Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek fél evig volt viszonya. Ez idő alatt egyszer szexeltek.Irtak egymásnak ezeket az uzeneteket olvastam. A nő többször szakitani akart mert a férjem nem ir és keresi rendszeresen, erre a férjem mindig konyorogni kezdett hogy ne szakitsan?
Szóval így néz ki egy tökéletes házasság. Na ne röhögtess!
Meg futó kaland, aminek már a nevében is benne van, hogy futó, tehát rövid ideig tart. A fél év az nem az.
De mindegy, valamilyen kifogást úgyis találsz, hogy miért kéne mégiscsak megtartani ezt a jó embert. Erre mást nem is tudok mondani, mint hogy sok boldogságot kívánok!
"A házassagunk tökéletes. " vs. "Férjemnek fél evig volt viszonya."
Ez hogy jött ki?
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Tehát szerinted se szex nem volt, se érzelem, azért könyörgött. Hát jó 😂
Tudod, akik azon töprengenek, hogy van-e érzelem, azért teszik, mert a másik opció, hogy a nő CSAK SZEXRE kellett, és azt valamiért könnyebben viselik. Ébresztő! Amit írsz paradoxon. Náluk 2 lehetőség van.A, Nagyon nem 1 szex volt, és nincs érzelem. B, Valóban csak 1szex volt, a férjed viszont odavan érte, VAN érzelem. Szívesen 😉(A leírás alapján szerintem amúgy 3.pont, több szex volt, és érzelem is van.)
És most komolyan elhiszed hogy csak 1×szexeltek? 1×miatt a férjed nem könnyörögne...
Miért nincs tartásod? Hol van a női büszkeséged? Dobd ki találsz normálisabbat
Férfiként mondom, hogy baszd ki, mint macskát szarni.
Más lenne ha egyszeri eset és a büdös életben nem tartották volna a kapcsolatot.
De ez amit leírtál...
Én nem tudnék ilyet tenni egy nővel.
Exemnek még azt is elmondtam, hogy hajszál híján megcsaltam.
Volt rá okom, nem volt már az igazi semmi de azért legyenek már erkölcsök..
"akik előttem írtak valószínűleg életükben nem voltak még párkapcsolatban, ha lettek volna nem irkálnak ilyen fa..szságokat"
=>
Én spec 7 ève élek kapcsolatban, előtte 10 éves kapcsolatom volt, ami fulldoklott a szarban, és megcsalásba menekültem, hát baromira megoldottam ám vele a dolgot...
Kettő között voltak rövidebb kapcsolatok, az egyikben sztem végig csalva voltam + átba$zva, szóval az ilyet javítgassa a fene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!