Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elő nők! Ha a 34 éves Brad Pitt randit kért volna tőletek, elmentetek volna titokban találkozni vele?
Csak akkor, ha közben végig azt kiabálja, hogy "Hektóóóóóóóóóóóóóóóór!".
Megállás nélkül.
Ott még fiatalabb volt gondolom.
De most kérdező, én szeretnék a fejedbe látni, meg úgy általában mindenkinek a fejébe, aki ilyet kérdez.
Képzeljük el, hogy TÉNYLEG megtörténik. És elmegyek. Alapból mit várok az egésztől? Olyan szar a kapcsolatom, hogy lecserélném a párom? Randi? Mi történik a randin? Utána hazamegyek a páromhoz, befekszem mellé az ágyba, és mi? Megy az élet tovább, mintha nem lennék egy szar? A szemébe sem tudnék nézni, de a saját tükörképemet is kerülném.
Nekem ez a mamlasz kell, aki olyan precizitással főz gulyáslevest, mintha csőbombát szerelne össze, és ha kiderül valami csúnya rossz dolog, ami belerondít az optimista, pozitív világszemléletébe, akkor úgy néz, mint egy golden retriever, akinek elvetted a labdáját. Tökömnek kell Brad Pitt vagy akárki.
Kedves 17...
Nem csak én kérdezek ilyet. A megcsalást kutatja a pszichológia tudománya is. Louann Brizendine professzornő külön írt a női hűtlenségről az egyik könyvében.
Ezzel a kérdéssel csak egy kis amatőr kutatókmunkát kívántam végezni. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!