Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Üdv! Rajta kaptam anyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Rajta kaptam anyámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20 éves vagyok, anyum 39 épp hazajöttem korábban a megszokotnál és rajta kaptam anyumat, ahogy a szomszéd fószerrel aki ,62 a vendégszobába szexelnek. Vagyis hát mikor észrevettem még csak ült a szomszéd a kanapén fogta édesanyám haját ő meg előtte térdelt és ... Kimentem ijjedtembe később vissza lopóztam akkor már szexeltek. Úgyhogy elmentem addig otthonról. Ezek után gondoltam bele, hogy mostanában többször is jött már haza a szomszédból , miután hazajöttem, vagy ment át valamiért segíteni neki hasonlók. Gondolom akkor is ilyenek történtek.

Mit gondoltok, mondjam el apámnak, vagy beszéljem meg először anyummal vagy mit tegyek most ?

2022. máj. 19. 21:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%

Fú!

Anyukád egy igazi QRVA!

2022. máj. 27. 06:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Merre laktok?
2022. máj. 28. 20:37
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
20-as, mekkora egy gyökér vagy! Gondolom te is egy félrebaszó nő vagy, aki azzal vigasztalja magát hogy mert apa iszik.. neked meg épp hitelességed és gerinced nincs ahhoz hogy kilépj egy nem működő házasságból, kapcsolatból mielőtt mással dugatnád magad. Egy kurvában több jellem van mint az ilyen nőkben...
2022. jún. 13. 06:09
 24/26 anonim ***** válasza:
24%
Mit csinálnál? Küldj képeket! Hogy mi is élvezzünk! XD
2022. aug. 23. 06:26
 25/26 anonim ***** válasza:
És még mindig nem tudod, hogy mit tegyél, hogy újra kiemelted a kérdést?
2022. aug. 23. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Kamu
2022. aug. 23. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!