Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem, itthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem, itthon vagyok két kicsivel. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy "minek szültem ilyennek", mert 11 éve vagyunk házasok. Nem volt egy link alak soha...

Két lányunk van, 2,5 éves a nagyobbik, a kicsi 5 hónapos.

A férjem a hétvégén mondta el, hogy van valakije.

Vasárnap el is költözött, mert hogy nem tudja, mi legyen és gondolkoznia kell. A munkahelyén ismerte meg, ennyit elmondott, de nem volt nehéz kinyomoznom ezután, hogy ki az... A szöges ellentétem külsőre, képek alapján kicsit "cicababa", ez a tipikus fiatal lány, aki a szüleitől világ életében mindent megkapott és most próbálgatja saját maga a szárnyait. Sosem gondoltam, hogy ilyen nővel a férjem egyáltalán szóba állna. Azért is fáj ez, mert a két terhesség megviselt, a másodiknál a végén már a toxémia is játszott, a kis korkülönbség miatt eddig a túlélésre játszottam igazából. Én is tudom, hogy közel sem vagyok bomba formában, hogy van rajtam bőven felesleg még, hogy a mindennapi viseletem a csinos ruha és tűsarkú helyett a melegítő+tornacipő lett. Ennek ellenére a férjem mindig mondta, hogy így is tökéletesnek lát, most a legboldogabb az életében stbstb. Sőt, pár hete még az is szóba került, hogy lehetne 3. gyerekünk.

Édesanyám szerint itt már nincs miről beszélni, még ha vissza is jönne, akár már idén lesz egy újabb fiatal lány, vagy majd pár év múlva és úgy akarom leélni az életemet, hogy minden nap azon izgulok, elhagy-e?!

A legjobb barátnőm viszont azt mondta, hogy igenis hívjam haza, próbáljak beszélni vele, mert két kicsivel, úgy, hogy az egyik még fél éves sincs, lehetetlen lesz a párkeresés és a normális élet. És hogy legalább a saját kényelmem, gyerekeim élete miatt nyeljem le ezt a békát, mert ha önérzeteskedni kezdek, lehet, hogy úgy fogom érezni, hogy a becsületem megmaradt, de hosszabb távon magunkat fogom megszívatni.

Szerintetek?

Mennyire működhetne ez után egy házasság? Érdemes így együtt maradni?

Az is zavar még, hogy én végig annyira vakon voltam ezek szerint, hogy semmi sem tűnt fel ebből az egészből.

2022. márc. 30. 18:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%

Egy biztos. A bizalmadat elvesztette és gőzerővel kéne dolgoznia azon, hogy visszakapjon titeket.

Gondolkozik... nyilván el van bizonytalanodva, mert most megcsapta a fiatal punci szele és nem tud józanul gondolkodni.

Ami rá nézve szégyen!

Mindenesetre ne könyörögj neki, hagyd hogy ő teperjen!

Az már egy másik kérdés, hogy kell-e egy ilyen férfi az életedbe, aki vígan dugta azt a kis fruskát, miközben te a pár hónapos babátokat etetted és gondoztad otthon...

2022. márc. 30. 19:45
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
A bnőm járt igy tavaly...otthagyta a férje egy csinos sportos csajsziért, összeköltöztek ugy hogy 1 napot nem töltöttek együtt. Majd bő 8 hónap utan a férj hazacuccolt ..A tied os vissza fog erre én mérget veszek, persze most szép és jó de együtt élni mas kategória. De én biztos nem engednem vissza!
2022. márc. 30. 19:47
 13/40 anonim ***** válasza:
93%
A visszafogadáson akkor lehetne egyáltalán gondolkozni, ha térdre borulva könyörögne, és a megbánás és a változtatni akarás minden jelét mutatná. De ez nem egy gyönge pillanata volt, hanem elhagyott egy másik nőért. Nem mondom, hogy soha nincs olyan, hogy le kell nyelni a békát, de megalázni magad, könyörögni nem kell ebben a helyzetben.
2022. márc. 30. 20:06
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
Egyre undorítobbak a férfiak.Csinal két gyereket ,aztán rájön ,hogy hoppá mégsem jön be annyira a gyerek sírás,és rohan a feszes csaj után .Én ezért vállaltam 1 gyereket !Ha bármi van még 1 gyerekkel megoldom ..és csodálkozunk miért nem akar egyre több nő gyereket ...Csak a nő szív utána .Neki megy tönkre a teste,O nem alszik,O nem ér rá csini lenni.Sajnalom kérdező ,de én nem fogadnak vissza az tuti.Meg gondolkodik jaaa ...gondolom most dugja a fiatal csajt,aztán eldönti ?Akármilyen nehéz inkább egyedül .
2022. márc. 30. 20:08
 15/40 anonim ***** válasza:
74%
Fhuu….Anyádnak igaza van.Viszont!Kezdj el foglalkozni magaddal,dobd oda neki a gyerekeit,te meg addig járj el szépen edzegetni stb….majd meglátjuk mennyi ideje lesz az ilyen féregnek utàna szeretőt tartani….Ha könyörög fogadd csak vissza,utána jöhet a buli😉
2022. márc. 30. 20:12
 16/40 anonim ***** válasza:
95%

Férjed egy gerinctelen szrkupac. És nem csak azért mert megcsalt, hanem mert ezek szerint végig hazudott, hogy tetszel neki és legyen 3. gyerek.

Menjen a kiscsajhoz, fizesse a gyt-t, és vigye el a gyerekeket - na ekkor fog mellőle dobbantani a kislány.

2022. márc. 30. 20:14
 17/40 anonim ***** válasza:
83%

#18-asnak igaza van. Most még minden jó, aztán majd jönnek a hétköznapok, a gyerekek hétvégente, a két gyerek után a gyerektartás, plusz még anyucival is tartania kell a kapcsolatot. Szóval a kiscsaj le fog lépni mert nem fogja ezt elviselni apucitól.

Hogy visszafogadod-e? Bizonyára. Mivel a kérdésből kiderült, hogy egy szikra önbecsülésed sincs.

Aztán majd jön egy újabb kiscsaj, egy újabb "szerelem" amíg te gyereket nevelsz.

És így megy el az életed, ami egy kalap szart sem fog érni.

2022. márc. 30. 20:27
 18/40 anonim ***** válasza:
50%
Baratkozz a gondolattal hogy egyedul fogsz maradni a gyerekekkel. A hazassagodnak vege, es nagyon nagyon minimalis eselyed van hogy valaha az eletben fogsz meg normalis part talalni. Esetleg majd ha a gyerekek felnottek lesznek.
2022. márc. 30. 20:36
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
20# ha tudnád hogy igenis van eselye...vannak normális ffiak ha a nőnek nem irreálisak az elvárásai
2022. márc. 30. 20:50
 20/40 anonim ***** válasza:
94%
Normális párt találni? A férjénél csak jobbat találhat. A feszes kiscsajnak meg megmaradt a hűtlen, elvált, gyerekes megbízhatatlan pasi. Akkor már jobb egyedül, mint egy ilyennel.
2022. márc. 30. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!