudnátok egymással randizni, ahol ő is csinosabban öltözne, akkor szerintem ő is nyitottabb lenne az olyan dolgokra amit leírtál. Udvarolni kell neki, hogy újra "nőnek érezze magát"...

Sokan egyébként úgy intézik el ezt a problémát ahogy te is leírtad. Vagy válnak vagy szeretőt tartanak. De el lehet menni párterápiára is.

2022. ápr. 17. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna válnod és keresni valaki mást.
2022. ápr. 17. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én leszek itt most a gonosz aljas nő, akit lepontoztok, de vállalom. Az én "párom" házas, de ők 40 évesek. A gyerek születése óta (6 éve) külön alszanak, a feleségét nem látta meztelenül évek óta. Évente pár alkalommal volt szex, jelenleg majdnem 1 éve semmi.

Számtalanszor próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de már 2-3 éve belefáradt. Csak a gyerek miatt van még vele.

Mi fél éve vagyunk együtt, persze nem jósolok nagy jövőt ennek, mert imádja a kislányát és nem fogja értem otthagyni, ezt soha nem is kérném!

Úgy volt elválnak, voltak ügyvédnél, de a felesége meggondolta magát és nem ír alá semmit, nem fog megegyezni semmiben, a gyerekkel fenyegeti, hogy messze költözik stb.

Szerintem neked is már előbb kellett volna lépned!

Ez a viselkedés a saját házastársunk felé szerintem éppen annyira rossz, mint a megcsalás!

Aki korábban azt írta, biztosan nem nyújtasz eleget az ágyban azért nem akarja a feleséged, azzal ne is foglalkozz (már bocsánat). Az én "párom" felesége is odavágta neki az utóbbi hónapokban, a válás megbeszélése közben, hogy egy nulla az ágyban azért nem vágyik rá.

Közben érdekes nekem ő az eddigi legjobb az életemben!

2022. ápr. 17. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld esetleg megbeszélni a nyílt kapcsolatot.
2022. ápr. 19. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Neki vannak ezen a téren vágyai? Esetleg meg kellene próbálni megtalálni a kettőtök vágyaiban a közöset.

Bár írtad, hogy hűvös és távolságtartó. Mindig ilyen volt? Vagy a korral változott?

Nagyon meg kell ezt gondolni. Ha egyébként jó a házasság, nem biztos, hogy érdemes kockáztatni egy-egy kellemes órácskák miatt.

Azt sem hagyja, hogy te kényeztesd előjátékként? Vagy csak ő nem akar adni semmit? Tudom, az sem lenne még nagy élvezet, hogy csak te egyoldalúan adsz, de akkor talán hátha kedvet kapna a többihez is.

2022. ápr. 19. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!