Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkozni fogok a nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozni fogok a nővel, akivel megcsalt a férjem, hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Egyszeri szex volt. A nő csinosabb nálam, ő kezdett ki a férjemmel, gátlástalanul ostromolta, pedig tudta, hogy családos. A férjem elgyengült, engedett neki. Kikészültem, de mivel egyszer történt ilyen, és megbánta, bevallotta, megbocsátottam. Azóta nem téma ez köztünk, rendben van a kapcsolatunk.

Találkozni fogok a nővel, a férjem is ott lesz, hogy viselkedjek?

2022. ápr. 15. 21:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
72%
Aha biztos a csaj hódította meg xD Egy csinos nő válogat, nem férjeket csábít el xD Nem csak hogy megcsalt a férjed, de be is vetted a kamu szövegét :DDD Madár vagy!
2022. ápr. 17. 16:11
 42/62 A kérdező kommentje:

Néhány embernek miért fáj, hogy meg akarok bocsátani, és próbálok boldogulni az életemben? Lehet rajtam röhögni nyugodtan. Kívánom, hogy ők ne kerüljenek ilyen megalázó helyzetbe, amiben dönteniük kell.

Elhiszem, hogy itt senki nem csal meg senkit, és ha valakit mégis megcsalnak, azonnal kirakja a megcsalót, de el lehet fogadni szerintem, hogy más másképp döntött ebben a helyzetben. Felesleges ítélkeznetek és rossz érzést keltenetek bennem.

„Nemcsak hogy megcsalt a férjed…”

Mintha már ez is az én bűnöm lenne. Az a nő nekem senki, haragszom rá, igen. A férjem pedig a gyerekeim apja, akit választottam és választok mindennap. Tudom, hogy nem ártatlan, hibázott. Nem lebukott, hanem bevallotta.

Huszonévesen talán én is azt mondtam volna, hogy repüljön az ilyen, de amikor ebbe a helyzetbe kerültem, ezt az utat választottam, és eddig nem bántam meg, hiába próbálnak itt néhányan rosszkedvet csinálni nekem.

Most fogok először találkozni a nővel, és ez az első kellemetlenebb helyzet a megcsalás óta.

2022. ápr. 17. 16:54
 43/62 anonim ***** válasza:
67%

" A férjem pedig a gyerekeim apja, akit választottam és választok mindennap."

A hímr.banc palid viszont aznap nem téged és a gyerekeiteket választotta, sőt, megkockaztatta, hogy elveszíthet titeket, és neked ezekután még van hozzá undorod.

2022. ápr. 17. 17:24
 44/62 A kérdező kommentje:
És ez neked miért fáj?
2022. ápr. 17. 17:39
 45/62 anonim ***** válasza:
97%

#44 kommentelők közül senkinek nem fáj semmi, rajtad kívül:D

Mi csak rápróbálunk világítani, hogy egy hímringyóval vagy együtt, aki nem tisztel nyuszika

2022. ápr. 17. 18:11
 46/62 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, #42-re. Mert ez itt a gyakori. Amire nagyon jól írta valaki, egy alternatív valóság.

Itt szeretik kiadni magukból az emberek amit a való életben nem mernek, itt szeretik, hogy olyanok lehetnek amilyenek szeretnének. Pl. kemények, akik még egy rossz szó miatt is kidobnak az ablakon akár több évtizedes kapcsolatot is...

2022. ápr. 17. 19:19
 47/62 anonim ***** válasza:
17%
#46: Attól függ, mi az a "rossz szó". Vannak olyan szavak, ami miatt gondolkodás nélkül repülne bármikor.
2022. ápr. 17. 19:39
 48/62 anonim ***** válasza:
30%
Lányok! Amazonok! Itt a kérdezőn kivül senki sem élt még párkapcsolatban. Elméletben nagyon könnyű okosnak lenni, de kicsit szerényebben kéne hölgyeim!
2022. ápr. 17. 20:32
 49/62 anonim ***** válasza:
63%
A megcsalás az egyik legundorítóbb lépés egy kapcsolatban a másik felé. Ott kell hagyni az ilyen pasit. Te meg még bratyiznál a szeretőjével.. megáll az ész!legközelebbi vasárnapi ebéden is ott lesz nem? Ha már lesz egy gyereke a párodnak tőle.. viseld el a vàlas,okat, akkor is, ha nem tetszik.
2022. ápr. 17. 20:41
 50/62 anonim ***** válasza:
22%

Még szerencse, hogy a huszonéves liba nem iszlám környezetben ténykedett - már halott lenne.

Vannak nyitott kapcsolatok. Ott az izgalom fenntartásának eszköze a megcsalás.

Egyébként nem lehet kapcsolatot és kapcsolatot egy kalap alá venni, hangsúlyok, dinamika, motivációk.. ezerféle! A kérdező döntött igy a saját kapcsolatában. Mérlegelt, megmérettetett és..

2022. ápr. 17. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!