Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sulyosabb bűn ha a ferjed gumi nelkul megy felre?
Nem a gumi számít. A megcsalás megcsalás akkor is, ha gumit húz, akkor is a teleélvezi a puncit. A megcsalás megcsalás akkor is, ha fizet érte és csak egy dugásról van szó, vagy akkor is, ha egy olyan nővel van aki iránt érzelem is van.
A megcsalásnak nincsenek fokozatai.
A megcsalás nem történik véletlenül.
A megcsalás nem történik előzmények nélkül.
A megcsalásban csak a legritkább esetben van "áldozat", mert mindenki vagy tettes, vagy cinkos, vagy ok vagy okozat!
Megcsalàs az megcsalàs... De ha gumi nélkül csinàlja, majd hazamegy és (a feleséggel is gumi nélkül csinàlja alapból), akkor még a sajàt felesége egészségét is veszélyezteti, mert a franc se tudja kivel feküdt össze, és annak volt e valami nemi baja. Duplàn undorító. Ha tényleg elkap valamit így az ember, még fel is lehet jelenteni egyébként.
( Én amúgy mindenképp vàlnék megcsalás esetén)
A megcsalás az megcsalás ...
Az hogy gumival vagy gumi nélkül vagy épp tablettával az már részletkérdés.
A megcsalásban nincs áldozat? :O
Tehát ha a feleségem mindent megtesz ..és én megkívánom a vörös haju enyhén qrvas beosztottam akiről tudom h bejövök neki...akkor a feleségem ugyan úgy tehet róla h félre mentem...és akár a házasságunk is szét ment...Na ne magyarázzuk már ezt a hülyeséget.1 megcsalásnál a félre menő fél a hibás.Ha pl nem kapok sexe-t akkor se megcsalom ott hagyom a fenébe azt csá.
Szóval kedves kérdező teljesen mind1 h megy félre rakd ki szépen a szűrét és keres valami értelmes pasit nem pedig valami nyitott kapcsolatos megalibsit.
Gumival vagy gumi nélkül?
Tényleg ezen agyalsz?
Minden félrelépésnél a nő ugyanúgy hibás.
Ezen is elgondolkozhatnál.
Egy (Pontosabban több) szexológus állítja, hogy ha a férfi otthon megkapja a szeretetet, megbecsülést, akkor nem megy félre.
Vajon mit pótolt a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!