Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki hűtlen mindig hűtlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hűtlen mindig hűtlen marad amellett, akit éveken át megcsalt vagy képesek valamilyen élethelyzet hatására megváltozni és leállni?

Figyelt kérdés

Ha csak szórakozásból lépett félre a fél, mert megtehette és nem azért mert unalmas a párja vagy nem szereti.

Köszönöm!

2022. ápr. 17. 11:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Eddig is megtehette, mert hagytad. Továbbra is hagyod, mert semmi nem érdekel, csak 2 percig se legyél szingli. Te soha nem fogsz megváltozni. Miért hiszed, hogy ő fog?

Tudod, hogy mikor változik meg? Majd ha beleszeret egy másik nőbe, téged elhagy a pitlibe, a másik nő mellett meg nem mer ezzel szórakozni, mert egyértelmű, hogy azonnal kidobja.

2022. ápr. 17. 11:45
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Barátom pár évre kiprobalta a kettős életet. Aztán rajott az asszony az igazi. Azóta monogám. /én azt gondolom, ha akkor az a nő nem jön közbe neki, akkor elvaltak volna./
2022. ápr. 17. 23:02
 13/22 A kérdező kommentje:

Hogy érted, ha akkor az a nő nem jön közbe elváltak volna? Csak egy nő volt?

A kérdés elsősorban olyan helyzetekre vonatkozik, ahol több nővel volt viszony az évek alatt.

2022. ápr. 17. 23:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeee, te még MINDIG ezt tolod? 🤯

Szóval azóta megvan a gyerek és továbbra is csal 😅

Ne aggódj, örökké neki sem fog felállni. Addig is nyugtasd magad minden ezer-az-egyhez neked tetsző válasszal, szembe ne nézz a helyzeted reménytelenségével.

Két hónap múlva ugyanitt!

2022. máj. 7. 00:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem csal
2022. máj. 8. 11:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak nem tudsz róla naiv kislányom. 🤭

2022. máj. 8. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Hogyne, csak véletlenül és ok nélkül van reménytelenül beakadva nálad ez a lemez évek óta.
2022. máj. 8. 14:51
 18/22 A kérdező kommentje:
Higgyetek amit akartok. Szerettem volna példa lenni azok számára akik egy kis félrelépés miatt eldobják a házasságukat nikor úgyis leáll a csaló mindig
2022. máj. 10. 23:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Példának példa vagy, csak nem olyan értelemben, ahogyan szeretnél az lenni. Nekem pl. intő példának számítasz, hogy soha ne adjam fel ennyire az önbecsülésem csak azért, hogy legyen mellettem egy hím.
2022. máj. 11. 04:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen kérdező, tökéletes példa vagy arra, hogy némely nő milyen szinten képes becsicskulni a helyi menő Casanovának, és elhinni, hogy a hó piros és nem fehér. Elhiszem, hogy most egy ideig jól játssza a jófiú szerepét, mert pihen egy kicsi a következő numera előtt, vagy mert éppen nincs a láthatáron kellően vonzó új punci. Azt viszont sok éve megtanultam veled ellentétben, hogy a vér nem válik vízzé, csak a halál után.

Sajnálni sem tudlak, mert az a típus vagy, akinek kell az alázás, enélkül kva unalmas az élete.

Szóval, engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy egy nőfaló képes leállni egy életre, mert éppen van egy fix puncija otthon, aki örömmel benyalja a kamu viselkedését.

2022. máj. 11. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!