Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozni fogok a nővel, akivel megcsalt a férjem, hogy viselkedjek?
Egyszeri szex volt. A nő csinosabb nálam, ő kezdett ki a férjemmel, gátlástalanul ostromolta, pedig tudta, hogy családos. A férjem elgyengült, engedett neki. Kikészültem, de mivel egyszer történt ilyen, és megbánta, bevallotta, megbocsátottam. Azóta nem téma ez köztünk, rendben van a kapcsolatunk.
Találkozni fogok a nővel, a férjem is ott lesz, hogy viselkedjek?
Erre egyszerűen nem tudok mit írni. :)) Én bármi áron megpróbálnám elkerülni, hogy találkoznom kelljen vele.
Egyébként a férjed is most fogja először látni az eset óta?
Fuh, biztos nem mennék el.
Ha elkerülhetetlen a szitu, pedig de, legyél vele kedves.
Ezzel maximálisan összezavarod, és azt sugallod, hogy otthon nálatok minden rendben.
Ha viszont fintorogsz, joggal röhög ki titeket, mert ezzel meg azt üzened, hogy otthon is feszkó van miatta.
És pont ez lenne a célja a nőnek, hogy te ne érezd jól magadat a férjed oldalán, pontosan miatta.
Ne foglalkozz vele, mintha egy idegen lenne.
Csak egy kérdés, mit tett a nő, ami miatt a férjed, úgy érezte, hogy muszáj a punciába lógatni egy kicsit?
29
Én soha nem ócsároltam senkit. Főleg mivel a legjobb barátnőm soha nem csalta meg a párját, őt sem csalta meg a párja, de amikor független volt, akkor kavart nem független férfivel. Nála rendesebb, segítőkészebb, aranyosabb embert nem ismerek.
De az biztos, hogy ha nekem találkozni kellene a párom (ex)szeretőjével, akkor legszívesebben kikaparnám az illető szemét. Ez valami ősi ösztön lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!