Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek? Hogy tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Hogy tudnátok ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam. Szakított,mert megszeretett. Pár hónap csend.

Következő végig beszélgettünk.

Következő év az Ő gyász feldolgozásáról szólt. (Szülök)

Most a 4-dik év,már kezdett jobban lenni,szinte semmi volt a kapcs.tartás. Napokban kérdeztem meg mi ez a pálfordulat?! Annyit mondott, hogy neki elege van és le vagyok ejtve!

Se köpni,nyelni nem tudtam.

Azt tudni kell,hogy mikor szakított ott véget is ért részemről. Szép emlék kész,nem kerestem. Férfi jött utána,hogy tartsuk a kapcs.ok,de csak barátként. Tényleg jókat beszélgettünk,életről,mindennapokról. Aztán bekövetkezet a gyász,felesége helyett felém fordult. Maximálisan mellette voltam,segítettem neki feldolgozni,támogattam, fogtam kezét.

Erre most meg ilyet ír, hogy le vagyok ejtve!

Nem azt mondom,hogy örökké legyünk barátok,de ezt nem így kellett volna...

Nagyon,de nagyon rosszul esik,mikor szívvel,lélekkel mellette voltam.

Haragot,dühöt érzek. Kicsit megzuhantam,mert fáj ez.

Mit tennétek? Mit tennétek,ha ilyen szituációban lennétek?

Éreztesem vele ennek a súlyát,hogy nem szép dolog így bánni aki segítő kezet adott!?

2022. máj. 17. 02:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy igen szokványos szeretői forgatókönyv, nem kell tenned semmit. Vagyis de, keresned kellene egy egyedülálló férfit, és normális kapcsolatot kezdeni vele, ahol nem te vagy a harmadik, akit ingyen p*ncinak és lelki szemetesnek használnak.
2022. máj. 17. 03:37
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

"Mit tennétek,ha ilyen szituációban lennétek?"

Nem lennék szerető, mert ennél többre becsülöm magam.

"Éreztesem vele ennek a súlyát,hogy nem szép dolog így bánni aki segítő kezet adott!?"

Mit érsz vele? Egész eddig ürítőlyuk és lelki szemetesláda voltál. Most, hogy egyenesbe jött, már nincs rád szüksége. Bármit csinálhatsz, lepereg róla, legközelebb akkor fog keresni, ha ismét válságban van az élete.

2022. máj. 17. 06:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én itt már semmit nem tennék azon kívül, hogy le se szarnám a továbbiakban. A szeretői kapcsolatok kb. 95%-a ilyen. A nős pasi lelki szemetesládát keres+szórakozási lehetőséget. Nem érdemes többet bele látni az ilyen "kapcsolatokba".
2022. máj. 17. 07:53
 4/6 A kérdező kommentje:

7 hónap volt csak a viszony az évek alatt.

Én nem sírok,hogy jaj miért nem engem választott meg ami ilyenkor szokás.

Nekem csak ez esik rosszul töle,csak is ez

2022. máj. 17. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint duplán szar ember volt.Egyet tehetsz, te is teszel rá magasról.

Sok az ilyen szemét ember,aki csak kihasználja a másikat.

2022. máj. 17. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezek szerint igen. Csodás lehet az élete a feleségnek mellette. A férfi is sokra értékeli a feleséget...

Ennyit ér,ha az ember tényleg segít,a másiknak,ha nehéz élethelyzet alakul ki.

2022. máj. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!