Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalással kapcsolatban lennének kérdéseim?
A megcsaló fél minden esetben hibás. A párja nem feltétlenül hibás, sokszor váratlanul, minden ok nélkül lesz valaki csalfa, ha jó is a kapcsolat, nem bír magával. A 3. ha tud a kapcsolatról, akkor ő is bűnös, ha nem, nyilván nem tehet róla.
Miért? Ezer oka lehet, de egyikre sincs számomra mentség. Kihűlt kapcsolat, valamit nem kap meg otthon, vagy egyszerűen nem alkalmas a hűségre, és ez kell neki. Van, aki megpróbálja megbeszélni, de szerintem a legtöbben sunnyognak. Na az már egy rohadt pofátlan lépés, hogy egy ilyen alja ember még felkérdezze a másik felet.
-A hűtlenkedő hibája első sorban, ő lépett félre, ő tartozik számadással másnak.
-Azt, hogy miért teszi, az mindenkinél más ok, és sokszor nem is párkapcsolati probléma, csak egyszerűen ott volt valaki, aki megtetszett.
-Féltékeny lehet a félrelépő, miért ne, ez is egy emberi érzés. Az más kérdés, hogy ha a kizárólagosságról megállapodás nem született, akkor nincs mit számon kérnie.
Ha jól értem te vagy a szerető, miért nem lépsz ki, ha nem felel meg a helyzet?
Hogyan kérhetne számon, ha semmi közözök egymáshoz?
Számomra a kiléptem azt jelenti, hogy lezártam, főleg, hogy a saját szeretőségedről, ha utólag értesültél szóba se kellene vele állnod, nem hogy azon gondolkozz, hogy miről számoltathat be. Tiltsd le, és felejtsd el!
Semmi joga számon kérni téged, mert az alapvető őszinteséget sem adta meg feléd.
Egyszer én is voltam szerető a tudtomon kívül. Többször randiztunk, a negyedik randi után felhívott magához. Látszott a lakáson, hogy nem a fix lakhelye, de azt mondta, Debrencenben lakik és csak dolgozni jár fel Pestre. Ami igaz is volt, csak azt felejtette el közölni, hogy Debrencenben a barátnőjével él együtt évek óta. Ez számomra már csak akkor derült ki, mikor egy hónap után lezártam a vele való "kapcsolatot" és továbbléptem, eltelt nagyjából 6 év és újra rám írt és elég egyértelműen leírta, hogy mit szeretne velem csinálni. Mivel akkor nekem már komoly kapcsolatom volt, azonnal leállítottam. Viszont ránéztem a profiljára, ahol találtam egy képet, amin volt egy lány. Megnéztem a lány profiljárt és pár hónappal azelőtt volt az esküvőjük. Szegény lány, vajon hány nővel csalhatta meg? Sokáig nagyon szarul éreztem magam emiatt, de mivel engem is átvert, úgy gondolom, ez legyen az ő sara és száradjon az ő lelkén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!