Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha kiderulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderulne hogy a ferjetek tejfakasztón csalt meg?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 08:49
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
95%
Én dobnám. Nem érdekel, hogy mennyire volt beb...va meg hogy "szegény gyereknek csak vasárnapi apja lesz"... aki ennyire undorító alak, hogy a frissen szült feleségét csalja meg, azt én nem akarom férjemnek.
2022. ápr. 12. 10:32
 22/44 anonim ***** válasza:
95%
Beadnám a válás, és hazaköltöznék vidékre. Nehezebb lenne az életünk, az biztos! De nem tekintenék tovább férfiként és férjemként egy ilyen aljas árulóra.
2022. ápr. 12. 10:51
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
"Nyilván a nő az élősködő, mert szülés után nem áll rögtön munkába. Neked minden rendben van a fejedben? :D" 100% hogy az anyja tartja el ezt is, azért vetít a nőkre.
2022. ápr. 12. 10:54
 24/44 anonim ***** válasza:
90%

"megnézném, a valós magyar jövedelmi viszonyok mellett hányan lépnék meg az instant válópert"

A statisztikát nézve elég sokan, és 75%-ban a nők adják be a válást.

2022. ápr. 12. 11:55
 25/44 anonim ***** válasza:
95%
Elválnék. Hazaköltöznék a szüleimhez. Egy ideig biztos nehezebb lenne, és szűkösebben élnénk, de biztos nem maradnék egy olyan emberrel együtt, aki akkor mártja másvalakibe a farkát, mikor a gyerekünk születését ünneplik.
2022. ápr. 12. 12:11
 26/44 anonim ***** válasza:
11%

20#

“ 10. Meg ahogy elképzeled. Bilibe lóg a kezed. Szerinted a német állam meddig nézi el, hogy valaki nem dolgozik?”

Na megint egy okos kismama, aki mindent jobban tud. Több mint 10 éve németeknél élek, szerintem jobban tudom az itteni jogviszonyokat, mint te az otthonit. Sosem használtam ki, de látom, hogy egy ideig jár egy tisztességes segély, utána a harz 4, amin nagyon sok kelet-európai élősködik évtizedek óta.

Ha olyan nagy szellemiség vagy, utána tudsz olvasni magad is, fent van a zinterneten, persze be a facebook posztokat nézd, hanem hivatalos forrásokat. De keresek szívesen neked, ha ez sem megy.

“Nem kell mindent elhinni amit facebookon olvasol.”

Ehhez tarthatnád magad is.

“És nagyokos te szültél már? Semmi közöd hozzá.

“Szerinted egy hetes gyerek mellől lehet menni dolgozni?”

Miért is kéne egy hetestől? Ki mondta ezt? A hangok a fejedben?

“Nyilván a nő az élősködő, mert szülés után nem áll rögtön munkába. “

Ezt sem mondta senki. Jár a gyed plusz gyerektartás. Miért nem elég?

Utána meg lehet menni szépen dolgozni, plusz jár a gyerektartás. Akinek lenne módja rá, de nem így tesz, az élősködő, mert egyszerűbb más nyakán élni.

“Neked minden rendben van a fejedben? :D”

Nekem igen. És neked? Ahogy látom eléggé elszakadtál a realitás talajától. Pont ezt teszi, ha az ember túl sokat marad otthon a gyerekkel, ez mentálisan egészségtelen.

2022. ápr. 12. 12:28
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Jobb hamarabb válni mig nem sir a gyerek apa utan.
2022. ápr. 12. 12:31
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

“ 100% hogy az anyja tartja el ezt is, azért vetít a nőkre.”

Ki mint él, úgy ítél. Nyilván a 70 feletti anyám tart el. 🤣

Bár nem is értem ezt a “vetít a nőkre” kifejezést. Elmagyaráznád?

Nem ismerem a lovári-magyar dialektust.

2022. ápr. 12. 12:32
 29/44 anonim ***** válasza:
89%

26. Kapaszkodj meg. Én sem otthon élek.🤭 juj hát más is tud külföldön élni, nem csak te. Nahát, mik vannak. Várj és még dolgozok is. Hú ez aztán durva, mi?

Pontosan tisztában vagyok a helyzettel Németországban és megkérdeznélek te mennyi időt töltöttél el segélyen? Ja gondolom semennyit, csak a Feri mesélte a múltkori magyar bulin. De amúgy a slussz poén és erre csak most jövök rá (hát igen, buta kismama) hogy szerinted a nő az ingyenélő, de a férfi nem aki a segélyen él. Lol :D ennyit rólad. Gondolom egy kissé túlsúlyos, húsipari dolgozó vagy aki lízingel egy 5 éves passatot és nem érted miért nem akarnak a csicskáid lenni a bomba csajok. Vannak ötleteim. De hát én csak egy házimami vagyok, mit is tudhatok én. Szia🙋‍♀️

Nem kell bizonygatnod, hogy de neked rs audid van, nem fog érdekelni.

2022. ápr. 12. 12:42
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyszer megcsalt abban már nem lehet megbízni. Válás
2022. ápr. 12. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!