Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy szimpla dicséret lehetett, vagy többet akar a gyerekkori barátom?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó gyerekkori barátom, akiből számomra 10/12 pasi lett. Egyidősek vagyunk, 27 évesek vagyunk. Olyanok vagyunk mint a testvérek, rengeteg időt töltünk együtt, edzőterembe járunk ide-oda visszük autóval egymást, tehát tényleg mindent. Van egy barátnője, aki nekem nagyon nem szimpi, kb 3-4 hónapja lehetnek együtt, viszont a tegnapi edzés során elég durván rácsapott a seggemre és azt mondta, hogy ezen nagyon nincs már mit edzeni.🙄 Akkor azt hittem, hogy csak hülyéskedett, mert mióta ismerem soha nem ért egyikőnk sem úgy a másikhoz. Viszont tudni kell, hogy mi mindent megbeszélünk, az intimebb párkapcsolati dolgainkat is, nagyon sokszor aludtunk együtt is, de soha nem volt semmi. Most nekem nincs senkim, mert egy elég nehéz kapcsolaton vagyok túl. Ettől függetlenül folyamatosan a szexről akar beszélni, hogy neki milyen rossz a csajával és hasonlók. Szerintetek ez lehet nála a gond? Külső szemmel mit gondoltok erről?2021. nov. 21. 20:13
1/7 anonim válasza:
Nem elírás, és 17 vagy? Azt jelenti, hogy neked tetszik, egy fenékre csapás utoljára az óvodában volt üzenet.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem kortól függ szerintem. Egyébként nem elírás, valóban 27 vagyok. Mint írtam is, nekem mint pasi bejön, mert tényleg jól néz ki, illetve én is neki. Viszont soha nem volt köztünk semmi és talán nem is néztünk soha úgy egymásra.
2021. nov. 21. 20:29
3/7 anonim válasza:
Bejössz neki, mint nő és egyszer minimum megdugna, de a barátnőjét nem dobná ki. Azért erre 27 évesen magadtól is rájöhetnél.
4/7 anonim válasza:
Amit a 3 írt is lehet igaz de az is lehet hogy csak a barátnője egy biztos pont akár szex téren is és nem mer nálad komolyabban kezdeni mert ha nem jön össze oda a barátság. Ki tudja mi van a fejében. Vagy csak simán meg akar dugni.
5/7 anonim válasza:
Bejössz neki, mint nő és egyszer minimum megdugna, de a barátnőjét nem dobná ki. "
Férfiról van szó a kérdező személyében, és a lány csapkodta meg a seggét !! XDD
6/7 anonim válasza:
nekem mint pasi bejön,"
Nekem mint pasinak bejön.. én így olvastam, azért nem mind1. :D
rád izgult.. ez lehet egy most kialakult testi vonzalom, de nem szerelem.. ne kergesd magad ilyenbe.
7/7 anonim válasza:
"folyamatosan a szexről akar beszélni, hogy neki milyen rossz a csajával és hasonlók"
Most panaszkodik, és a fenekedet csapkodja?
Valami nagyon nincs rendben. Komolytalan a kapcsolata veled is és a barátnőjével is.
Te mit szeretnél tőle/vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!