Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető,ha a nős pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető,ha a nős pasi azt mondja,hogy mégse legyen köztünk semmi, mert nem szertne szerelmes lenni belém?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 17:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen a hihetetlen?
2022. ápr. 1. 17:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni,hogy csupán beszélgetés miatt belém szeretne.
2022. ápr. 1. 17:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Általában a nők hajlamosak szerelembe esni annyitól is,ha csak szinte írásban kommunikálnak egy pasival. Az ég világon semmi nem volt köztünk.
2022. ápr. 1. 17:10
 4/20 anonim ***** válasza:
55%
Jajj te szegény, nem tudsz szétbas2ni egy családot. Milyen szomorú!
2022. ápr. 1. 17:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne hihető?
2022. ápr. 1. 17:11
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Velem pl. ezért nem feküdt le valaki, aki pedig amúgy nem a hűség mintaszobra. Nem is értettem, de olyan agonizálást csapott, mint valami szűzkisfiú. Megcsókolni is csak 2 év után csókolt meg, közben úgy került, mint a tüzet és az olyan csók volt, amiben felrobban a világ. Aztán a pofámba vágta, hogy ez óriási hiba volt és ezt le kell zárni, mert megzavartam és ebből csak fájdalom születne.

Sokáig hittem azt, hogy csak szórakozik velem, de a csóknál én olyan fájdalmat láttam a szemeiben, ami még engem is meglepett. Én addig azt hittem, hogy csak én szenvedek.

2022. ápr. 1. 17:39
 7/20 A kérdező kommentje:

Két év után hogyan alakult úgy, hogy mégis megcsókolt?

És most hol tart a dolog?

Hogy viseled ezt a helyzetet?

2022. ápr. 1. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:
49%

Hát mert 2 évig nem is láttuk egymást, egy véletlen összefutást leszámítva és abban a pillanatban nem tudta magát kontrollálni. Meg én se.:)

És az is közrejátszott, hogy én mindenáron túl akartam rajta lenni és belemenekültem egy kapcsolatba és valószínű meglátott egy randin azzal a férfivel, legalábbis á...nem tudom, nem hiszek ezekben, de mi tényleg sokszor szerintem telepatikusan kommunikálunk. Szóval felrakott Fb-ra egy dalt, és annak ellenére, hogy 3000 Fb ismerőse van, én azt gondoltam, ezt nekem rakta fel és a dalból kiderült, hogy tudja, hogy van valakim. És tudta is, semmi más nem indokolja, hogy 2 év után mindenáron látni akart és lerohant azzal a csókkal.

A csók után meg 2 nappal rájött, hogy nem kellek neki, ahogy addig se kellettem.

Sehol nem tart. Utána majdnem egy év múlva egy kicsit leveleztünk, de én akkor éreztem azt, hogy ebből jobb lesz kiszállni, mert ez már életveszély. Félni kezdtem, az az igazság. Meg félteni Őt. Magamat is féltettem, mert még egy olyat, hogy megcsókol és rögtön utána szakít, még egy olyat nem éltem volna túl, de amikor őt kezdtem félteni, az nagyon ijesztő volt. Öngyilkossági gondolatai voltak, de nagyon durván, mondjuk nem nekem mondta el, csak kipakolta Fb-ra. Lehet, hogy nélkülem is lennének, nem tudom, de nekem volt öngyilkos rokonom és amikor ugyanazt a dühöt láttam a szerelmem írásaiban, ami abban a rokonomban volt a halála előtt, az nagyon ijesztő volt. Persze lehet, hogy túlértékelem, ami köztünk volt és kivetítem rá a saját érzéseimet, de én tényleg olyan mélyen voltam, hogy nem is tudom, hogy éltem túl. Már csak magam miatt is ki kellett lépnem. Éreztem egyébként, volt egy pont, amikor azt éreztem, csak kicsit bátorítanom kéne és újra egymásra találnánk, de tudom, hogy a forgatókönyv nagy eséllyel ugyanaz lenne, abban a pillanatban eldobna, amikor egymásra találnánk. Mert olyankor megijed és azonnal falat húz. És úgy néz ki, mintha én nyomulnék állandóan, pedig ilyenkor az van, hogy ő nyúl utánam, amitől én eddig mindig boldog voltam, mert azt hittem, tudja, mit akar, de nem tudja, az érzéseit meg pláne nem tudja kezelni és amikor utánam nyúl, ahogy én engedek, azonnal jön neki az érzés, hogy menekülni kell. Most ezzel mit csináljak? Sajnáltam én is, mert láttam, hogy kb. belepusztult, amikor legutóbb elköszöntem tőle, kapálózott utánam egy ideig a kis füstjeleivel, értettem is, de komolyan venni nem tudtam.

Mivel már háromszor dobott ki az életéből úgy, hogy ő keresett meg újra meg újra és egyszer meg ghostingolt, nekem ez már egy kicsit komolytalan.

Nyilván a karikagyűrű a szokásosnál is bonyolultabbá teszi ezeket a vonzalmakat.

Én lemondtam róla és tiltottam minden fórumon. Nem akarom, hogy írjon nekem. Nem érdekel senki más rajta kívül. Vagyis azóta volt valaki, aki felkeltette a figyelmem, talán egy kicsit szerelmes is voltam az illetőbe, de inkább lemondtam róla. Nem is akartam igazán újra szerelmes lenni. Meg nem is éreztem azt, amit Vele, nem volt nehéz túllépni rajta. Megviselt az is, mert vonzó volt a srác nagyon, de se kölcsönösnek nem éreztem, és vele füstjelekben se tudtuk beszélgetni.

A legsötétebb időszakon túl vagyok. Többé senki nem tud engem ilyen mélyen megsebezni. Ő maga se. De ez 4 évembe telt. Szerintem soha nem leszek túl rajta, mert azt érzem, életemben először igenis kölcsönösen voltam szerelmes, csak túl későn találkoztunk. Amúgy meg nem is biztos, hogy el tudtam volna őt viselni a hétköznapokban. A magam módján én is csak szexet akartam tőle, de hát azt másnak tartogatja úgy tűnik.:D

2022. ápr. 1. 19:10
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Hjajjisztenem a nős pasik meg az ő érzéseik...sírba visznek szegény minket
2022. ápr. 1. 21:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy egyszerű manipuláció. A végén te fogsz könyörögni, hogy nem baj, ha nincsenek érzelmek, beéred azzal, ha csak szex lesz. Miközben az ellenkezőjében reménykedsz. Azt hiszed, hogy ha engeded popiból pofiba és a kotont is lenyeled, akkor belédszeret, és elhagyja érted a családját.

Ebből szokott lenni a több éves szenvedés, meg a ronda szakítás.

2022. ápr. 2. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!