Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki gumi nelkul van a szeretovel es a hazastarssal is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 18:35
11/14 anonim válasza:
"A legtobb ember csak kiveszi. Ha egyaltalan kiveszi."
Háááát...
A megszakítás sokkal kevésbé élvezetes, és egyébként az ondó is nehezebben kezelhető úgy. Míg egyébként csak kicsurog aminek ki kell, aztán annyi, és ha nem használtok óvszert, akkor nemi betegség szempontból mindegy. Szóval inkább fordítva, de én mindenképpen azt a tábort erősítem, akik nem veszik ki.
12/14 anonim válasza:
Legtöbb ember kiveszi, baromság .
13/14 anonim válasza:
Én még otthon is gumival. Meg másnál is. Ha az egyiktől valamit elkapok, nem tudok lenni a másikkal.
14/14 anonim válasza:
En hallottam olyat, aki igy fertozte meg a terhes feleseget es igy a picit is... Szerencsetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!