Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt. Megtudtam hogy a nő ujjazta a seggét orál kozben. Ez bánt legjobban. Ha csak egy sima dugás lett volna azt feldolgozom de hogy ferfi letere ilyen intim dologot massal csináljon elfogashatatlan?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 12:56
11/19 anonim válasza:
*masztiztam nem másztam 😂. Bár utána másztam kezet mosni.
13/19 anonim válasza:
Valószínű ezt az élményt már régóta meg akarta élni, viszont tőled nem merte kérni. Ha meg esetleg már kérte, de te nem akartad, úgy ezen nem csodálkoznék. Ha egyszeri volt, lépj túl rajta, ha nem, akkor gondold át neked mi fér bele a kapcsolatba. N
14/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! Hová másztál? Vagy kit másztál meg?
15/19 anonim válasza:
Ő nem az utolsó vagyok, de sajna a mobilom gyakran felcseréli a szavakat, és ha nem figyelek, akkor hülyeséget írok. Szóval a maszti helyett mászást írt a telefon.
17/19 anonim válasza:
Mi a különbség? Miért intímebb így, mint enélkül?
18/19 anonim válasza:
#13 egyetértek, ezen túl kell lépni. Mármint az ilyen retek pasin. De rajta azonnal.
19/19 anonim válasza:
Gondolom te b...ol megtenni neki ilyesmit. Majd kielégíti más a vágyait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!