Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető,ha a nős pasi azt mondja,hogy mégse legyen köztünk semmi, mert nem szertne szerelmes lenni belém?
Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon sajnálom, hogy ennyire megviselt mindkettőtöket ez az egész. Nem egyszerű dolgok ezek. Alapesetben elítélem a megcsalást,de az életünk során jöhet olyan ember, aki a házastársunkon kívül is elindíthat bennünk érzéseket. Ilyenkor kell nagyon észnél lenni.
Valahol én is azt gondolom, hogy egy nős pasi csak játszik a többi nővel. De ezt nem tudatjuk biztosan. Ahogyan most én sem. Nem tudom, hogy ez csak lerázós szöveg,vagy tényleg fél.
Én egyáltalán nem szeretném, ha elhagyná a családját. Sőt, engem az sem érdekel, ha nincs szex köztünk. Én egyszerűen csak szeretem a beszelgetéseinket,szebbé tette a napjaimat,amikor még hajlandó volt szóba állni velem.
#10:
Ne áltasd magad!
Van olyan kollégám, aki jó fej, szívesen beszélgetek vele. Holnap jönnek át hozzánk a feleségével és a gyerekekkel, meghívtuk őket grillezni. Amikor jobb idő van, együtt megy a két család kirándulni.
Ugye érzed a különbséget?
Amit te akarsz, az igenis egy szeretői viszony. Most alkudozol, lehet, hogy saját magad is becsapod. "Csak" beszélgetni, "csak" a társasága miatt. Nem, ez nem igaz. Te fülig bele vagy esve, és tovább akarod vinni. Ő vonzódik, és meg fogja veled csalni a feleségét. De előtte ezzel a húzd meg - ereszd meg taktikával zsarol. Akkor lesz köztetek bármi, ha leteszed a nagyesküt, hogy a házasságát békénhagyod, nem akarod lebuktatni, nincsenek érzések, csak szex lesz. Meg beszélgetés, persze...
Hidd el. akkor nem szenvedsz és nem csalódsz.
Megmondta. Miért ne hinnél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!