Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha kiderulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderulne hogy a ferjetek tejfakasztón csalt meg?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 08:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%
#10 azért az a nő, aki a tejfakasztó másnapján dobja ki a férjét, feltehetően kb 2 napja szült, ő még érthető, hogy nem tud dolgozni, így az "élősködő" jelző egy kicsit sem állja meg a helyét esetében.
2022. ápr. 12. 09:34
 12/44 anonim ***** válasza:
92%

#6 Nálunk törvényi kötelességei vannak a férjeknek, mert nem maradhat otthon egy nő évekig úgy, hogy fizetnek neki. Emiatt a férfinak kell a családfenntartónak lennie. Szóval ha egy férfi hűtlen, akkor nem kevés gyerektartást és asszonytartást kell fizetnie. A nőknek viszont emellett is dolgozniuk kell. Az a pénz a gyermekfelügyeletre megy el általában, amit apuka fizet.

(Nálunk nem létezik ingyenes bölcsi, egésznapos ovi és suli, hogy a nő dolgozni tudjon. 3 hónapig jár itt a pénz. Utána semmi).

2022. ápr. 12. 09:34
 13/44 anonim ***** válasza:
95%
Élősködő az aki 200 e ft gyedből nem jön ki?mert apuka nem bírt parancsolni a farkának?ja, persze menjen fél éves gyerek mellől dolgozni, a gyerek meg bölcsibe. Nem vagy normális már bocsi....
2022. ápr. 12. 09:36
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Kibsznám, mint macskát szarni. Nekem az idegen pinás farkát ne tegye bele a közös ágyunkba.
2022. ápr. 12. 09:41
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
11# nem is rá mondtam.
2022. ápr. 12. 09:45
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
12# amikor magyarországon éltem, akkor sem kapta meg az exem. Mondjuk olyan munkahelye volt, ahol várták vissza szeretettel, és másfél éves gyerekkel azt mondták, nem kötelező már otthon lenni. Bár ott más volt az ok, nem megcsalás.
2022. ápr. 12. 09:48
 17/44 anonim ***** válasza:
22%
megnézném, a valós magyar jövedelmi viszonyok mellett hányan lépnék meg az instant válópert
2022. ápr. 12. 09:53
 18/44 anonim ***** válasza:
93%

Én megléptem. Nincs szükségem olyan emberre, aki haza hordja idegen nők váladékait. 15 éve egyedül nevelem a lányomat nem 400000-res fizetésből. De ez nekem nem volt indok arra, hogy egy csalóval éljek együtt, akitől az undor is elfogott a tette után. Nem bántam meg a válást, nem is fogom. Inkább szegényen élek, mint egy hűtlen, aljas fszkalappal.

2022. ápr. 12. 10:05
 19/44 anonim ***** válasza:
90%

Mivel elég magas a válások száma, ezért azt gondolom, hogy sokan nem tűrik az ilyesmit (nagyon helyesen). Az egy más dolog, hogy sokan vannak anyagi függésben, és ha fel is fordul a gyomruk a kedves férjüktől, a pénz miatt akkor is szótlanul tűrnek. De ez már az ő bajuk, maguknak teremtettek ilyen kiszolgáltatott helyzetet.

2022. ápr. 12. 10:11
 20/44 anonim ***** válasza:
94%
10. Meg ahogy elképzeled. Bilibe lóg a kezed. Szerinted a német állam meddig nézi el, hogy valaki nem dolgozik? Nem kell mindent elhinni amit facebookon olvasol. És nagyokos te szültél már? Szerinted egy hetes gyerek mellől lehet menni dolgozni? Nyilván a nő az élősködő, mert szülés után nem áll rögtön munkába. Neked minden rendben van a fejedben? :D
2022. ápr. 12. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!