Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felesége van, de keresi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesége van, de keresi a társaságom, összepillantások, egymásra mosolyok, kacsintások....mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Családos ember, de mégis úgy érzem érdeklem, de nem lép, de el sem tűnik.

Most akkor hogyan tovább? Kritika nélkül légyszi, tudom mekkora butaság, nyugi!

2022. ápr. 14. 00:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem. Azt hiszed mi nők nem beszélünk férfiakról?
2022. ápr. 14. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Igazad van 15:19es!

Ha egy nős férfi ezt csinálja,az mindenkinek teszi a szépet. Csak ti nők hiszitek azt,hogy csak te. 🤪

2022. ápr. 14. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
A nős báttyám is ezt csinálja. Csak 100 nővel. Mindenki azt hiszi csak vele. Naivak vagytok. A sógornőm helyében meg elkuldenem, hiába őt szereti
2022. ápr. 14. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igazuk van az előttem lévőknek. Az ilyen férfiak 100 nővel csinálják ugyanezt. A párom is mesélte, hogy anno a volt főnöke is nyomult rá, de végül nem lett semmi. Majd elvált aztán elvett egy harmadik csajt, aztán megint a csajommal fel akarta venni a kontaktot. Mondtam neki, hogy és te elhitted valamikor, hogy csak te érdekled? Nem lenne akkor a 2. házassága ami mellett már megint mások iránt érdeklődik.

Ismertem olyat is aki a felesége meg az újszülött gyereke mellett áradozott egy csajnak, hogy így meg úgy beleszeretett. Majd kiderült, hogy a felesége masik barátnőjét is megdugta párszor.

De ez csak két példa. Több ilyen fickót ismerek, aztán az összes csaj csodálkozik, hogy "jé nem csak én voltam az egyetlen?".

Kedves kérdező, Te sem vagy ott a hapsival nap mint nap. Ki tudja baráti társaságban, munkatársakon keresztül kivel hogyan mit csinál és csinált már eddig.

2022. ápr. 15. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A kedvesség és mosolygás egy dolog, ha valóban kacsintani is szokott akkor szerintem ő félrelépne veled. De mivel nős, nem fog kezdeményezni mert nem akar pofára esni és esetleg azt hogy te jelenetet csinálj vagy elhíreszteld, hogy kikezdett veled. Innen vissza tud vonulni azzal, hogy "de csak kedves voltam". Van esze és nem nyomul, hanem csak akkor lép ha már biztosra tud menni, erre pedig tőled vár visszaigazolást. Javaslom, hogy küldj határozott jeleket, akár ilyet, akár olyat. Ha még csinálja, akkor részedről nem volt határozott elutasítás!
2022. ápr. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!