Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesége van, de keresi a társaságom, összepillantások, egymásra mosolyok, kacsintások....mit akar tőlem?
Családos ember, de mégis úgy érzem érdeklem, de nem lép, de el sem tűnik.
Most akkor hogyan tovább? Kritika nélkül légyszi, tudom mekkora butaság, nyugi!
Igazad van 15:19es!
Ha egy nős férfi ezt csinálja,az mindenkinek teszi a szépet. Csak ti nők hiszitek azt,hogy csak te. 🤪
Ja, igazuk van az előttem lévőknek. Az ilyen férfiak 100 nővel csinálják ugyanezt. A párom is mesélte, hogy anno a volt főnöke is nyomult rá, de végül nem lett semmi. Majd elvált aztán elvett egy harmadik csajt, aztán megint a csajommal fel akarta venni a kontaktot. Mondtam neki, hogy és te elhitted valamikor, hogy csak te érdekled? Nem lenne akkor a 2. házassága ami mellett már megint mások iránt érdeklődik.
Ismertem olyat is aki a felesége meg az újszülött gyereke mellett áradozott egy csajnak, hogy így meg úgy beleszeretett. Majd kiderült, hogy a felesége masik barátnőjét is megdugta párszor.
De ez csak két példa. Több ilyen fickót ismerek, aztán az összes csaj csodálkozik, hogy "jé nem csak én voltam az egyetlen?".
Kedves kérdező, Te sem vagy ott a hapsival nap mint nap. Ki tudja baráti társaságban, munkatársakon keresztül kivel hogyan mit csinál és csinált már eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!