Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkozni fogok a nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozni fogok a nővel, akivel megcsalt a férjem, hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Egyszeri szex volt. A nő csinosabb nálam, ő kezdett ki a férjemmel, gátlástalanul ostromolta, pedig tudta, hogy családos. A férjem elgyengült, engedett neki. Kikészültem, de mivel egyszer történt ilyen, és megbánta, bevallotta, megbocsátottam. Azóta nem téma ez köztünk, rendben van a kapcsolatunk.

Találkozni fogok a nővel, a férjem is ott lesz, hogy viselkedjek?

2022. ápr. 15. 21:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
27%
Piros ruhában menj és nézz át a másik nőn. Kedvesnek lenni vele? Csak köszönnék, ha elkerülhetetlen.
2022. ápr. 15. 21:29
 12/62 anonim ***** válasza:
92%

Ja, az erőszakos nő és elgyengult férfi meséje.

Amúgy meg be foglalkozz a nővel.

2022. ápr. 15. 21:32
 13/62 anonim ***** válasza:
90%
Ne akarj erőltetetten csinos lenni, csak ketsegbeesettseget sugal.
2022. ápr. 15. 21:33
 14/62 anonim ***** válasza:
93%
azért ez milyen furcsa, hogy a nőt gyűlölöd, a pasi bezzeg ott van az ágyadban
2022. ápr. 15. 21:34
 15/62 anonim ***** válasza:
89%

"ő kezdett ki a férjemmel, gátlástalanul ostromolta, pedig tudta, hogy családos. A férjem elgyengült, engedett neki"

A hímr.bi palid elfelejtette hogy ő amúgy családos ember? Miért a nőnek kellett volna ezt észben tartania? Ugye megvan, hogy a használt fiúkád tartozik neked hűséggel és nem a nő?

Sosem értem ilyenkor hogy van undorotok a hímringyót visszafogadni és beállítani, hogy őt kb megerőszakoltál, a nő meg ugye itt a nagy ellenség aki tönkretett mindent:D

Vicc

21N

2022. ápr. 15. 21:35
 16/62 A kérdező kommentje:

Nem ártatlan a férjem, viszont nem akartam eldobni egy több évtizedes házasságot, szeretem őt.

Van bennem harag, és könnyebb nekem, ha ezt a nő felé fordítom. Ez volt az egyetlen alkalom hosszú évtizedek alatt. A nő tényleg mindent megtett, hogy elszeresse a férjemet, de csak egy szex jött össze.

Jóval fiatalabb nálam és csinos is, de megteszek mindent, hogy jól nézzek ki.

2022. ápr. 15. 21:41
 17/62 anonim ***** válasza:
30%
elég rossz dolognak tartom, ha csak gyűlölettel tudsz megszabadulni egy fájdalmas dologtól. megértem, hogy fáj, de nem ez a jó módszer.
2022. ápr. 15. 21:48
 18/62 anonim ***** válasza:
74%
14: Hát ez az!
2022. ápr. 15. 21:54
 19/62 anonim ***** válasza:
28%
Próbáld meg felcsipni a nőt. Hozdd zavarba, flörtölj vele. Szerintem óriási este lesz. Pezsgőzz! A másik kettő meg le van tojva. Mondd meg neki, hogy nem csak a férjedtől hallottad, hogy ügyes az ágyban.
2022. ápr. 15. 21:56
 20/62 anonim ***** válasza:
41%
Minek lennél vele kedves mégis? Milyen rendezvény amin muszáj vele találkozni? Ha nem muszáj a kontaktus vele akkor tényleg kerüld el, nézz át rajta, max köszönj ha ő köszön és ennyi.
2022. ápr. 15. 22:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!