Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető,ha a nős pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető,ha a nős pasi azt mondja,hogy mégse legyen köztünk semmi, mert nem szertne szerelmes lenni belém?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 17:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon sajnálom, hogy ennyire megviselt mindkettőtöket ez az egész. Nem egyszerű dolgok ezek. Alapesetben elítélem a megcsalást,de az életünk során jöhet olyan ember, aki a házastársunkon kívül is elindíthat bennünk érzéseket. Ilyenkor kell nagyon észnél lenni.

2022. ápr. 2. 08:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Valahol én is azt gondolom, hogy egy nős pasi csak játszik a többi nővel. De ezt nem tudatjuk biztosan. Ahogyan most én sem. Nem tudom, hogy ez csak lerázós szöveg,vagy tényleg fél.

2022. ápr. 2. 08:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem szeretném, ha elhagyná a családját. Sőt, engem az sem érdekel, ha nincs szex köztünk. Én egyszerűen csak szeretem a beszelgetéseinket,szebbé tette a napjaimat,amikor még hajlandó volt szóba állni velem.

2022. ápr. 2. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Ne áltasd magad!

Van olyan kollégám, aki jó fej, szívesen beszélgetek vele. Holnap jönnek át hozzánk a feleségével és a gyerekekkel, meghívtuk őket grillezni. Amikor jobb idő van, együtt megy a két család kirándulni.

Ugye érzed a különbséget?

Amit te akarsz, az igenis egy szeretői viszony. Most alkudozol, lehet, hogy saját magad is becsapod. "Csak" beszélgetni, "csak" a társasága miatt. Nem, ez nem igaz. Te fülig bele vagy esve, és tovább akarod vinni. Ő vonzódik, és meg fogja veled csalni a feleségét. De előtte ezzel a húzd meg - ereszd meg taktikával zsarol. Akkor lesz köztetek bármi, ha leteszed a nagyesküt, hogy a házasságát békénhagyod, nem akarod lebuktatni, nincsenek érzések, csak szex lesz. Meg beszélgetés, persze...

2022. ápr. 2. 08:54
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Na, pontozgatnak lefelé a feleségek, akik rabláncon tartják maguk mellett a férjüket és azt hiszik, hogy az érzéseit is láncra verhetik.
2022. ápr. 2. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem érsz neki annyit, h miattad bukja a hazassagat(=nem eléggé áll a répa rád és így dugni se akar)
2022. ápr. 2. 18:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, lesz szex, de nem lesz válás.
2022. ápr. 3. 16:22
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
Olvasva a kommentjeidet, akár azt is hihetném, hogy én írtam a kérdést, ha nem tudnám, hogy nem...Gondolatok, érzések, időpont, mind-mind egyezik.
2022. ápr. 3. 16:38
 19/20 anonim válasza:
100%
A kérdezőnek, illetve a történetét elmesélő válaszadónak írom, hogy ez a játék a nárcisztikus emberek módszere, amivel teljesen a hatalmába kerítik a másikat, és azt tehetik, amit akarnak. Jól le lehet a másik önbecsülését rombolni, majd megfelelő mértékben adagolni egy kis reményt, ami a végén már úgy kell, mint a drog. Nincs jobb megoldás, mint menekülni, törölni facebookon, telefonból, nem reagálni a próbálkozásokra. Tudom, hogy embertelenül nehéz, de éveket lehet megspórolni, ha kitépitek a szivetekből...
2022. ápr. 8. 05:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Hidd el. akkor nem szenvedsz és nem csalódsz.

Megmondta. Miért ne hinnél neki?

2022. ápr. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!