Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha volt a házasságodban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt a házasságodban megcsalás, hogy alakult a további életetek?

Figyelt kérdés
Sikerült megbocsátani?
2022. ápr. 20. 01:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én jobbra, ő balra. A megcsalás pont olyan dolog, amit nem vagyok képes elnézni.

N

2022. ápr. 20. 04:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elváltunk.

Soha nem lett volna olyan, mint előtte. Soha többé nem tudtam volna bízni benne.

Most boldog vagyok, csak mással.

2022. ápr. 20. 05:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
4 éve voltunk együtt, mikor megcsalt. Azt hittem, sikerült feldolgozni, nagyon sok ideig, teljes szívemből próbáltam (még terápián is voltunk), de teljesen soha nem sikerült. Végül különváltunk, igaz sok évvel később. Bánom, hogy nem akkor, amikor megtörtént.
2022. ápr. 20. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Nekem se sikerült túllépni: párterápia, minőségi idő együtt, nyílt kommunikáció ellenére se. 3 évig kínlódtam, míg végül léptem. Sokkal hamarabb kellett volna mindkettőnk érdekében. Nekem azóta új kapcsolatom van 2 gyászév után kezdtem ismerkedni, szerintem attól függ, hogy a megcsalás okát sikerül-e kiiktatni. Ha hirtelen fellangolás, újdonság iránti vágy motivalta vagy a partner siman nem monogám, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
2022. ápr. 20. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Megbocsátottam, azzal a feltétellel, hogy 24 óra alatt elhúz a retkes picsába.

Mit gondoltál, vagyok olyan hülye rongy, hogy tovább vesztegessem az időm vele? Ne vicceljünk már

2022. ápr. 20. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Elég rossz volt nekem sokáig. Még most is lelkiismeretfurdalásom van miatta. Soha többé nem csalnám meg a párom, ha megtetszene valaki, akkor inkább tisztáznám vele a helyzetet, mielőtt az új kapcsolatba fogok.

A párom nem tudta meg a megcsalást. Így az ő részéről minden olyan, mint régen, nem túl jó, nem is túl rossz. Közepes, ami megérthető, ha tudjuk, hogy ár 2 évtizede együtt vagyunk.

Az én lelkiismeretem sokáig jelzett, a szemébe se tudtam igazán nézni.

2022. ápr. 20. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Válás.
2022. ápr. 21. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt maradtunk egyelőre, de nem tudom, mi lesz a vége. Ő csalt meg, elég durván. Végül nem rúgtam ki, de a kapcsolatunk már távolról sem olyan, mint valaha volt. Csak vonszoljuk magunkat. Talán ki kellene rúgnom és új életet kezdenem.
2022. ápr. 21. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szarból nem lehet várat építeni.

2022. ápr. 22. 03:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!