Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este házibuliban véletlenül lefeküdtem egy haverommal. Van barátom akit szeretek. Bevalljam neki? 20L
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 23:58
1/21 anonim válasza:
“Véletlenül”???
Ne valld be. De ne járj ilyen házibulikba.
Mindenesetre tisztázd magadban, hogy szereted-e egyáltalán, mert ez nagyon durva.
2/21 anonim válasza:
Ne higgyétel már el neki! Pár éve is feltette ugyanezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
3/21 anonim válasza:
Egy megcsalás az nem megcsalás.L
4/21 anonim válasza:
Véletlenül?
Igen, mond el neki.
29/F
5/21 anonim válasza:
Ne valld be, de esküdj meg, hogy a gyerek az övé! Meg gyakran tartsd oda a haverodnak ezen tul is! Ennyi igazán belefér a szerelem érzésedbe!!!!
6/21 anonim válasza:
3: Van annyi megcsalás ami már megcsalás? Vagy az már a pasicsere? Vagy olyankor igazából már az új pasi a régi pasi, a régi meg már csak valami maradék? Vagy hogyan is kell akkor ezt érzelmezni?
7/21 anonim válasza:
Ha már megcsaltad legalább legyen merszed felvállalni.
8/21 anonim válasza:
Ja én meg véletlenül swingerben voltam szombaton, nem is tudtam mi zajlik ott 😅😅😅
9/21 anonim válasza:
Én már egy csók miatt nem tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel...
10/21 anonim válasza:
VALLD BE! vagy meg bocsájt, vagy nem és ezt meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!