Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Rajta kaptam anyámat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 éves vagyok, anyum 39 épp hazajöttem korábban a megszokotnál és rajta kaptam anyumat, ahogy a szomszéd fószerrel aki ,62 a vendégszobába szexelnek. Vagyis hát mikor észrevettem még csak ült a szomszéd a kanapén fogta édesanyám haját ő meg előtte térdelt és ... Kimentem ijjedtembe később vissza lopóztam akkor már szexeltek. Úgyhogy elmentem addig otthonról. Ezek után gondoltam bele, hogy mostanában többször is jött már haza a szomszédból , miután hazajöttem, vagy ment át valamiért segíteni neki hasonlók. Gondolom akkor is ilyenek történtek.
Mit gondoltok, mondjam el apámnak, vagy beszéljem meg először anyummal vagy mit tegyek most ?
2022. máj. 19. 21:37
2/26 A kérdező kommentje:
Rendben csak nem tudom hogy kezdjek neki, hisz mégis egy öreg csávóval szexelt nem is egy szimpla megcsalás. Olyan kellemetlen. Lehet valami fétis vagy komplexus nála...
2022. máj. 19. 21:41
3/26 anonim válasza:
Jó gusztusa lehet anyudnak. A d.gast meg csak megertem, mondjuk hiánya van de egy 62 éves férfit sz.pni... no mindegy. Szerintem ne szólj. Felnőtt vagy már ez az O ugyuk.
4/26 A kérdező kommentje:
Hát igen ... Mondjuk azt őszintén meg kell hagyni az öregnek hatalmas van... De tényleg hatalmas. Saccra 20-25 cm közé raknám. Igazából többször észrevettem már ahogy az öreg anyumnak ilyen flörtölös pajzán dolgokat mondott, meg néha észre lehetett venni, hogy kicsit úgy fogdosta de anyum valamennyire vevő volt rá így poénosan. Lehet a mérettel győzte meg. Nem tudom mi vezetett ide .
2022. máj. 19. 21:50
5/26 anonim válasza:
Az vezetett ide, hogy marhára unatkozol.
6/26 anonim válasza:
Szerintem itt csak te vagy a pajzán! És a fantáziád is jó!
7/26 anonim válasza:
Na megint tesztelgeti az iroi venajat ez a senkihazi?
8/26 anonim válasza:
Nem mondanám el apámnak, hanem anyámnak mondanám hogy próbálja már rendbehozni a kapcsolatát apámmal.
9/26 anonim válasza:
Miert nincs kitiltva ez a kamus hulyegyerek?
10/26 anonim válasza:
és te megfutamodsz ahelyett h beszáltál volna na szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!