Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkozni fogok a nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozni fogok a nővel, akivel megcsalt a férjem, hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Egyszeri szex volt. A nő csinosabb nálam, ő kezdett ki a férjemmel, gátlástalanul ostromolta, pedig tudta, hogy családos. A férjem elgyengült, engedett neki. Kikészültem, de mivel egyszer történt ilyen, és megbánta, bevallotta, megbocsátottam. Azóta nem téma ez köztünk, rendben van a kapcsolatunk.

Találkozni fogok a nővel, a férjem is ott lesz, hogy viselkedjek?

2022. ápr. 15. 21:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
14%
#19: ez jó :) Csak ehhez olyan személyiség is kell :D
2022. ápr. 15. 22:47
 22/62 anonim ***** válasza:
33%

Erre egyszerűen nem tudok mit írni. :)) Én bármi áron megpróbálnám elkerülni, hogy találkoznom kelljen vele.

Egyébként a férjed is most fogja először látni az eset óta?

Fuh, biztos nem mennék el.

2022. ápr. 15. 22:49
 23/62 anonim ***** válasza:
27%
#19 ez zseniális!!!!
2022. ápr. 15. 23:26
 24/62 anonim ***** válasza:
23%
Légy csinos, de nem kell erőltetetten - bármilyen rendezvény is lesz, ne öltözz "túl". A nővel ne foglalkozz, szerintem neki az lesz a legrosszabb, ha azt látja, hogy egyikőtök sem foglalkozik vele és boldogok vagytok együtt. Ha meg esetleg ő próbálna jelenetet rendezni, vagy odaszúrni nektek, akkor nyugodtan beszólhatsz neki valami lekezelőt félvállról.
2022. ápr. 16. 01:51
 25/62 anonim ***** válasza:
19%
Ne legyél erőltetetten se csinos se kedves vele. Viszont férjeddel legyetek minél természetesebben, de legnagyobb összhangot sugározva.
2022. ápr. 16. 02:59
 26/62 anonim ***** válasza:
67%
15-ös,én is ezt mondom!
2022. ápr. 16. 05:37
 27/62 anonim ***** válasza:
44%

Ha elkerülhetetlen a szitu, pedig de, legyél vele kedves.

Ezzel maximálisan összezavarod, és azt sugallod, hogy otthon nálatok minden rendben.

Ha viszont fintorogsz, joggal röhög ki titeket, mert ezzel meg azt üzened, hogy otthon is feszkó van miatta.

És pont ez lenne a célja a nőnek, hogy te ne érezd jól magadat a férjed oldalán, pontosan miatta.

2022. ápr. 16. 06:09
 28/62 anonim ***** válasza:
81%

Ne foglalkozz vele, mintha egy idegen lenne.

Csak egy kérdés, mit tett a nő, ami miatt a férjed, úgy érezte, hogy muszáj a punciába lógatni egy kicsit?

2022. ápr. 16. 07:02
 29/62 anonim ***** válasza:
56%
Le fogtok pontozni, de oszinte leszek. Olyan no vagyok akibe beleszeretett egy hazas ferfi, mondjuk nalunk nem tortent csokon kivul mas, szereto sem voltam, es nekem is volt akkor elettarsam. A csok utan egy honappal mar kulonkoltozott a parom a felesegetol, ennek ket eve, jovore osszehazasodunk. Megis en kaptam meg a felesegtol meg a csaladjatol, hogy “hazassagrombolo krva” es a tobbi. Nekem a sajat paromhoz kellett volan husegesnek lennem, nem mas felesegehez, en neki nem tartoztam semmivel. Nem ertem, miert ez a szokas meg mindig, hogy a harmadik felet kell tamadni es ocsarolni.
2022. ápr. 16. 08:51
 30/62 anonim ***** válasza:
31%

29

Én soha nem ócsároltam senkit. Főleg mivel a legjobb barátnőm soha nem csalta meg a párját, őt sem csalta meg a párja, de amikor független volt, akkor kavart nem független férfivel. Nála rendesebb, segítőkészebb, aranyosabb embert nem ismerek.

De az biztos, hogy ha nekem találkozni kellene a párom (ex)szeretőjével, akkor legszívesebben kikaparnám az illető szemét. Ez valami ősi ösztön lehet.

2022. ápr. 16. 09:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.