Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderulne hogy a ferjetek tejfakasztón csalt meg?
“ Németországban és megkérdeznélek te mennyi időt töltöttél el segélyen?”
Nyilván semennyit, de mivel 12 éve munkavállaló vagyok, tisztában kell lennem a következményekkel, ha elveszteném. Tudom háziasszony aggyal ez nehéz.
“Ja gondolom semennyit, csak a Feri mesélte a múltkori magyar bulin.”
Nem járok bulizni, ott csak az aljanéppel lehet keveredni. De Hans és Jörg sem meséte. Talán pár éve Bernd, az akkor felettesem mondta, hogy mennek ezek, az pedig hitelesebb mint a te Ferid meg Józsid.
“De amúgy a slussz poén és erre csak most jövök rá (hát igen, buta kismama) hogy szerinted a nő az ingyenélő, de a férfi nem aki a segélyen él. Lol :D ennyit rólad. ”
Dehogynem, nem véletlen, hogy 23 év alatt 4 hónapot voltam munkanélküli. És remélem így marad.
Viszont ha valakinek van választása, hogy egyszobás lakást tud bérelni munkával és felkopik az álla mert mindent elvesznek, vagy nem dolgozik és kap 1,5 szobát, plusz nem hagyják éhen halni, megértem aki a másodikat választja.
“ Gondolom egy kissé túlsúlyos, húsipari dolgozó vagy “
Nem, vagyok. Bár nem értem mi a baj velük. Sokkal nehezebb munkát végeznek mint én. Persze a megélhetési anyukáknak nem ilyen kell.
“aki lízingel egy 5 éves passatot és nem érted miért nem akarnak a csicskáid lenni a bomba csajok.”
Bocs, nekem otthon rendben van minden. Az élősködőt kihajítottam tizenéve, azóta meg van aki mellett nem kellenek nehézbombák. 🤗
Egyébként meg miért ciki lízingelni?
Minden német azt teszi, pont ezt nem értik meg a magyarokban, hogy ők miért nem hajlandóak.”
“ Nem kell bizonygatnod, hogy de neked rs audid van, nem fog érdekelni.”
Ez a te világod, engem 30 éve vonzottak ezek a dolgok. Németeknél inkább már lenézik az ilyen felelőtlen egoista autósokat. Az audisokat amúgy is rühellem, meg polcvágeneseket is, mind kisebbségi komplexusos arrogáns kismalac.
“ De hát én csak egy házimami vagyok, mit is tudhatok én.”
Azzal nem lenne baj, ha házimami lennél. De amit itt előadtál sztereotípiákat ismeretlenben, azt kell mondanom, jól leírtad milyen közegből jössz és milyen értékrenddel. 🤡
31. Hú de sok szó egy ilyen alja nőre mint én :D
Cuki, ahogy bizonygatod az igazad. Nem izzadságszagú egyáltalán. Na ne haragudj, mennem kell elkölteni a férjem pénzét. Szia🙋♀️
“ Hú de sok szó egy ilyen alja nőre mint én”
Ezt sem írtam. Megint azok a csúnya hangok a fejedben. 😉
“ Cuki, ahogy bizonygatod az igazad.”
Nincs igazam, csak véleményem. Ezt az örömöt meghagyom a frusztráltaknak. Nekik mindig igazuk van úgyis.
“ A statisztikát nézve elég sokan, és 75%-ban a nők adják be a válást.”
Persze, mert a férjek nagyságrendekkel toleránsabbak. Sokszor elviselik ha a postástól van a gyerek, már ha kiderül. Mert az átlag női lelkiismeretbe ez tökéletesen belefér.
A férjek meg hamar lebuknak, mert nehezen palástolják az érzelmeket. Persze ilyenkor az egó nagyobb, mint a bűntudat a postás csemetéje miatt, és végülis a nő adja be.
Kevés olyan karakán pasi van aki maga meglépi ezt.
34. Lol :D
Igen az az általános, hogy a nők lépnek félre és az emocionális férfiak nem bírják magukba tartani, ha véletlenül ici picit félremennek és a dög nő meg rögtön lelép. Milyen meseországban élni? Komfortos ugye?
35 mondtam, nem tudok lováriul. Mi az a Lol? Lolita? Lolly?
Te élsz álomvilágban, mert szerinted a nők nem lépnek félre.
Ne haragudj, az én verzióm akkor is közelebb van a valósághoz, hogy mindkét oldalon van félrelépkedés.
Ha szerinted mindenben csak a férfi lehet hibás, akkor nem nálam van baj. Bár ezt sosem fogod belátni. De legalábbis beismerni nem.
Apropó, nem az volt, hogy már kétszer is elköszöntél?
36. Ok, boomer. Komolyan ennyire lusta vagy? Ha nem tudsz valamit lehet ám használni a google-t. Nem minden lovári, amit te nem ismersz. Amúgy a lovári egy elismert nyelv, azért mert rasszista vagy (és nőgyűlölő, de ez egy másik story) nem kell úgy csinálnod, mintha ez egy ork nyelv lenne.
Btw ez egy anonim oldal, így előfordul, hogy nem mindig ugyanaz válaszol neked.
38. Nahát, ebbe bele sem gondoltam :D
Gondolom mindig van a Sanyinak a telefonjába elmentve egy-két régi “osztálytárs” száma, akiket ilyenkor meglehet invitálni.
“ Ok, boomer.”
Boomer a csodakutya volt. Aki őt nézte, még nem boomer. Aki viszont így használja a szót, az nagy eséllyel a Clint Eastwood “pussy generation”-jába tartozik.
“Komolyan ennyire lusta vagy? Ha nem tudsz valamit lehet ám használni a google-t.”
Gurgli nélkül is tudom, csak arra akartam utalni, hogy ez olyan szánalmas megnyilvánulás, mint 30 éve a he’ kötőszó. Vannak rá hangulatjelek, ha már mindenáron szájberkedünk.
“Nem minden lovári, amit te nem ismersz. Amúgy a lovári egy elismert nyelv, “
Tudom, egyik fiatalkori poénból meg akarta csinálni, mert el kellett fogadni a diplomájához.
“azért mert rasszista vagy”
Nem vagyok. Te vagy, ha a lovári szóról rossz jut eszedbe. Én nem írtam semmi pejoratívat.
“(és nőgyűlölő, de ez egy másik story)”
Nem vagyok, van nagyon sok normális nő őket nem gyűlölöm. Csak a női nemmel van ritkán problémám. A női igennel sosem volt bajom.
Egyébként férfiban is gyűlölöm arrogánsokat nagy egóval.
“nem kell úgy csinálnod, mintha ez egy ork nyelv lenne.”
Nem csinálok. Szeretem a dialektusokat, mint németben is. Csak nem mindet értem.
“Btw ez egy anonim oldal, így előfordul, hogy nem mindig ugyanaz válaszol neked.”
Azért pontosan tudom a stílusból, melyik jött tőled. Főleg, hogy a pipák száma kevésnek ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!