Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van nő aki tervezetten csalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nő aki tervezetten csalta meg a férjét?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy vissza adja. Vagy más okból

2022. márc. 31. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Igen, vissza akartam adni hogy előtte x alkalommal megcsalt
2022. márc. 31. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
nincs olyan, aki véletlenül csalta meg, szóval mind tervezett
2022. márc. 31. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem ők csak elestek és pont egy álló farokba estek bele. Jééé!
2022. márc. 31. 16:05
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem, ők csak sodródnak tudod :'DDD (Aztán ugyenezek a nők vérbenforgó szemekkel magyarázzák, hogy ők mennyire racionálisak és céltudatosak)
2022. márc. 31. 16:06
 5/14 A kérdező kommentje:

Lehet félre érthető voltam.

Úgy kérdezem hogy nyilván van hogy van egy pár a női tag eljár dolgozni és van egy férfi aki bokol neki meg stb aztán elhoditja és megtörténik. Ez a véletlen műve.

De van aki pl direkt keres valakit nőként hogy....

Mondjuk az 1es értette. Lehet a 2..3 As van gond

2022. márc. 31. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
5# Persze, hogyne lenne. Női bosszú. Sok mindenre képes. Bár sokan azért valljuk be - vágynak a más farokra, csak véletlenül pont a bosszúnak ezen módját választják. Általában azért megcsalásra szoktak megcsalással válaszolni.
2022. márc. 31. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért ne stigatizáljuk úgy, hogy csak a férfiak képesek félrelépni... Nem csak bosszúból léphetnek félre a nők.

A kérdésre a válasz: van!

2022. márc. 31. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem, de ha a férjem megcsalna, és azt akarná, hogy együtt folytassuk, csak akkor mennék bele, ha én is félrelépnék mással. Nem bosszú, csak hogy kvittek legyünk, és onnan kezdhetünk tiszta lappal, ha akarjuk.
2022. márc. 31. 16:27
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 korrekt 😉
2022. márc. 31. 16:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Azért csaltam meg, mert iszonyúan érzelemmentes volt a kapcsolatunk, mindenféle normális intimitás nélkül. Azt hittem, ha máshol keresek egy kis extrát, nem fogom olyan sz@rnak érezni az otthoni életem. Nem jött be. Sajnos a "csak szex", semmi kötődés nélkül számomra élvezhetetlen volt, semmi pluszt nem adott. Azóta szétmentünk, de attól még megtettem, ő elvileg azóta sem tudja.
2022. ápr. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!