Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Üdv! Rajta kaptam anyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Rajta kaptam anyámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20 éves vagyok, anyum 39 épp hazajöttem korábban a megszokotnál és rajta kaptam anyumat, ahogy a szomszéd fószerrel aki ,62 a vendégszobába szexelnek. Vagyis hát mikor észrevettem még csak ült a szomszéd a kanapén fogta édesanyám haját ő meg előtte térdelt és ... Kimentem ijjedtembe később vissza lopóztam akkor már szexeltek. Úgyhogy elmentem addig otthonról. Ezek után gondoltam bele, hogy mostanában többször is jött már haza a szomszédból , miután hazajöttem, vagy ment át valamiért segíteni neki hasonlók. Gondolom akkor is ilyenek történtek.

Mit gondoltok, mondjam el apámnak, vagy beszéljem meg először anyummal vagy mit tegyek most ?

2022. máj. 19. 21:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Visszalopódzol kukkolni, ezzel mindent elmondtál magadról :)
2022. máj. 20. 07:27
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
Bármit csinálsz úgy sem lesz jó! Ha elmondod apádnak akkor kitör a háború, ha beszélsz anyáddal akkor nagyon feszült lesz a légkör, ha nem beszélsz róla akkor meg te leszel feszült. Ez van. Azt kell eldöntened mit akarsz elérni, mi a fontosabb. Őszinteség, családi béke stb... Sok sikert ehhez a nehéz feladathoz! Kitartás!
2022. máj. 20. 07:36
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Jolvan kamu gyerek
2022. máj. 20. 08:25
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sz.pd le te is a fószert! DE!!! Előtte készíts oda egy vonalzót, vagy legalább az alkarodon jelöld be egy tollal, hogy pontos méretet tudj írni! Mi az hogy 20-25 cm. 5 cm igenis soknak szamít! Szégyelld magad ha még ezt sem tudod szemde megállapítani! Hát hogy nevelt anyád?
2022. máj. 20. 11:02
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
Annyira nevetséges. Ha a férj a megcsaló egy hasonló kérdésnél, akkor mindenki azt mondja mondják el a feleségnek. Ha a feleség a megcsaló akkor jaj neem, ez az ő dolguk, meg a nővel beszélj először.
2022. máj. 20. 16:26
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Felejtsd el!
2022. máj. 20. 16:30
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Anyád viselkedése undorító, én ezek után nem hogy beszélni nem beszélnék vele hanem le is köpném és mennék apámhoz a hírekkel. Miért nem lehet előbb elválni, szakítani ha már nem működik egy kapcsolat, mielőtt félreb@szna mással? Anyád egy jellemtelen hazug gyökér, gondolom évek óta viszonya van, legalább ne otthon baszatta volna magát ha már annyira f@szhiánya van, intézzen magának külön helyet. Apádat sajnálom, mondd el neki, megérdemli hogy tudja az igazat.
2022. máj. 20. 16:32
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Az a nevetséges hogy az ilyen gyenge szar kamutörténetek kint maradhatnak.
2022. máj. 20. 17:26
 19/26 anonim válasza:
xDDD
2022. máj. 27. 00:48
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

17: " Anyád egy jellemtelen hazug gyökér, gondolom évek óta viszonya van, legalább ne otthon baszatta volna magát ha már annyira f@szhiánya van, intézzen magának külön helyet. Apádat sajnálom, mondd el neki, megérdemli hogy tudja az igazat."

Anya boldoggá teszi a szomszédot, tehát emberbarát a viselkedése.

Apa egy impotens, lelakott alkesz, aki már nyalni sem tud!

Innen indíts!

2022. máj. 27. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!